Arama sonuçları: *

• Users: silentflex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. silentflex

Yardım IPhone 16 Pro veya muadilleri veya Samsung önerileri lazım

Merhaba iyi günler dilerim telefonlar hakkında sorum olacaktı yıl başında doğum günüm olduğu için babam telefon alırız sana yıl başında dedi telefonun eskidi diye Allah nasip ederse alıcaz, şuan redmi not 10 kullanıyorum kasıyor fena birisi aradığında açamıyorum falan neyse işte babam 16 pro...
  2. silentflex

Yardım YD iPhone 14 Pro Max

Başlıktan da gördüğünüz gibi yurt dışı 14 pro Max fakat pil sağlığı %84 ve Ekran A kalite ile değişmiş birde arka kapak değişmiş onun harici değişim yok ve orijinal cihaz 22000 TL kuzenim satıyor sizce almalı mıyım %84 pil sağlığı ne kadar götürür 2026 nın 9. Ayına kadar açıkmış telefon ondan...
  3. silentflex

Yardım Frisby Laptop Soğutucusu alınır mı?

https://ty.gl/b18wh3wu3rbrr soğutucu bu Casper excalibur g870 için Alicam sizce?
  4. silentflex

Yardım 1K Bütçeyle Laptop Soğutucu Önerileri

https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-13-nesil-core-i7-13620h-rtx5060-8gb-32gb-1tb-ssd-15-6inc-w11.html laptopum bu ve soğutucu almak istiyorum üniversitede kullanıcam laptopu illaki oyun oynarken lazım olur diye düşünüyorum bütçe 1k önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  5. silentflex

Yardım Laptopu her açtığımda Microsoft hesabımın şifresini soruyor

Dün aldığım laptop ayarlarını yaptım her şeyini yaptım vatanda da ayarlarını yaptik Microsoft hesabımı girince kapattigim da falan geri açtığımda Microsoft şifremi istiyor masaüstü bilgisayarım da Microsoft hesabıma bağlı fakat onda şifre sormuyor laptopda neden soruyor bunu kaldırabilir miyiz
  6. silentflex

Yardım Acer RTX4060 ve Casper RTX5060 Laptoplar Arasında Hangisini Tercih Etmeliyim?

https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-13-nesil-core-i7-13620h-rtx5060-8gb-32gb-1tb-ssd-15-6inc-w11.html 1. Seçenek 2. Seçenek...
  7. silentflex

Yardım Oyuncu Laptop Önerisi Yardım

Üniversiteye gidicem uzak kasayı götüremiycem malüm bir tane laptop alıcam bütçe 35k 2. el olur 0 da 33k dan başlıyor 4060 lar 3050 ler 25k dan bence değmez ben 2. el olarak bunları buldum bi yardım ederseniz ve öneri yaparsanız sevinirim...
  8. silentflex

Yardım Arkadaşıma anakart am5 önerisi bütçe 13k

Başlıktanda gördüğünüz gibi anakart önerisi var mı arkadaşım ilk https://www.incehesap.com/msi-pro-b650-p-wifi-gaming-anakart-fiyati-58961/?srsltid=AfmBOopoy3pYOGxMuRB_TOqhapKc7Hppy1vi_YKRX63tuhebXN-h9QyZg1U bu anakartı sordu bende pahalı dedim başka öneride bulamadım yardım ederseniz sevinirim...
  9. silentflex

Yardım Monitör Önerileriniz Nelerdir? Bütçe 6000 TL

Selam geçen haftalarda gönderdiğim monitörün iade parası geldi 5400 göndermişler fakat o önemli değil 6000 veya küsürat olabilir taksit ile alacağım için hangi monitörü önerirsiniz geçen haftalarda şu monitör önerildi başka önerileriniz var mı...
  10. silentflex

Çözüldü✓ Değişim raporundan muadil ürün önerdiler sizce almalı mıyım? acil

eski monitörüm msi g2412f önerdikleri MSI 23.8 G244F E2 1920x1080 (FHD) 16:9 FLAT RAPID IPS 180HZ 1MS FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR
  11. silentflex

Yardım Oyuncu koltuğu Hawk mı Zio mu sizce hangisini almalıyım?

