Arama sonuçları: *

• Users: Mali0123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

10 sınıfta nakil aldırırken hangi obp

Arkadaşlar ben şuan 10 sınıfım ama bu dönem istediğim okulda kontenjan yok eğer ben yazın 11 sınıf olduğumda nakil aldırırken 6-7-8 in obpsine mi bakılıyor yoksa bir önceki senenin yani 10 sınıfın ortalamasınamı bakılıyor
  2. M

Razer Ornata V3 windows tuşu çalışmıyor (oyun modu kapalı)

kendi laptopumun klavyesinde windows tuşu çalışıyor ama klavyedekinde çalışmıyor klavyeyi sıfırladım synapseyi silip temiz kurulum yaptım ama yinede olmadı
  3. M

ABRA A5 V17.4.4 klavyeden ses geliyor

arkadaşlar cihaz 5 ay önce satın aldım ama bu sesi 3-4 ay önce çıkardığını keşfettim harici klavye ile kullandığım için ne yapabilirim bu konu hakkında video linkini aşağıya bırakıyorum şimdiden teşekkürler video...
  4. M

Çözüldü✓ Uygun anakart önerisi

arkadaşlar i512400 f kingsot fury beast 16x2 3600 mhz ram rtx 3060 gaımıng x trio için ana karta karar veremedim ilerde upgrade yaparsam mhz konusunda sıkıntı çekmek istemiyorum
  5. M

Çözüldü✓ Abra a5 v17.4.4 klavyeden ses geliyor

arkadaşlar klavyeden aşağıya bırakacağım videodaki gibi ses çıkıyor bi sorun oluştururmu? Video linki:https://drive.google.com/file/d/1RBlHWyV_CY5f6Ce6MM0bM-VXr7sp-Yhc/view?usp=sharing
  6. M

Çözüldü✓ Abra a5 v17.4.4 klavye sorunu

Klavyenin çıtaları dengesiz tasarım olarak öylemi yoksa yamulmuşmu anlamadım seste çıkarıyor bu yüzden 1687708155 .
  7. M

Abra a5 v17.4.4 klavyeye basınca klavyeden ses çıkması

Klavyeye basınca klavyeden tak tak ses çıkıyor 1687701399 Bı tırnak oturmamış gibi ses çıkıyor
Geri