Arama sonuçları: *

• Users: Lalnasaur
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lalnasaur

Muhabbet kuşumun tırnağıni kestim biraz kanadı

Biraz derin kestim, ama çok değil. Kanamaya başladı, annemle beraber yaptığımız için hemen kanar kanamaz kolonya sıktık, sonra pamuk ile bastık. Mikrop kapmasin diye batikonlu pamuk ile bastık biraz kanayan yere sonra tırnağını Mısır nişastasına batirdik, şuan kanaması durdu gayet mutlu bı sorun...
  2. Lalnasaur

Papara sanal kart oluşturma hatası

Oluşturmak istediğim zaman. Bu hatayı veriyor nasıl düzeltilir?
  3. Lalnasaur

Papara kullanima açıldı mı?

Konu hakkında net bilgisi olan var mı? Bugün 18 yaşına bastım ve kimlik doğrulaması yapmayi düşünüyorum ekstra fiziksel kart lazım değil sadece oyun hesabı al sat tarzı işlemler için kullanicam kullanabilir miyim?
  4. Lalnasaur

İnsanlar ile konuşmak neden bu kadar zor?

Günde en az yüzlerce insan ile karşılıyoruz, bu konuda ele alacağım şey karşılaştıklarimizdan ziyade daha yakınımızda olan ama bizi görmezden gelen insanlar, ikiz kardeşime çok iyi davranan kız bana bok gibi davranıyor. Etüt de kimse yanıma oturmuyor, kimse benimle yemeğe gelir misin diye teklif...
  5. Lalnasaur

LoL hesabım ne kadar eder?

Sett main hesap, 1m ye yakın sett var , başlıca değerli sayılabilecek skinler şunlar; T1 imzalı çerçeveli Yine Prestij çerçeveli ruh çiçeği Lux Vaynenin prestij çerçeveli ekibi ( ismini unuttum) Çerçeveli Yıldız muhafızı Rakam Çerçeveli ruh çiçeği ivern Çerçeveli havuz partisi Twitch Sıra geldi...
  6. Lalnasaur

Üniversiteden sonra subay olmak istiyorum

18 yaşındayım, gözlerim bozuk 2.50-2.50 ikiside. Subay olmak hep hayalimdi ama gözlerim bozuk olduğu için ve şuan yks ye hazırlandigim için MSÜ ye direkt girmeyeceğim, onun yerine 4 senelik üniversiteden sonra askerliğimi asteğmen olarak yapıp oradan subay olarak devam etmek istiyorum, ne yapmam...
  7. Lalnasaur

Yatay geçiş yapabilir miyim

Buradaki maddeye göre ben kıbrısta üni yazıp 1 sene okuduktan sonra, babamın tayini Türkiyeye çıkınca mecburi geri dönüşten dolayı Akdeniz üniversitesine taban puan şartı aranmadan yerleşebiliyor muyum?
  8. Lalnasaur

Hızlı kilo vermek istiyorum nasıl yaparım?

Yaş 18 Boy 180 Kilo 100 Hızlı kilo vermek istiyorum, kas kaybı falan pek umrumda değil sadece zayıf ve yağsız olmak istiyorum, dirty cut deniyor galiba. 100 kilodan ortalama 85 kiloya düşmek istiyorum. günlük kalori alımım ne olmalı nelerden uzak durmalıyım? evden okula giden bir...
  9. Lalnasaur

Bilgim olmadan emailim üstüne harcama yapıldı

Bu nedir ve zararı varmı? Benim kartım falan yok paramda yok ama emailime böyle bişey gelmiş
  10. Lalnasaur

Telefonumun metal kasasında çatlak var ve eğik duruyor telefoncu düzeltir mi?

Telefon bayağı bı yamuk duruyor, çok güçlü bir yapıştırıcım var, çatlaklara döküp üstüne kitap ile ağırlık yapıp tuttursam yapıştırıcı kuruduktan sonra telefon düzelir mi yoksa telefoncuya mi götüreyim?
  11. Lalnasaur

Kıbrıs'tan Türkiye'ye istediğim üniversiteye geçebilir miyim?

