Arama sonuçları: *

• Users: .Ardaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. .Ardaa

Uyguna ayakkabı alabileceğim yerler?

Sorum başlıktaki gibidir bütçem 3500tl normalde nike court vision alacaktım fakat 1.5 ay önce 2600 civarında satılıyordu şuan 3500 olmuş.
  2. .Ardaa

🔥İndirim Jr.crime 2. ürün 1tl

İhtiyacı olan baksın https://www.juniorcrime.com/sezon-finali?_gl=1*1sl21n*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjw-qi_BhBxEiwAkxvbkACpveN39iovmTAVdfUjY5QBpCixNqR307vO4Rf-yUmeAcaxluy9UhoCwS0QAvD_BwE
  3. .Ardaa

Bu pantolonun üstüne gidebilecek bir şey

https://voidtr.com/void-resilience-nakisli-premium-baggy-pantolon?Beden=30&Renk=Kahverengi üstüne gidecek bir t-shirt veya farklı bir şey öneririmisiniz.
  4. .Ardaa

Uyguna nakışlı t-shirt satan siteler

Merhaba sorum başlıktaki gibidir void weswear flaw gibi yerlerde en uygunu 600tl daha uygun satan yerler varsa yazarsanız sevinirim nakışlı olması benim için öncelik fakat kaliteliyse baskılıda olabilir teşekkürler.
  5. .Ardaa

Öneri 92mm ızgaraya 120mm fan takmak?

https://www.gaming.gen.tr/urun/566462/thermalright-peerless-assassin-90-se-tl-p9-92mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ elimde 2 tane 120mm fan var ayriyeten onlarıda taksam ne kadar fark yaratır?
  6. .Ardaa

Donmuş yapıştırıcı üzerine yapıştırıcı sürülürse sağlam tutarmı?

Soru başlıkta hızlı yapıştırıcı üzerine hızlı yapıştırıcı sürecem sağlam tutarmı.
  7. .Ardaa

YD ÇİFT FİZİKSEL İP13 Alınır mı??

Merhaba 17500 kapalı kutu adam toplama cihaz olmadığına kefil oldugundan bahsediyor istediğin herşeyi test edebilirsin vesayre diyor elimdeki telefon şuan oppo a60 bunu anneme vermeye düşünüyorum sizce alınır mı? bu fiyata
  8. .Ardaa

Ucuz robux nereden alınabilir?

Merhaba sorum başlıkta gibi itemsatıs dışında biryer biliyorsanız söylerseniz çok makbule geçer yabancıda olur.
  9. .Ardaa

(Yanlış Haber!) 🔴Ekrem imamoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

:blobdance::trpeepo::trpeepo:
  10. .Ardaa

İnsta profile bakanı görme mümkünmü?

Soru başlıkta gibidir bu mümkün mü instaproda böyle bir şey vardı diye hatırlıyorum ama indiremiyorum site silinmiş sanırım.
  11. .Ardaa

Yardım Bu arkadaşı nereye şikayet edebilirim?

Merhaba bir arkadaştan havale/eft yöntemi ile bir ürün satın almıştım 1500tl karşılığında fakat arkadaş 6 gundür kargoya vermiyor sordugum zaman ise verecem diyip diyip duruyor numarası işletme numarası olarak gözükmekte türkiye numarası elimde ibanı vesayrede var siber suçlar bunla ilgilenirmi...
  12. .Ardaa

KrisKrom Güvenlimidir?

https://www.instagram.com/kriskromtr/ Sayfa bu saat siparişi verecektim fakat arkadaş whatsapp üzerinden havale yöntemi ile işlem yapmakta fakat verdiği ibandaki isim abdulfettah rajib arap ismi güvenebilirmiyim acaba?
  13. .Ardaa

Yardım Shopier demuree güvenlimidir?

Shopier üzerinden alacam ama güvenemiyorum iade konusu nasıl olur hesap açmama izin vermiyor alıcı olduğum için.
  14. .Ardaa

Setupa 27000TL Teklif var vereyimmi?

SİSTEM ÖZELLİKLERİ VE PARÇALAR: SİSTEM: ONAYLI WİNDOWS 11 HOME ANAKART KAYITLI ASUS DUAL RTX 4060 EVO EDİTON 8GB EKRAN KARTI RYZEN 5 5600 35MB 6 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ GOODRAM İRDM PRO WHİTE X 16GB 8X2 3600MHZ BEYAZ RAM ASUS PRİME B550MK ÇİFT M2 4 RAM SLOTLU 4600MHZ ANAKART WD BLUE SN580 512GB M2 SSD...
  15. .Ardaa

Bu tür saat satan farklı yerler varmı?

Resimde gözüken saatlerden satan farklı bir site mevcutmudur çakma bir saate bu kadar para vermek istemiyorum.
  16. .Ardaa

Kızın yaptığı beni aşırı soğuttu (BOŞA ÜZÜLÜYORMUŞUM :D)

YAŞANAN OLAY: İlk Konu 1.5 aydır konuştuğum bir kız var. Aramızda öyle bir sevgili durumu yok, fakat kız aşırı kafa dengi. Tarzlarımız neredeyse aynı. Hayatımda konuştuğum ikinci kız bu, zaten önceki birkaç konuşmamda bahsetmiştim. :) 4 defa buluştuk, hepsi güzel geçti. Fakat kızın iddiasına...
  17. .Ardaa

Kızın yaptığı beni aşırı soğuttu (GÜNCELLEME 2)

YAŞANAN OLAY: İlk Konu 1.5 aydır konuştuğum bir kız var. Aramızda öyle bir sevgili durumu yok, fakat kız aşırı kafa dengi. Tarzlarımız neredeyse aynı. Hayatımda konuştuğum ikinci kız bu, zaten önceki birkaç konuşmamda bahsetmiştim. :) 4 defa buluştuk, hepsi güzel geçti. Fakat kızın iddiasına...
  18. .Ardaa

Kızın yaptığı durum beni aşırı soğuttu (GÜNCELLEME)

YAŞANAN OLAY: Önceki konu 1.5 aydır konuştuğum bir kız var. Aramızda öyle bir sevgili durumu yok, fakat kız aşırı kafa dengi. Tarzlarımız neredeyse aynı. Hayatımda konuştuğum ikinci kız bu, zaten önceki birkaç konuşmamda bahsetmiştim. :) 4 defa buluştuk, hepsi güzel geçti. Fakat kızın iddiasına...
  19. .Ardaa

Kızın yaptığı durum beni aşırı soğuttu yardım.

1.5 aydır konuştuğum bir kız var. Aramızda öyle bir sevgili durumu yok, fakat kız aşırı kafa dengi. Tarzlarımız neredeyse aynı. Hayatımda konuştuğum ikinci kız bu, zaten önceki birkaç konuşmamda bahsetmiştim. :) 4 defa buluştuk, hepsi güzel geçti. Fakat kızın iddiasına göre en son 1 yıl önce...
  20. .Ardaa

Yardım Param güvende ile elden teslim yapılır mı??

Merhaba hocalarım arkadaş limit ile alacağını belirtti bu yüzdende param güvende teklif etti fakat elden teslim alabileceğini söyledi tutar direk bana yansıtılır mı veya dolandırıcimi?
Top Bottom