Arama sonuçları: *

• Users: TorkLu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TorkLu

Ofis için bilgisayar kasası

merhaba arkadaşımın babası ofisine bilgisayar alacakmış aşşağıya bi liste bırakıyorum çok fazla geldi bana uygun mu yoksa fazla mı eğer fazlaysa lütfen rica ediyorum aynı performansı gösterecek kasa toplayabilir misiniz teşekkürler. 1738782213
  2. TorkLu

40 bin tl her şey dahil bilgisayar lazım

merhyaba 40 bin tl ye monitör kasa mouse klavye kulaklık öneriniz var mı
  3. TorkLu

30k 40k arası laptop önerisi

30k 40k arası güzel laptop önerileriniz var mıdır
  4. TorkLu

PS5 gamepad bluetooth etki alanı

merhaba masanın aşşağısında kasam var gamepadi bağladım birbirlerine yakın olmalarına rağmen hafif gamepadi sola çekince bağlantı çok zayıflıyor ne yapmam lazım
  5. TorkLu

Çözüldü✓ ps5 gamepad aldım orijinal oldugunu nasıl anlarım

ps5 gamepad aldım orijinal oldugunu nasıl anlarım 2750 tl ye aldım
  6. TorkLu

400 dolar bütçe monitör

merhaba arkadaşım kerkükte yaşıyor 400 dolar bütçesi varmış oyun oynuyor xbox series s konsolu var ona göre güzel kaliteli bir monitör önerir misiniz teşekkürler
  7. TorkLu

Asus tuf vg249q1a modeline monigör standı

Bende asus tuf vg249q1a monitörü var acaba bu monitöre güzel bi monitör standı önerir misiniz
  8. TorkLu

klavye için switch lazım (hızlı gelen)

merhabarl 1000 tl ye kadar bu tabanla uyumlu https://www.whatgeek.com/products/leobog-hi75-wired-aluminum-diy-kit?variant=43990183608573 switch arıyorum fakat birkaç switch önerdi arkadaşlar 23 şubatta teslim tarihi diyor çok geç geliyor yani acaba daha hızlı gelen sitelerden switch önerir...
  9. TorkLu

Çözüldü✓ Siyah tabanlı custom klavye için siyah keycaps lazım

Merhabalar ben custom klavye için (siyah renk) şöyle desenli veya sade siyah keycaps arıyorum birkaç yerde baktım fakat stokta yoktu bulabilen linkiyle atabilir mi ? teşekkürler.
  10. TorkLu

Güzel ve uzun ömürlü klavye lazım

Merhabalar bütçem 3k maximum 3,5k dır custom klavye olup olmaması önemli değil olursada absürt durmasın çok teşekkür ederim.fps oyunları oynuyorum.
  11. TorkLu

steamde oyun indiriyorum fakat oyun klasörünün içi boş gözüküyor

Merhaba ben 2 gün önce cyberpunk oynamak istedim zaten indiriliydi fakat girmeye çalıştığımda sıfırdan tekrar indiriyordu ve durdurunca sıfırlanıyordu o yüzden oyunu sildim ve şimdi yaklaşık 34 gb tını indirdim fakat oyunun yerel dosyasına göz attığımda boş gözüküyor . Acaba bu normal mi yoksa...
  12. TorkLu

Çözüldü✓ İki laptop arasında kaldım

Merhabalar oyun oynayacağım acaba hangi laptop daha iyi
  13. TorkLu

Sea of thieves oyun içi satın alınmıyor

Merhabalar ben sea of thieveste köpek alacaktım fakat alınmıyor nasıl yapacağım acaba hata veriyor sürekli
  14. TorkLu

Topazla çalışırken ekran kartım çok ses çıkartıyor

Merhabalar bende Msi rx 6800 ekran kartı var topaz ile uğraşırken ekran kartımın %95 i kullanılıyor 62 derece oluyor ve fan hızı 2800 rpm lerde geziniyor fakat bi tık afzla ses çıkarıyor gibi acaba bu uygulama ekran kartıma zarar veya uzun vadede hasar verebilir mi ? cevaplarsanız sevinirim.
  15. TorkLu

Google form gönderdiğimizde e-postamız gözükür mü ?

Merhabalar ben önemli bir yere eposta gönderdim (eposta adresim utanç verici eskiden oluşturmuştum) eposta adresim gözükür mü
  16. TorkLu

Çözüldü✓ Pc yi açınca ekrana hiçbişi gelmiyor

Merhabalar yaklaşık 2 saat önce yolculuktan geldim 1.5 saatlik ekran kartını çıkarmadım ama camını açıp sabit tuttup ekran kartı modelim msi rx 6800 Ve eve geldim herşeyi taktım fakst monitöre ekran gelmiyor displayport sinyal yok diyor ne yapmalıyım
  17. TorkLu

Ai cover yapmak işlemciye zarar verir mi

Merhaba bende r5 5600x işlemci var ai cover yapıyorum işlemci %80 falan kullanılıyor fakat bir tık korkuyorum eğer sürekli ai cover yaparsam işlemci hasar alır mı ? teşekkürler.
Geri