Arama sonuçları: *

• Users: talhaa_44
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Yardım Acil laptop için yardım edermisiniz

50bin tl max bütçem var 45 k ya hp victus gaming 15 ryzen 7 8845hs rtx 4060 16 gb laptop buldum linki bu https://ty.gl/3yh9frjycfvzv alınır mı? aynı fiyata 16 gb veya 32gb ram 1tb ssd 8gb ekran akrtı başka laptoş varmı bu laptopta hall sensör sıkıntısı varmı acil
  2. T

Yardım Acill kablosuz hotswap klavye önerisi

havit kb884l kullanmaktaydım sattım bugün gene hotswap olan tuşlardaki hsrflerden ışık geçen uygulamalı mümkünse kablosuz klavye önerisi olan varmı bütçe 2000tl
  3. T

Pcde aşırı yavaşlama

bilgisayar bi süredir aşırı yavaşlamaya başladı boşta ram kullanımı %50 fekan oluyo ssd kullanımıda öyle klavyeyle yazı yazıyom geç yazıyo başlangıç uygulamaları kapalı defender kapalı devamlı format atıyodum normalde bayadır atmadım çok fazla oyun var diye ssd lerin doluluğundan mı kaynaklıdır...
  4. T

300tl civarı akım korumalı priz önerisi

kyk da kullanmak için 300tl civarı akım korumalı priz alcam 3 tane priz 1-2 tane de usb girişi olan, usb şart değil akım korumalı priz önerisi olan varmı?
  5. T

60k laptop önerisi oyun ve çizim

makine bölümü öğrencisiyim bu sene üniye geçicem solid autocad inventor için birde oyun oynamak için gta 5 ets 2 craysis bf1 bf2042 bu tarz oyunlar oynuyom aşırı ağır bişe oynamıyom aklımda olan laptop gamegaraj slayer r9t 5060 veya 5050 modeli daha fp ve bu pc den iyisi varmı hp hallsensör...
  6. T

1500tl civarı kablosuz mekanik klavye

laptopta kullanmak için oyun oynarken rahat oynayabilceğim %70-80 civarı olsa iyi olur ok tuşları olması rahat oluyo Bluetooth veya dangıllı klavye almak istiyorum 1500 tl civarı olursa iyi olur çok bütçem yok rgb öncelikli
  7. T

50k civarı amd laptop önerisi

işlemci amd istiyorum intele ısınamıyorum autocad inventor solid için ve oyun oynamak için laptop düşünüyorum üniversitede kullancam aklımda gamegaraj slayer r9t 5050 modeli var bütçe çıkarabilirsek 5060 lısını düşünüyorum daha iyi laptop önerisi olan varmı 5000 serisi olan sıkıntı yaşamicağım
  8. T

Vatan bilgisayar garanti teknik servis

2023 yılında aldığım garantisi hala devam eden ekran kartını vatan bilgisayara ıısınma ve görüntü gidip gelme sorunundan dolayı gönderdim 1 ağustosta vatan bilgisayara teslim edildi ve Belçika gönderilcek dendi 2 hafta sonunda kart yenisiyle değiştilirdi dendi ve geçen hafta perşembe gününden...
  9. T

Öneri Yaptığım kasa nasıl olmuş soğutmada sıkıntı yaşarmıyım

1 haftadır bunla uğraşıyorum uğraştırdı ama deydi görğntü nasıl öneriniz varmı (ekrna akrtı garantide bakımda) sağdaki iki fanın altında ssd ler var
  10. T

Yardım Ekran kartı garanti süresi normalmi

ekran kartını 28 temmuzda yurtiçi kargo ile garantiye yolladım 1 ağustosta vatan bilgisayar servisi başlattı 3 ünde aradığımda kartım garanti için Belçikaya gönderileceğini söylediler türkiyede intelin servisi yokmuş bu akdar bekletmeleri normalmi 1-2 haftada felan gelirmi ekran kartı intel arc...
  11. T

Yardım 45-50gr termal macun önerisi

evde 4 laptop 1 masaüstü bilgisayar var bunların macun değişikliğini felan ben kendim yapıyorum kaliteli çok uçuk fiystı olmayan macun öneriniz varmı teknobiyotik de 45gr mx4 var işimi görürmü o fiyata daha iyisi varmı
  12. T

Öneri Gamegaraj slayer r9t 5060 alınır mı?

almayı düşünüyorum daha iyi bu fiyata varmı kroniksiz yoksa alayımmı direk
  13. T

Internet sürekli kopuyor ve yavaşlıyor

türk telekomdan netspeed e geçeli 1-1.5 yıl oldu tğrk telekomda bu sorun başladı diye geçtik moden değiştirdik (keenetic extra dsl) ama internet sürekli kopuyor evde 6 kişi olduğumuz için cihaz sayısı çok telefonalrda sürekli internet kullanılamıyor yavaşlıyor kopuyor devamlı wifi işaretinde...
  14. T

Yardım Ekran kartımı garantiye gönderdim fikir istiyorum

aldığım intel arc a750 ekran kartını aşırı ısınma kullanım esnasında ekranın aniden gidip gelmesi devamlı oluyor bu sorunalrdan garantiye yolladım geçen hafta pazartesi kargoya verdim çarşamba vatan bilgisayara ulaştı bugün aradığımda belçikaya gönderilicek dendi 20 günde gelmese ne yapabilirim...
  15. T

Gamegaraj slayer r9t 5060 veya 5070

alınır mı? ne gibi sorunlar yaşarım okul ve oyun için düşünüyorum ısınması dışında ısınma hepsinde var ne gibi sorun çıkarır
  16. T

Sizce hangi laptopu almalıyım

asus tuf gaming a15 ryzen 7 7735hs 32gb rtx 4060 asus tuf gaming a15 ryzen 7 7435hs 32gb rtx 4060 asus tuf gaming a15 ryzen 5 7535HS 32gb rtx 4060 hp omen 17 rtx 4070 32gb ram MSİ pulse 16 Ai 32gb rtx 4060 erazer deputy p60 32gb rtx 4070 msi katana 17 32gb rtx 4070 veya öneriniz varmı
  17. T

50k civarı laptop önerisi

en düşük 32gb ram 2tb ssd olsa iyi olur en kötü 1tb en düşük 4060 140w amd öncelikli msi veya asus laptop önerisi olan varmı oyun ve üniversite için
  18. T

Ryzen 5 5500 overclock nasıl yaparım

anakart msi b550m pro vdh wifi psu 650w msi soğutucu da thermalright phantom spirit 120 SE ARGB overclock yaparaam ryzen masterdan yapabilirmiyim nasıl yaparım ve ilerisi için sıkıntı çıkarmı
  19. T

Ryzen 5 5500 cpu overheating alert hatası

bugün bilgisayarı açtım 5-10 dk gta5 oynadıktan sonra oyun hata verdi tamam a bastıktan sonra ekran gidip gelmeye takılmaya başladı reset tuşundan resetledim açılmadan bi süre cpu overheating alert yazısı kaldı sonra uzun sürede açıldı ekran kartınada dokunulmicak kadar ısınmıştı fanları komple...
  20. T

Hangi bölümü seçmeliyim mtok ile

merhaba meslek lisesi makine bölümü teknik sınıf okuk birincisi olarak mezunum üniversite için tercih yapıcam ama ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum ek puanlı puanım 361 sıralamam 327k aklımda mekatronik makine endüstri mühendisliği otomotiv teknolojisi yapay zeka uçak bakım bölümleri...
Geri