Arama sonuçları: *

1. K

4-6k arası kulakiçi oyun müzik kulaklık önerisi

4-6k arası kulakiçi oyun müzik kulaklık önerisi . sade ve şık durursa güzel olur önerileri bekliyorum dostlar genellikle müzik için kullanacağım
  2. K

Laptop da fare hareket ediyor pad çalışıyor ama sağ ve sol click çalışmıyor

Laptop da fare hareket ediyor pad çalışıyor ama sağ ve sol click çalışmıyor nedenini bişlen varmı dostlar daha yeni aldım laptopu ama fare takdıgımda calısıyor
  3. K

Bilişim Sistemleri Teknolojileri Bölümü için Laptop Önerileri 35-40k

Merhaba Bilişim Sistemleri Teknolojileri Bölümü kazandım ve malum okul başlayacak . bölüm için bu bölümü okuyan veya mezun olan arkadaşlardan abilerimden bölüm ve iş imkanları hakkında da tavsiye almak isterim . Ama onun dışında şuan piyasaya hakim arkadaşlar için de 35 - 45k arasında, bandında...
  4. K

Modem Arayüzünden Hafıza res attım internet hızım düştü

hocamlar modeme aç kapa değilde reset tuşundan yapılan sıfırlama reseti attım ve internet hızım düştü özellikle upload bunun nedeni ne nasıl düzeltebilirim acaba bilgisi olan dostlar ?
  5. K

2. el 3080 14bin Tl alınır mı? yada 16 bin max bütçe ekran kartı önerisi

beyler 2 sene önce alınmış 3 fanlı evga 3080 buldum sarı sitede 14k . sizce almalı mıyım hala iş yaparmı yoksa 16k ya sıfır bir şey mi alayım . bu arada işlemcim r5 5600
  6. K

IP Alamama sorunu Turk telekom sebebi nedir ? goodbyedpi olabilir mi ?

arkadaşlar dün modemime res attım ve internetim birdaha gelmedi türk telekom kullanıyorum 2 kere müş. hiz. aradım çözemediler . dün de goodbyedpi turkey indirmiştim sorun o yüzden olabilir mi . modme res attım ve int birdaha gelmedi yani böyle basit bir sebepten int gidermi . ne yapabilirim bu...
  7. K

MODEM'E RES ATTIM INTERNET BIRDAHA GELMIYOR

evet arkadaşlar MODEM'E RES ATTIM ve INTERNETIM BIRDAHA GELMEDI 30 DK OLDU HERSEYI YAPTIM KABLOLARI TAK CIKAR YAPTIM MODEMI SOGUTTUM OPERATORU ARADIM BASKA NE YAPABILIM YADA SEBEBEI NE . internetim vardı kafası resetlesnsin düşük ping alim diye res attım gitti birdaha gelmiyor gelse bile 1...
  8. K

5060 Ti 16 gb ile ryzen 5 5600 uyarmı darboğaz olur mu ?

4060 Ti 16 gb ile ryzen 5 5600 uyarmı darboğaz olur mu . saolun arkadaşlar iyi forumlar 1745785741 beyler 5060 ti yanlış yazdım sory
  9. K

Razer Blackwidow V4X Alınır mı?

KULLANAN ARKADAŞ VARMI Razer Blackwidow V4X Alınır mı? saolun
  10. K

STEAM HESAP KILITLENDI - potansiyel dolandırıcılık diye tahmin ediyorum

iyi forumlar sa . bugün uyandığımda hesap bildirimin varı gördüm ve aha dedim tahmin ettiğm oldu . olay şu beyler pazar banım ve ve 2 güne açılıyor . bende ucuza case hardened bıçak bulmuştum ve başkasının almasını istemiyordum . sonra gittim bu bıçağı steam pazarına koyan adamı buldum profiline...
  11. K

Steam de üst üste 3 kez cüzdan kodu kullanırsam Market banı yer miyim

Beyler sa steamin böyle saçmalıkları vardır biliyorsunuz başka kartla para yükledğnzde falan ban atar . sizce üst üste 3 kez cüzdan kodu kullansam pazar banı yer miyim bilen veya yaşayan varmı ?
  12. K

Kredi kartı limitini para yükleyerek arttırma

Beyler sa iyi forumlar . atıyorum benim kredi kartı limitim 2000 tl ama ben kredi kartıma para yükleyip yüklediğim kadarıyla mesela 3 bin tl yükledim 5 bin harcayabiliyormuyum . teşekkür ederim
  13. K

HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı

beyler kısaca HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı . uzun zamandır cloud 2 kullanıyorum rahatlık açısından kablosuz geçeyim diyorum cloud 3 baba kalitesinden ödün vermemiştir değilmi kullanan arkadaşlar varmı . genellikle oyun dizi için kullanırım . teşekkür ederim
  14. K

İnternet fiber altyapı

merhaba arkadaşlar . Türk telekom kullanan arkadaşlar için ufak bir sorum var .Türk telekom online işlemler bölümüne girdiğimde sol taraftaki bölümde fiber dönüşüm sekmesi, bölümü açıldı . ve şuan da bakır kablo ile internetiniz sağlanıyor yazıyor . acaba şuan istesem fiber internete...
  15. K

1050ti - 1650 geçişi için driver gereklimi

selamamlar dostlar . 1050ti ekran kartım var . havadan 1650 ekran kartı geldi elime Onu kullanacağım xD fakat driver silmeme gerek varmı üstüne kursam olurmu . ve driver silerken hangi ekran kartının takılı olması daha iyi olur fark eder mi? teşekkür ederim
  16. K

3X8 24 GB Ram kullanılırmı

merhaba şuan 2x8 16 gb ramim var bunu 24 gb yapmam gereksiz olurmu yada sıkıntı çıkarmı . OYUNLARDA FPS Artışı yaşarmıyım r5 işlemcim var
  17. K

.

merhaba 1050ti dan 16050 ekran kartı geçeceğim eski driver silmeme gerek varmı acaba
  18. K

Anakart seçim önerisi hızlı soru

merhaba ryzen 5 5600 işlemci ve GAMINGX 1050TI 'Parçalarım var . Aşağıdaki hangi anakartı almalıyım . görüşleriniz bnm için önemli sağolun - Gıgabyte B550M DS3H - Asus Tuf Gaming A520M-PLUS NOT : Ram olarak asus tuf serisi 2x8 ram'im var ve ileride asus ekran kartı alacağım . güzel bir build...
  19. K

Anakart değiştireceğim ne yapmam gerek

merhaba anakartımla beraber işlemci ram değişimi yapacağım yapmam veya bilmem gerekenler varmı ? format - bios update vs..
  20. K

Anakart değişimi sonrası yapmam gerekenler !?

merhaba yakın zamanda şuanki eski sistemimi yenileyeceğim ve ufak bir yardıma ihtiyacım var . ekran kartı - güç kaynağı - kasa ve disklerimi değiştirmeden , İŞLEMCİ- ANAKART - RAM Değişimi yapacağım . bu değişimden sonra yapmam gereken herhangi bir ayar veya bilmem gereken bir şey varmı acaba ...
Geri