Arama sonuçları: *

• Users: Ayhan_.d
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ayhan_.d

Yardım GrandRP normal gta açılıyor

Bilgisayara bugün grandRP kurdum oyna butonuna bastığımda normal gta 5 ve yanında Rockstar game launcher açılıyor normalde rage multiplayera atması gerekmiyormuydu ve nasıl çözebilirim Bilgisayarı kapat aç vs. yaptım
  2. Ayhan_.d

Yardım Casper excalibur mu HP Victus 16 mı

Yakın zaman içinde (max 1 hafta) laptop alacağım aklımda iki tane seçenek var ben ilk başta victus 16 4060 i7 14700hx düşünüyordum ancak mağazada olmadığı için bana alternatifi başka bir cihaz önerdiler tek farkı işlemcisi birde victus alma casper al diyen birkaç danışman oldu o yüzden kararsız...
  3. Ayhan_.d

HP Victus 16 Ekran kartı kaç watt

Ürün linki bu bilgisayarın ekran katı kaç watt sitesinde bulamadım bide sizce alınır mı? veya alternatif ne önerirsiniz
  4. Ayhan_.d

Papara edu card kapatılırsa okul girişlerinde sorun olurmu

hem okula giriş hemde normal kullanım için edu kart verilmişti doğrulanmış hesaba geçebilmem için edu kartı kapatmamı istiyor edu kartı kapatırsam okula giriş için kullanmaya devam edebilirmiyim
  5. Ayhan_.d

Instagram hesapta kaydetme butonu

iki fotografta görüldüğü gibi bi hesapta kaydetme butonu gözükürken diğerinde gözükmüyor nasıl düzeltirim
  6. Ayhan_.d

Android oyun 1 gb olmasına rağmen inmiyor

telefonumda 4 gb alan var ama 1 gb olan programı indiremiyorum nasıl çözebilirim
  7. Ayhan_.d

RTX 5000 Serisi Beklenir mi ?

1.sorum: 5000 serisi beklemeye değermi 2.sorum: Türkiyeye gelmesi tahmini ne zaman olur 3.sorum: çıkış fiyatı sizce ne olur 4000 serisinden çok farkı olurmu
  8. Ayhan_.d

Gamepower suki TKL mi Ajazz AK 820 mi

Hangisi daha iyi bilemedim birinin keycapsleri yabancı dil olmasıda kafamı karıştırdı sizce hangisi ve neden ?
  9. Ayhan_.d

Steam Hesabını Sildikten Sonra Aynı E-posta ile Yeni hesap açma

Başlıkta yazdığım gibi Steam hesabı silindikten sonra Aynı E-posta ile tekrardan bir Steam hesabı açabiliyormuyum ?
  10. Ayhan_.d

35-40 K DDR5 AMD Sistem Önerisi

Benim aklımda bir sistem var ama hem fiyat performans değil hemde internet üzerinden almayacağım için fiyat biraz artıyor sizce nasıl ve fiyatını düşürmek için ne yapabilirim
Geri