Arama sonuçları: *

• Users: ScineLy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ScineLy

Askerlik sevk belgesini işyerine erken vermek

E-Devlette sevk başvurusu başlangıcı için 1 ay 4 gün kaldı yazıyor ve ben bu pazartesi yani 12 mayısta işyerinden çıkmak istiyorum. Tazminat almak içinde işyeri benden  askerlik sevk belgesi istiyor. fakat belgeyi e-devlet üzerinden indirmek istediğimde "Sevk Bilginiz bulunmamaktadır...
  2. ScineLy

20.000 TL'ye Telefon Önerisi

Merhaba 20.000 TL'ye kadar bütçem var. Bu bütçede sizden telefon önerisi rica ediyorum. Şu anda elimde 4-5 yıla yakın kullandığım Huawei Y7 Prime 2018 telefon mevcut. Artık çok eskidi, bataryası da neredeyse öldü, şarjı su gibi akıyor. Kamera zaten çöp. Evet 5 yıl kullandıktan sonra artık...
  3. ScineLy

Gamegaraj Hazır Sistem

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-7a-rtx4000/ Game garaj'da böyle bir sistem buldum ve ekran görüntüsünde görüldüğü gibi özelleştirdim. Şimdi size sorum sizce özelleştirme iyi mi? Özellikle sıvı soğutucu hakkında pek bilgim yok. Kasa olarak sadece görünüş, mesh panel, mümkünse temperli cam...
  4. ScineLy

Rtx 4060 ti hazır sistem

(Şu anda işte olduğum için ss'leri telefondan çektim.) Sinerji bilgisayardan özelleştirerek bu fiyata sistem buldum. Diğer sitelerde belki ucuza gelebilir ama kasa görünümleri hoşuma gitmediği için bu sistemi seçtim. Psu olarak zaten elimde bulunan Cooler Master V650 SFX GOLD takıcam. Anakart...
  5. ScineLy

Bu sisteme hangi ekran kartı alınır

Anakart: H110M-K İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-6098P CPU @ 3.60GHz, 3600 MHz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci RAM: 8+8 DDR4 RAM Power: Cooler Master V650 SFX Gold Full Modular 650W 80+ Gold PSU (1 Hafta önce aldım) Ekran kartı: Radeon RX 570 Series 4 GB Ekran Kartı Çözünürlük: 1080p Bu sisteme...
Geri