LÜTFEN 40.000 -50.000 ₺ arası alınabilecek laptop önerisinde bulunun ben laptopta dikkat edilmesi gereken özellikler ne pek bilgi sahibi değilim gerçekten laptoptan anlayan arkadaşlar öneride bulunsun lütfen
LÜTFEN 40.000 -50.000 ₺ arası alınabilecek laptop önerisinde bulunun ben laptopta dikkat edilmesi gereken özellikler ne pek bilgi sahibi değilim gerçekten laptoptan anlayan arkadaşlar öneride bulunsun lütfen
Arkadaşlar düğün arifesindeyiz küçük elektrikli ev aletleri bakıyoruz aranızda yakın zamanda bi kampanyadan faydalanan yada önerisi olan varsa lütfen burdan paylaşın :) Mümkünse çok kaliteli çok ucuz olsun :)))))
Herkes windforce serisi hakkında bişeyler söylüyo r5 7600 işlemci ile birlikte kullanıcam lütfen bilgilendirirsenşz sevinirim alınır mı alınmaz mı eksileri neler yardımlarınızı bekliyorum 😊
Genelde Asus msı gigabyte markalarından şaşmıyoruz ama ekran kartlarında inno3d palit zotac galax ekran kartları uygun kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi alınır mı ? Sıkıntı yaşıyorlarsa ne konuda yaşıyorlar ?
Beyler QLED İLE OLED ARASINDA BİRAZ FİYAT FARKI VAR BU FARK DEĞECEK Bİ FARK MI KARDEŞİM OLED BABADIR YA Mİ YOKSA ABARTILDIĞI KADAR DEĞİL GEREK YOK PARAN CEBİNDE KALSIN Mİ? TV LER HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
Beyler 5-6 bin civarında alınabilecek düzgün bi monitör almam lazım seri önerilerinizi paylaşırsanız indirimde bildiğiniz düzgün bişey varsa bi fikir verin size zahmet
Ryzen 5 5600 G
MSI RTX 3060 Tİ 2x GAMİNG X EKRAN KARTI
MSI B550 M anakart
Cooler Mastercard rgb sıvı soğutma
Corseir 16 gb ram
480 gb m2 ssd
Arkadaşımdan alıyorum 1 senelik PC sistem nasıl kaç k eder ikinci eli ?