Arama sonuçları: *

• Users: kaijiro
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

PSU önerisi istiyorum

herhangi bir kriterim yok F/P bir PSU arıyortum psu kalitesiz oldugu için ekran kartımı besleyemıyor ve watt dalgalanması oluyor sistemimde rx 5600xtekran kartı işlemcimde r5 3400g 8gb ram b450m pro anakart var bu sitem için en f/p psuyu arıyorum bilgi verirseniz bu konu hakkında sevinirim...
  2. K

Ekran Kartımın Voltajı 0'a Düşüyor

Merhaba. Oyunlarda drop veya FPS ,watt ,gpukullanımı dalgalanması yasyordum ve Afterburner'la bunu takip etmek istedim ve sonunda voltajı düşük kullandıgını ve witcher fortnite gibi oyunlarda 0 a düştüğünü fark ettim.Önceden sistemi apu kullanıyordum bu sebeten olabilirmi çünkü apu kullanırken...
  3. K

5600 XT drop sorunu nasıl çözerim?

Merhaba. Oyunlarda drop veya FPS ,watt ,gpukullanımı dalgalanması yasyordum ve Afterburner'la bunu takip etmek istedim ve sonunda voltajı düşük kullandıgını ve witcher fortnite gibi oyunlarda 0 a düştüğünü fark ettim.Önceden sistemi apu kullanıyordum bu sebeten olabilirmi çünkü apu kullanırken...
  4. K

Xbox gamepass aboneliğim gözükmüyor

sabah minecraft oyununu rahatlıkla oynuyordum gamepass üyeliği ile sonra akşam hata verdi bende xbox destege yazdım ordada xbox ı sıfırla dediler bende sıfırladım ve sonrasında xbox aboneliğim uygulama içinde gözükmemeye başladı ancak sitede xbox aboneliğim var ve eaplay kullanabiliyorum lolde...
  5. K

R5 3400G hangi ekran kartını almalıyım?

R5 3400G işlemcim var 2750 ye RX 5600XT buldum ancak kararsız kaldım darboğaz var dedikleri için sonra RX590 Nitro buldum 2500 hangisini almak daha mantıklı hangisiyle daha soft bir oyun deneyimi yaşarım darboğaz drop yaparmı yoksa fps düşüşünemi sebep olur bilgilendirir misiniz?
  6. K

R5 3400g rx 5600 xt beslermi?

2. el olarak APU sistem almıştım 3400G'li. Şimdi para topladım ve ekran kartı alacagım. 2750'ye RX 5600XT buldum 2.el. Ancak darboğaz yapar mı darboğaz yapsada ne kadar ve darboğaz oynayısı cok fazla etkiler mi? Fiyat bayağı uygun bence. Bilgi verir misiniz bu konuda?adece FPS kaybımı olu yoksa...
  7. K

RX 5500xt Gpu kullanımı dalgalanması

bazı oyunları oynarken gpu kullanımı dalgalanıyor yani örnekk vermek gerekirse fortnite oynarken %90 ken bir anda %40 a düşüyor ve ondan sonra drop giriyor owerwatchdada oluyor bu her oyunda olmuyor drop ancak yeni aldım kartı ve rahatsız oldum internette izlediim videlarda drop olmuyordu neden...
  8. K

Hangi oyunları almalıyım indirimde?

bu oyunlar dışında forza4 de var 450 tl ye hangileri alınır?
  9. K

Sarı site param güvende güvenli mi?

Param güvende ile ekran kartı almayı düşünüyorum istanbuldan ve ne kadar güvenli bilmiyorum alınır mı? alınmazmı ?
  10. K

Msi armor rx590 8gb alınır mı??

rx590 ekran kartını 2200 TL'ye buldum almak mantıklımı soğutması felan sorunlu diyorlar onun dısında dış iskeleti çok olmadığı için güvenlik eksikliğimidir yani karta zara gelirmi saphire modellerine göre saphire modelini 2800 e bulmuştum birde msi armor rx 590 ekran kartının üstüne plastik figür...
Geri