Arama sonuçları: *

• Users: .Ardaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. .Ardaa

Öneri 250nk ve 250sr hangisini tercih edersiniz?

Sizce hangisi her şeyleri aynı biliyorum ama siz olsanız hangisini tercih edersiniz.
  2. .Ardaa

Yardım Nk250 ve qj srk250s arasındaki titreme?

Arkadaşlar ikisinden birini alcam ikiside tek silindir olduğu için titreme normaldir fakat gönlüm srkda NK kadar titreme yaparmi yapsa bile ayaklarda aşırı derecede hissettirirmi ve rahatsız eder mi? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)
  3. .Ardaa

Öneri Voge 125r nasıl bir motordur?

Sorum başlıktaki gibidir titreme sorunu varmıdır bazı arkadaşlar CG gibi titriyor diyorlar?
  4. .Ardaa

Öneri Voge 125r ve srk 125s?

Bu iki motor arasında kaldım benim için titreşim ve dekor el verişli olmasi önemli voge kim ne derse desin bir Çin motoruna göre aşırı kaliteli hissettiriyor fakat fazla bir dekora çekilecek motosiklet değil duyduğum kadarıyla hafif bir titreme sorunu varmış srk ise hem dekora çok elverişli...
  5. .Ardaa

Öneri 120.000 TL aşmayacak A1 uygun sıfır motosiklet önerir misiniz?.

Sorum başlıktaki gibidir tip olarak naked, tourning ve racing tiplerinden istiyorum benim için önemli olan kısım beygirin 10 üzeri olması ve titreme sorunu olmaması. Benim gönlümde srk125s var ama biraz bütçenin üzerinde kalıyor.
  6. .Ardaa

Yardım Gidon çevirince kendi kendine gaz veriyor?

Sorum başlıkta gibidir benim tahminim gaz teli kısa geliyor ne kadar doğrudur? Birde motor 0 bayiden çıkardım alt takımdan bir cızırtı gibi ses geliyor normalmidir acaba?
  7. .Ardaa

Yardım Rt3 özel koruma demiri?

İlk motorumu bugün aldım volta revolt rt3 bayi fiyatı 83.000 ben a101den peşin fiyatına 6 ay taksitle 60.000e aldım normalde aklımda drift l vardı onu 6 ay taksit yapmak istesem ortalama her bayide 90.000 civarına denk geliyordu buda beni zorlicak bir miktardı tesadüfen karşıma bu çıkti tabii ki...
  8. .Ardaa

Küba race 125 hakkında?

Bu motora 2 kişi binince cezası var diyorlar bu ne kadar doğrudur?
  9. .Ardaa

Smok revenger 220w kit alınır mı?

Cihaz revenger x değildir düz modeldir tuşlu olanı cihaz eski bir cihaz pili atomizeri ve cihaz ile arkadaş 2k istiyor buda bana uygun bir fiyat olarak geldi ama cihazın nerden baksan bir 4 yılı vardır belkide daha çoktur sizce bu fiyata alınır mı?
  10. .Ardaa

Yardım MOTOR EHLİYETİ SINAVİNDA HAKSİZ YERE KALDİM

Merhaba hocalarım buraya az önce haksız yere ehliyet sınavından kaldığım için içimi dökecem parkuru gayet güzel atlattım trafiğe geçtik göbekten döneceğim o sıra birtane araç beni darlayarak aynana çarptı o sırada reflex olarak ayağım yere deydi bekledim arkamı döndüm bana telsizden kaldın...
  11. .Ardaa

Öneri 2k bütçe interkom önerisi.

Sorum başlıktaki gibi.
  12. .Ardaa

Fruugo üzerinden alışveriş yapılır mı??

Merhaba bu site üzerinden ayakkabı almak istiyorum DC shoes markası resmi bir türkiye distribütörü yok bir site mevcut fakat şikayet var üzerinden baktığım kadarıyla sahteymis bu yüzden bu siteden satın almak istiyorum guvenebilirmiyim?
  13. .Ardaa

Kaykay ve hiphop tarzi ayakkabı önerir misiniz?

Resimdeki gibi benzer ayakkabılar onerirmisiniz :) Genellikle skater tarzı giyiniyorum bu yüzden hiphop ve kaykay tarzı ayakkabılara öncelik veriyorum.
  14. .Ardaa

Bir akıl verin lütfen

Merhaba hocalarım 1.5 ay sonra tekrardan bir kızla konuşmaya başladım ve dün buluştuk buluşma aşırı ama aşırı iyi geçti fakat her zamanki gibi bahtsız biri olduğum için sorunla karşılaştım ben hayatım boyunca hiç cinsel ilişkiye girmemiş biriyim şuan bunu belirtim dün kızı evine bırakırken...
  15. .Ardaa

LİKİT ONERİSİ YAPARMISINIZ KAFAYI YİCEM

3 tane farklı likit aldım hepsi su gibi ya çok az tat vermekte cihazım vp luxe xr vozolun likitleri iyi diyorlar doğrumu normalde vozol star 12000 gibi tek kullanımlık kullanıyordum ama 3 günde 1 bitirdim için bana baya maliyetli oluyordu bu cihazı 2.3e aldım ama tek kullanımlar gibi tad...
  16. .Ardaa

Öneri 26000TL KISA VADEDE NEYDE KAAR ETTİRİR?

Merhaba 26000tl var kısa vadede kaar ettirecek bir şey varmı yoksa altinmi alayım.
  17. .Ardaa

Yıpranmış sert saç yumuşatıcı krem önerir misiniz?

Bildiğiniz bir krem varmıdır? saçım dalgalı ama sert olduğu için şekil almıyor krem dışında yapabileceğim bir şey varsa yada kullanacağım önerirseniz sevinirim
  18. .Ardaa

Uyguna ayakkabı alabileceğim yerler?

Sorum başlıktaki gibidir bütçem 3500tl normalde nike court vision alacaktım fakat 1.5 ay önce 2600 civarında satılıyordu şuan 3500 olmuş.
  19. .Ardaa

🔥İndirim Jr.crime 2. ürün 1tl

İhtiyacı olan baksın https://www.juniorcrime.com/sezon-finali?_gl=1*1sl21n*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjw-qi_BhBxEiwAkxvbkACpveN39iovmTAVdfUjY5QBpCixNqR307vO4Rf-yUmeAcaxluy9UhoCwS0QAvD_BwE
  20. .Ardaa

Bu pantolonun üstüne gidebilecek bir şey

https://voidtr.com/void-resilience-nakisli-premium-baggy-pantolon?Beden=30&Renk=Kahverengi üstüne gidecek bir t-shirt veya farklı bir şey öneririmisiniz.
Geri