Arama sonuçları: *

• Users: zipottik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

SD Kart Dosya Kurtarma Yardımı

Arkadaşlar 2011 den kalma sd kartım vardı birtürlü cesaret edememiştim içimi açma bir şey olur diye bugün açayım dedim dosyaları kendi bilgisayarıma atmak istedim çocukluk fotoğraflarımla dolu sd kart kopyalarken bu dosyalar kopyalanamıyor diye birkaç dosya gösterdi daha sonra onları atladım ve...
  2. Z

Cam airfryer önerisi

Arkadaşlar merhaba uzun süre giden uzun ömürlü bir airfryer almak istiyorum kasesi cam olan modellerden istiyorum sağlık açısından daha doğru buluyorum aklınızda var mı böyle modeller
  3. Z

Aae dosyası nedir nasıl jpg e çevirilir

Arkadaşlar ablamın söz gününde iphone 15 den fotoğraflar videolar çektik az önce pc ye o günkü tüm dosyaları attık ama bazı dosyalar beyaz kapaklı ve açılmıyo dosya türü aae olarak gözüküyo ayrıca videolarda açılmıyo bunları iphone harici nasıl açarım deliricem fotoğraflar gitti mi ne oldu şimdi
  4. Z

Sinekkaydı traş makinesi önerisi

Arkadaşlar 1 kere alıyım uzun bir süre kulanıyım istiyorum tabi başlıklarını değişirim ama sık değişmek istemiyorum ve başlığı pahalı olmasın bi makine parası daha vermiyim sinekkaydı makine öneriniz varsa atar mısınız
  5. Z

Pandora bilezik iadesi

Arkadaşlar merhaba kadın lar gününde annem ve ablama pandora charm bileklikten alıcam ama bilek ölçülerini bilmiyorum ve sürpriz olması için ölçülerini sormak istemiyorum tahmini bir ölçüyle alsam daha sonra iade alıyolar mı
  6. Z

En son geçtiğiniz operatör ve paket neydi

Operatör çok önemli değil bence her operatör çekiyo evimde paket öneriniz varsa alırım
  7. Z

En son geçtiğiniz operatör ve paket neydi

Operatör çok önemli değil bence her operatör çekiyo evimde paket öneriniz varsa alırım
  8. Z

Gelin atabası önü kesme gibi adetler

Arkadaşlar yarın ablamın nişanı var arabanın önünü kesicem ama başka hiç öyle eylem bilmiyorum başka ne yapabilirim
  9. Z

6 bin tl ye kadar mekanik saat önerisi

Arkadaşlar bütçem maksimum 6 7 bin tl civarı mekanik saat önerisi istiyorum kullandığınız hoşunuza giden saatler varsa söyler misiniz
  10. Z

Citroën c-elysee alınır mı

Citroën c-elysee almayı düşünüyorum fell ve feel bold paketleri var paket farklarının farkı ne
  11. Z

Telefon arayüzü basitleştirme

Merhaba arkadaşlar samsung telefon kullanıyorum bir ayar sorucam diyelim sadece günlük olarak telefon whatsapp gibi uygulamaları kullanıyorum bunları filitreleyip sadece bu uygulamaları gösteren bir ekran istiyorum ama lazım olduğunda da yine banka vs uygulamaları arkada kalsın istiyorum böyle...
  12. Z

Bilek kasındaki küçük şişlik

Bu sıralar ağırlık çalışıyorum bileğim pes edene kadar bilek çalışıyorum dün fark ettim bilek kasının üstünde küçücük bezelye kadar bir şişlik oldu bu nedir sizce Bunu daha önce instagram reelsta bi adamda görmüştüm ondaki daha büyüktü eliyle sıkabiliyodu o kadar büyüktü hatta adam reels...
  13. Z

Astra 2015 kasaların 1.6 motor vs 1.6 cdti motor farkı

Astra 2015 kasaların 1.6 ve 1.6 cdti modellerinin farkı nedir
  14. Z

800bin tl civarı alınabilecek arabalar

800bin tl bütcem var en fazla 60 70 bin km de olsun 2.el bir araba bakıyorum model önerilerinizi bekliyorum arabanın sizin için artısı eksisinide yazarsanız tadundan yenmez
  15. Z

5 ve 10kg dambıl var 7 mi 8 kilo mu almalıyım

Şuan bende 5 ve 10 kg dambıl var ama ara bir kilo lazım sizce 7 kilo mu 8 kilo mu almalıyım
  16. Z

İş yerinde mesai ücreti yatmaması

Bir işte 2 aydır çalışıyorum fakat mesailere kalmamıza rağmen maaş aynı yatıyodu Bugün müdürle konuştum mesailerinizi sizin not alıp bize vermeniz gerekiyor dedi o yüzden yatmamıştır dedi ama bir işyerinde mesaiye kaldığımızı işçilerin yani bizim takip etmemiz saçma değil mi
  17. Z

Poco pad ile redmi pad pro kılıfları birbirine uyar mı

Arkadaşlar poco pad alıcam ama kılıfları redmi pad proya göre bir tık pahalı redmi pad pro alsam kılıfı olur mu
  18. Z

David walker parfüm gönderen farklı

Merhaba David walker parfüm sipariş ettim sitelerinden kargoya verildi kargo bilgilerine baktığımda gönderen nil doğuş kozmetik diye bir firma gözüküyo sebebi nedir
  19. Z

Telefondan bilgisayara dosya aktarımı için kablo

Arkadaşlar telefondan bilgisayara video müzik fotoğraf atmak istiyorum bunun için hangi tür kablo almalıyım telefon type c girişli bilgisayarda da 3.0 usb girişi var
  20. Z

Bushman dürbün kaliteli midir

Bushman markasının linkteki dürbününü almak istiyorum genel olarak bushman markası hakkında kalite yorumu yaparsanız ne dersiniz linkteki dürbünü almalı mıyım n11'den Bushman 8-24x40 Tek Gözlü Zoomlu Dürbün seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
Geri