Arama sonuçları: *

• Users: Xess01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Xess01

Hangi Monitorü Seçmeliyim

Arkadaşlar merhaba bütcem 4500 ve bütçe arttıramam. Yaptıgım araştırmalar sonucu 3 monitor buldum hangisi önerirsiniz...
  2. Xess01

Sistem Toplama Yardımı

Merhaba arkadaşlar, 30k bütçem var , parçaları tek tek toplamayı düşünüyorum. Tek tek toplayıncada 30 u biraz aşıyor, yani 2-3 k aşması sorun değil ama daha fazla aşmaması benim için daha iyi olur. Eğer topladıklarımdan daha uyguna gelen bir hazır sistem varsa oda olabilir ama peşin fiyatına...
  3. Xess01

FAZEON F1 650W 80PLUS kasa / PSU alınır mı

Arkadaşlar merhaba, vatandan hazır sisteem bakıyorum ama almayı düşündüğüm sistemde FAZEON F1 650W 80PLUS kasa + psu var sizce nasıldır? Biraz araştırma yaptım ama pek bilgi bulamadım. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
  4. Xess01

30k Bütçe sistem toplama

Merhaba arkadaşlar, 30k bütçem var ama hazır sistemlerde kafama yatan parçaları bulamıyorum. Parçaları tek tek toplamayı ve bazılarını ikinci el toplamayı düşünüyor.Sizce aşağaıdaki parçalar nasıl yada önerebileceğiniz başka parçalar varsa belirtirseniz sevinirim İşlemci: r5 7500f 6.388...
  5. Xess01

30K Bütçe ile Sistem Önerileri

Arkadaşlar vatandaki sistemi birkaç özelleştirmeyle bu hale getirdim bütce 30k.Sizce bu fiyata bu sistem alınır mı? Bunun dışında bu fiyata önerebileceğiniz daha iyi bir sistem var mı?
  6. Xess01

1000 TL civarı kulakiçi oyun kulaklığı

Merhaba arkadaşlar, başlıktatada belirttiğim gibi 1000 tl civarında mikrofonlu kulakiçi oyuncu kulaklığı arıyorum.Genelde cs oynuyorum.Önerilerinizi bekliyorum
  7. Xess01

Excalibur Macun ve Garanti

Merhaba arkadaşlar, Casper Excalibur bir cihazım var. İ5 12450h ve 4050 li. Termal macunu değiştirmek istiyorum.Buna uygun çok pahalı olmayan macun önerir misiniz? Birde daha 1 yıl garantisi var macunu ben değiştirirsem garantide sorun yaşar mıyım
  8. Xess01

Laptop Termal Macun hakkında

Merhaba arkadaşlar elimde Casper excalibur i5 12450 h ve 4050 li laptop var. Ben bunun içini açıp temizlemek istiyorum, acmışken termal macunuda yenileyim diyorum. 9 ay oldu alalı, adım alalı hiç temizlenmendi. Termal macun baktım bazı sitelerden soru cevap kısma hep laptop işlemcisine göre...
  9. Xess01

Herhangi bir sorun var mi

Merhaba arkadaşlar, Adana'da yaşıyorum.(Belirtmemiz sebebi havanın diğer şehirlere göre aşırı derecede sıcak olmasi) Pckolikten hazır sistem sipariş vermiştim bugün elime ulaştı.İslemci ve ekran kartını furmark testine soktum teslim alır almaz.ekran kartı 6700 XT islemci R5 5600x.Ekran kartı Max...
  10. Xess01

Psu'ya sorun yaratır mı

merhaba arkadaşlar, işlemci r5 5600 ekran kartı 6700xt.İşlemci için bu soğutucuyu aldım ID-COOLING SE-224-XTS Black 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu.Psum CORSAIR TX750M 750W 80PLUS GOLD güç konusunda herhangi bir sorun yaşar mıyım?Soğutucun tdp si 220 w yazıyor
  11. Xess01

r5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

arkadaşlar r5 5600 işlemci için kule tipi soğutucu bakıyorum.Anakart GIGABYTE B550M DS3H kasa DEEPCOOL CC560 uyumlu olursa sevinirim.Alttaki soğutucuyu almayı planlıyorum.Düşünceleriniz nelerdir?(Bütçe 1k)...
  12. Xess01

Çözüldü✓ Sizce iptal etmeli miyim?

Birkaç günn önce gencerden sistem sipariş verdim ama fiyat iyi mi pahalı mı pek emin olamadım sizce bu siparişi iptal etmelimiyim yoksa fiyat iyi mi
  13. Xess01

Çözüldü✓ R5 5600 için f/p soğutucu

R5 5600 için f/p soğutucu önerebilir misiniz? Bütçe Max 1k. https://www.gencergaming.com/velius sistem bu
  14. Xess01

Bu sistem alınır mı sizce

https://www.itopya.com/dh-lion_h19719 Kasa vento ve ram 2x16 yapılıp alınır mı
  15. Xess01

20.000 TL hazır sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar, bütçe 20.000 hazır sistem arıyorum birçok sisteme baktım ama kararsız kaldım.Butcede Max 1-2 k esneme olabilir şimdiden teşekkürler
  16. Xess01

Bu sistem alınır mı?

https://www.gencergaming.com/shiftdelete bu sistemde Psu yu MSI MAG a600dn ile değiştirip almayı düşünüyorum nasıl sizce
  17. Xess01

Çözüldü✓ Hazır sistem değişim tavsiye

Merhaba arkadaşlar, bı kaç gün önce ütopyadan 14500 e hazır sistem aldım. Fakat sistem henüz elime ulaşmadı istersem iptal edebiliyorum.(Sistemin fotosunu attım)Simdi gencergaming te ilan gördüm.Benim sistemden daha iyi gibi sizce iade edip bunu almalı mıyım? https://www.gencergaming.com/shiftdelete
  18. Xess01

ASUS PRIME B550M-C/CSM 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart

Merhaba arkadaşlar bı kaç gün önce r5 5600 ve RX 6650 li hazır sistem aldım.Gelistirme yaparken anakarti yanlışlıkla Asus prime b550m-c/csm secmisim.Degisiklik yapmıyorlar sadece siparişi iptal edebiliyorum.İptal edincede Sistemin fiyatı arttığında 5000 TL fazla ödemek zorunda kalıyorum.Sizce bu...
Geri