Arama sonuçları: *

1. A

STEELSERIES Merc Stealth Tamir Edicek Birini/Tamir edicek yer ARIYORUM!

Öncelikle gününüz güzel geçiyordur umarım. Aranızda bu klavyenin nasıl bir efsane olduğunu biliyordur elime bi şekilde geçirmeyi başardım fakat bazı tuşları calışmıyor klavyenin yaklaşık %90 ı problemsiz calışıyor basit bir şey de olabilir zor bir şey de biraz sevgiye ihtiyacı var pek...
  2. A

Monitörde beyaz ışık sızması

görselde göründüğü gibi garip bir parlaklık cıktı monitörün arkasında backlight problemi mi pixel de mi problem var tam anlamadım backlight problemiyse tamir edilebilir diye düşünüyorum tamir olsa bile tamir gördü diye satıp yenisini almayı düşünüyorum aof Q27G4SRU almak istiyorum genel olarak...
  3. A

İŞLEMCİ UPGRADE TAVSİYESİ

Selam arkadaşlar güncel olarak 5600X kullanıyorum 3080 ti ile , fakat bazı oynadığım oyunlarda zorlanıyor bilgisayarım marvel rivals apex legends ve battlefield 6 oynamak istiyorum monitörüm 2K problem olmaz diye düşünmüştüm fakat özellikle battlefield da problem oluyor 5800X almayı düşünüyorum...
  4. A

3080 Tİ Undervolt Önerisi testi

selam arkadaşlar +500 memory 1950 @900 mv yaptım heaven benchmarkda crash yemedim daha nasıl test edebilirim stabil mi diye farklı ne yapabilirim ?
  5. A

3080 TI PERFORMANS NORMAL Mİ ?

selam arkadaşlar 3080 ti aldım geçen hafta kendime ikinci elden perfonmansım normal mi ? biraz saçma olucak pek tercih edilen ve sağlıklı olmayan bir site ama userbenchmarkda hep below avarage skor alıyorum az da olsa rahatsız ediyor cyberpunk testimi aşşağıya koydum 2k ultra preset dlss vs...
  6. A

2 TB SSD ÖNERİSİ tavsiye

kioxia exceria pro alıcağım gibi 6369 liraya buldum daha uygun fiyata bulabilir miyim indirim falan fistan bilgisi olan var mı anakartım b550 mk asus
  7. A

Çözüldü✓ PSUdan gelen garip ses

PSU fanından geldiğini düşünüyorum 6 ay once bilgisayarım oyun oynarken tak diye kapanıyordu psu açıp içini temizlediğimde düzelmişti çok pisdi içi fakat ondan bi süre geçtikten sonra böyle ses yapmaya başladı plastik cover tarzı şeyini mi yanlış taktım artık fan mı cortladı yanlış mı monte...
  8. A

Bilgisayardan garip ses

PSU fanından mı geldiğini tahmin ediyorum fakat hardiskimdende geliyor olabilir diye şüphelenmeye başladım içinden cok toz çıkmıştı psunun berbat haldeydi temizledim bi sure sonra yine yaptı yanlış mı montajladım plastik bi kısmı var yanlış takmış olabilirim onu ona mı değiyor yoksa fan mı gidik...
  9. A

2.el elektronik satışlarındaki absürtlük

Ülkemizdeki insanlar neden böyle? PS4, PS3 fiyatlarını anlarım; sıfırı olmadığı için fırsatçılık yapılıp çok yüksek fiyatlardan satılıyordu. Yurt dışında 50 euro olan şey burada 200 euroya satılıyordu. Ama Türkiye’de hâlâ sıfırı satılan bir cihaza bu fiyatı çekip üstüne böyle yorumlar yapmak...
  10. A

LOL+YAYIN için 9700x mi yoksa 7800X3D mi ?

Selamlar yaz ayında yayın açmak istiyorum ama şuanki sistemimde oynadığım oyun discordda yayın açarken veya sadece lol oynarken bile çok fazla fps düşüyor oyuna gelen güncellemeler vs zamanla sabit olan 165 fpsimi 100lere düşürdü "5600x" kullanıyorum am5e geçmeyi düşünüyorum anakart değişip...
  11. A

Apple türkiye ile yaşadığım problem

Bu videoda Apple Türkiye ile yaşadığım rezilliği anlatmaktayım. Aynı mağduriyeti siz de yaşamayın diye sosyal medya üzerinden insanlarla iletişim kurup yardımınızı rica ediyorum. link:
  12. A

wireless kulaklık önerisi

selamlar uzun süredir arctis 5 kullanıyorum son zamanlarda tekerlegi bozuldugu için sol tarafından bazen ses gelmiyor tekerlekle oynayınca düzeliyor ama solun bassı sağa göre az naparsam yapayım garantiye gonderip satıcağım muhtemelen bu durumdan dolayı bende kulakık alma kararı aldım hs 80 ile...
Geri