Arkadaşlar babam askeri personel, bu sene Kıbrısa tayinimiz çıktı. Bende 12. Sınıfa geçtim düşüncemiz şu yönde; Türkiye'de sınava girip Üniversite tercihini Kıbrıs'ta yapıp 1 sene okuduktan sonra tekrar tayin ile Türkiye'de iyi bir üniversiteye girmek, diş hekimliği bilgisayar mühendisliği...
  12. Lalnasaur

Telefonumun bataryası şişti değişir mi?

Redmi note 13 pro telefon son bir kaç gündür inanılmaz ısınıyor Sadece YouTube de birşeyler izlerken bile alev gibi oluyor, aynı telefon bütün ailemde var ama bu sorun onlarda yok, ayrıca arkası hafif şişmiş vaziyette, garantisi yok telefoncuya götürsem değiştirirlermi bataryayı. Ayrıca kasası...
  13. Lalnasaur

Redmi note 13 pro telefonum çok ısınıyor

Telefon çok ısınıyor, aynı modeli ailecek kullanıyoruz ama bu ısınma sorunu sadece bende var. Telefon boşta iken CPU kullanimi %58 civarında, virüs taramasında bişey çıkmıyor ama bu kadar ısınmasıda hayra alamet değil ne yapılabilir?
  14. Lalnasaur

Anılarda kalmak/dalmak

Sürekli taşınmaktan dolayı anılarla dolu odayı geride bırakıp sürekli olarak eski güzel anılarımı düşünmek, Farketmiyorsunuz ama bugünü bile özlersiniz. O yüzden anın tadını çıkarın.
  15. Lalnasaur

Bilgisayarım 5G desteklemesine rağmen modemin 2.4G sini kullanıyor

olay bu arkadaşlar kısa ve net Acer nitro 5 Gtx 1650 laptopum var destekliyor ama modem ayrı bi 5G routere sahip değil ama 2.4/5G yazıyor üstünde nasıl ayarlıcaz?
  16. Lalnasaur

Sıfırdan boks öğrenebilir miyim

18 yaşında 183 boyunda 90 küsur kiloyum, 10-13 yaşları arasında yüzme sporu geçmişim var onun dışında 2 sene önce fitness'a gittim. Evde tek başıma sıfırdan boks öğrenmek istiyorum, öyle profesyonel olarak maçlara çıkmak değil de hiç yoktan kendimi koruyabilecek derecede öğrenmek istiyorum nasıl...
  17. Lalnasaur

AMD işlemcim düşük frekans veriyor

Son 2-3 haftadır CPU %20-%40 frekansda çalışıyor ve oyunlarda ciddi bir performans düşüşü yaşadım. Minecraft tarzı oyunlar oynarken GPU %90 a kadar çıkıp normal bir şekilde çalışıyor ama işlemci ile çalışan oyunlarda %40 üstüne çıkmıyor, bazen oyun esnasında anlık olarak %20 den %40 a çıkıyor ve...
  18. Lalnasaur

Muhabbet kuşum tepki vermiyor

Kardeşim son anda üstüne basıyordu ama basmadan kuş uçup gitti, çok korktu ve bağırdı şimdide tepki vermeden bekliyor acaba bişey olmuş müdür?
  19. Lalnasaur

Başlangıç için motor önerisi

Aklımda cross ve naked var 125cc lik parçası sağlam, sorun çıkarmayacak ve 110-120 km hız yapacak bir motor lazım önerileri bekliyorum
  20. Lalnasaur

Dikkat eksikliğim için hangi vitamini kullanmalıyım

Gözle görülür bir dikkat eksikliğim var ve derse odaklanamıyorum. Kırmızı reçeteli ritalin tarzı ilaçlar da kullanmak istemiyorum o yüzden takviye almaya karar verdim. Bilen birisi bu iki takviyeden hangisinin daha iyi olduğunu söylerse sevinirim...
Geri