Arama sonuçları: *

1. Meet The OOZ

Yardım Gamepower fujin kablosu koptu.

Selam herkese. Gamepower fujin kulaklığımın kablosu kart üstünden ,lehim yerlerinden koptu. Aynı kulaklığı kullanan varsa kart üzerindeki kblolaeın nasıl lehimlendiğini atabilir mi? (Yerlerine bakmak için) Yapay zekadan yardım alıp biraz lehimlemeye çalıştım ama çok da başarılı olmadı...
  2. Meet The OOZ

240hz Monitör Önerisi

Arkadaşlar selam. 240hz monitöre ihtiyacım var. Bütçem Max. 8000TL. 240hz olmalı. FPS Türü oyun oynayacağım, marka takıntım yok. Ghosting vs olmasın ve paneli iyi olsun yeter. Şunu almayı düşünüyorum alternatif varsa atın lütfen...
  3. Meet The OOZ

Çözüldü✓ Dragos Ocean Curved Pro ve Project Zero Uyumlu mu ?

Dostlar Selam. Kasa olarak Dragos Ocean Curved Pro'yu satın aldım Anakart olarak da MSI Project Zero almayı düşünüyorum. Malum Project Zero'nun Kablo bağlantıları arka tarafta kalıyor. Sizce bu kasaya uyar mı? Bilgisi olan var mı? Şimdiden Teşekkürler...
  4. Meet The OOZ

Monitör Önerisine İhtiyacım Var.

Dostlar selam. Bir monitör önerisine ihtiyacım var. Bütçem 6K. 240HZ Tercihim. 23.6, 23.8, 24 veya 27 inç olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şunu gördüm kullanan veya bilen var mı nasıldır? https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-24-5-legion-r25f-30-0-5ms-280hz-full-hd-wled-monitor.html
  5. Meet The OOZ

Ryzen 9 5900X B450M ile uyumlu mu?

Merhaba dostlar. Şu an kullandığım Ryzen 5 2600 işlemcimi Ryzen 9 5900X veya Ryzen9 5950X ile güncellemeye karar verdim. Lakin şöyle bir soru var kafamda: Bios güncellemesi yaptıktan sonra stabilizasyon sorunları yaşar mıyım? İnternette gördüğüm bazı kaynaklar, B450M ile çok fazla ısı sorunu ve...
  6. Meet The OOZ

Sistem güncellemek için öneri istiyorum.

Arkadaşlar selamlar. Şu an hali hazırda kullandığım DDR4 Anakart-İşlemci-Ram kombosunu satıp DDR5 Anakart-İşlemci-Ram kombosu yapmak istiyorum. Parçaların kutuları ve faturalarının olduğunu göz önünde bulundurarak, bu komboyu sizce ne kadara satabilirim? Ekran kartım: INNO3D RTX3060...
  7. Meet The OOZ

Sistemim ne kadar eder?

Sistemim imzamda mevcut, Steelseries Rival 3 ve Arctis 3'ü satmıyorum. Ne kadar tutar toplamda? Sistemimi satıp nasıl bir yol izleyebilirim? Nasıl bir sistem toplayabilirim?
  8. Meet The OOZ

Binamda FTTX-V2 var, FTTX-V1 İstesem Bağlatabilir Miyim?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, FTTX-v2 var fakat ben Fiber olan FTTX-V1 istiyorum. Yan binamda da FTTX-V1 var ve gıbırnet'te 1000Mbps yazıyor. (yan binam 12 numara benim binam 10 numara) Binama FTTX-V1 bağlatabilir miyim? Binama eski telefon direğinden internet geliyor. Dilekçesi...
  9. Meet The OOZ

8.200TL Bütçeli GSync Destekli* 240Hz Monitör Önerisi

Arkadaşlar selamlar. ₺8200 bütçeli monitör önerileriniz alabilirim. Yalnız Samsung Odyssey G4 önerecek olanlar bana artılarını ve eksilerini yazabilir mi? İnternette çoğu yerde G4 önerilmiş. Paneli sağlam mıdır? Odyssey G4...
  10. Meet The OOZ

Yan binamda fiber var bende yok.

Merhabalar. Gıbırnet,Turknet ve Göknet'ten yaptığım adres sorgularında yan binada fiber var, bizim binada yok. Bu konu hakkında ne yapabilirim? Dilekçe vermem yeterli olur mu? (en altta no:12 yan bina, no:10 bizim bina)
  11. Meet The OOZ

TurkNet GigaFiber Nasıl Getirebilirim? (Öneri-Yardım)

https://turk.net/gigafiber İlgili adresten başvuru yapıldığında getiriyorlar mı? Mahalle içi kaç başvuru olması gerekiyor? Daha önce uğraşmış olan ve aktif olarak kullanan arkadaşlar varsa bu post altında öneri,eleştiri ve yardımlarınız çok değerli olur. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
  12. Meet The OOZ

GSYNC Monitör Önerisi?

Merhaba Arkadaşlar, AMD'den NVIDIA'ya geçtiğim için Elimdeki Monitörü (MSI MAG245R2 - Buraya tıklayın) Değerinde satıp GSYNC monitör almak veya eşdeğer bir monitör ile takas yapmak istiyorum. Monitörümün değeri sizce ne kadar ve bu fiyat bandında gsync monitör bulabilir miyim? Kutusu, garantisi...
  13. Meet The OOZ

Türk Telekom bildiğimiz gibi...

Selamlar dostlar, TürkTelekom ile yaşadığım sıkıntımı THH'ne aktardığım gibi size de aktarıyorum. Sizce heyet sonucunda cayma bedeli ödemeden aboneliğimi iptal ettirebilir miyim?
  14. Meet The OOZ

MSI Anakartta CPU pin sorunu?

Merhabalar. Elimde MSI marka anakart var. Anakartın hikayesi şu, kuzenim bilgisayarda otururken elektrik gidip geliyor ve anakart bir daha hiç açılmıyor. Lakin işlemcinin 4 pinlik güç soketini söküp sadece 20pin ile çalıştırdığımızda çalışıyor. 4 pin sokete güç bağladığımızda ise fanlar...
Geri