Arama sonuçları: *

• Users: playkaan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Psu değiştirdikten sonra fanların bir tanesi çalışmayı durdurdu

arkadaşlar psu mu değiştirdim moduler bir psu aldım fakat taktıktan sonra ust fan calışmıyor yardım edıcek var mı ?
  2. P

Thermalright phantom spirit 120 7500f sıcaklık testi

Arkadaşlar bu sonuçlar normal mi 83-79 derece arası gidip geldi teste fanlar maks 1600 rpm yi gördü
  3. P

Thermalright Phantom Spirit 120 SE 7500F soğutamıyor

arkadaşlar oyunlarda işlemcı sıcaklığım 81 82 derecelere kadar cıkıyor forumda ve internette çok övdüler bu soğutucuyu sorun sızce soğutucudamı işlemcide mi.Boşta sıcaklık değerleride 49 51 derece aralığında gidip geliyo macun olarak kutu ıcınden cıkanı kullandım
  4. P

Rtx 5070 ti modele 700w psu yeter mi ?

arkadaşlar elimde zalmanın 700 w psu su var bu urun 5070 ti besleyebilir mi ? işlemcim 7500 f
  5. P

Vatan bilgisayar garanti kapsamında ekran kartı değişimi

Arkadaşlar elimde zotac 4070 ti cihaz vardı yaşadığım ısınma problemi yuzunden garantiye gonderdim şuan gigabyte 5070 cihaz öneriyorlar 4070 ti muadili 5070 mı sizce ne yapmalıyım
  6. P

Msı a620m-e CPU Fan braketi kutunun ıcınden cıkmadı nerden bulunabilir ?

Arkadaşlar vatandan hazır sistem aldım stok soğutucuyu cıkartıp kule tıpı soğutucu takmak ıstıyorum ama cpu fan braketi kutunun ıcınden cıkmadı nerden bulunulabılır.Gıgabayt b650m fan braketi bu modele uyar mı? bılgısı olan varsa sevınırım
  7. P

Zotac 4070 ti trinity vs oc versiyonu

Arkadaşlar arada cok fark varmı
  8. P

LG UltraGear 27GL83AP-B alınır mı?

Arkadaşlar şuan amazonda 9500 tl ye satılıyor kullanan varmı cok yorum göremedim fiyatına göre nasıl bi monitör
  9. P

MSI 27'' G274QPF QD Işık sızması mı ıps glow mu

Arkadaşlar merhaba bu normal bi durum mu yoksa iade mi ediyim
  10. P

40 k ya kadar sistem önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-ti-oc-12gb-pro-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html Arkadaşlar nasıl sizce fiyatı ssd yı 1 tb yaptım kasayı değiştirdim ramı 16 cıkardım fiyat tam 40 k oldu
  11. P

MSI 27 G274QPF sonu qd arasındaki fark

Hp den indirimle 8 k ya aldım lakin yorumlara baktığım da sonu qd olan cok daha. İyi diyorlar aralarında 1600 tl gibi bi fark var bu farka değer mi
  12. P

Teknosa resmi garantili ürünü servis için başka bi firmaya verebilir mi

Arkadaşlar teknosadan hp omen 17 laptopu aldım ışık sızması ve hoparlörler deki sorunlar yuzunden garantiye verdim ama resmi garantili ürünü başka teknik servise vermişler böyle bir şey mümkün mü başına gelen var mı
  13. P

Hp omen 17 cm2005nt ekranın da ve sesinde oluşan sıkıntılar

Arkadaşlar cihazı alalı 1 ay oluyor şehir dışında olduğumdan dolayı cıhazı yeni actım ekran siyah renklerde gördüğünüz gibi bi ışık patlaması var bu normal mi kullanan arkadaşlar oyunlarda seste sizde de patlama ve tiz bi ses geliyor mu ?
Geri