Hawkta Fab v4 Zioda Fabric Deep Black bu ikisinin arasında kaldım önerileriniz var mı?
  12. silentflex

Bilgisayarı açtığımda Windows işareti gösteriliyor çözümü var mı?

Başlıktan da gördüğünüz gibi bilgisayarı açtığımda böyle oluyor mouse ile tıkladığımda gidiyor pek bir önemi yok ama bilen birileri var mı veya aynı sorunu yaşayan kişiler varsa yardım edebilir mi?
  13. silentflex

Yardım Monitörüme bir şey oldu acil yardım

Monitörüm de durduk yere bir sorun oluştu oyun oynuyodum oyundan çıktım bir anda oldu ekran kartımı güncelledim düzelmedi kabloları yeniden tak çıkar yaptım düzelmedi bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi mouseyi alta göturdugumde fotodaki gibi beyaz bişi çıkıyor alttan bilen var mı yardım...
  14. silentflex

Windows 11 Home Key Önerisi

Herkese merhaba, başlıktan da gördüğünüz gibi Windows 11'i etkinleştirmek istiyorum güvenilir bir site öneriniz var mı yardım eder misiniz bazı konularda gördüm W11 key diye bir şey yokmuş Windows 10 Home keyi falan oluyormuş diye gördüm doğru mu?
  15. silentflex

Yardım Monitörüm Msi G2412F 4k mı destekliyor?

Gördüğünüz gibi ayarlarda 4k seçebiliyorum neden bilmiyorum ama monitör özelliklerinde 1080 px fhd diyor acaba 4k kullanabiliyor muyum neden çıkıyor ve seçtiğimde görüntü bulanıklaşıyor acaba 27 inç falan olsa kullanabilir miydim? bilen birisi var mı
  16. silentflex

Yardım 2. bir monitör almak istiyorum

Merhaba 2. bir monitör almak istiyorum ama kaç inç alacağıma karar veremedim şuanki monitörüm msi g2412f 24 inç fhd 1080p 180 hz gayet güzel yetiyor ama arka planda işlerimi yapabilmem için bir monitör almak istiyorum 27 inç qhd mi alsam iyi bir şey onu alıp 1. monitör yapabilirim msi yi 2...
  17. silentflex

Yardım Driver Sürücü Güncellemesi

normal güncelleme alanına gelen güncellemeleri yaptım ancak önerilen kurulum kısmına güncelleme gelmiş bu güncellemeler ne yapmam gerekiyor mu bilgisayarım windows 11 windows 10 yazdığı için sormak istedim birde şu intel olan ne
  18. silentflex

Yardım Samsung Galaxy A15 vs Samsung Galaxy A25

Samsung Galaxy A15 8gb Ram 256gb Depolama Samsung Galaxy A25 6Gb Ram 128gb depolama Telefon bilgisi olan bir arkadaş bana yardım edebilir mi ikisinin de fiyatları aynı diyebiliriz biri 10500 biri 10900 A15 in rami yüksek a 25 in ise düşük tam bilmediğim için size soruyorum hangisini almalıyız?
  19. silentflex

Ön panel cam mı mesh mi?

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-redsky-4x120mm-rgb-fanli-700w-80-plus-bronze-mesh-oyuncu-kasasi.html Kasam bu hazır sistem ile aldım vatandan bir kaç güne gelicek öne panel cam mı mesh mi youtubede hiç bir videosu yok kendisinde olan veya bilen birisi var mı mesh yazıyor ama yinede...
  20. silentflex

900TL AMAZON HARİCİ KLAVYE ÖNERİSİ

Amazon harici klavye önerisi 900 TL bütçem var
Geri