Arama sonuçları: *

• Users: Crane
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Crane

Konuya nasıl bir başlık koyacağımı bilmiyorum(icloud problemi)

İyi akşamlar arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim üzere bilgi almak istediğim bu konuyla alakalı nasıl bir başlık koyabilirim bilmiyorum bile. Özet geçecek olursam şu şekilde açıklayabilirim. Dün akşam telefonuma bir icloud hesabının mesajımı beğendiği bildirimi geldi. Hani birisiyle mesajlaşırken...
  2. Crane

Çözüldü✓ Hangi modeli önerirsiniz?

Merhabalar, hem günlük hayatımdaki ufak işler için hem de okul, ofis amaçlı kullanabileceğim hafif ve sessiz bir cihaz arayışındayım. Dizüstü bilgisayarlar hakkında çok bilgi sahibi olmadığımdan dolayı kafamdaki iki modeli aşağıya bırakacağım. Siz hangisini önerirsiniz...
  3. Crane

İtalya vize reddi, yardıma ihtiyacım var

Merhaba herkese, iyi akşamlar. Erasmus için vize başvurusunda bulunmuştum fakat red aldığımı öğrendim bugün itibariyle. Maddi durumumu orada yaşamam için yeterli görmediklerinden dolayı red vermişler. Yaklaşık 6 aydır bu vizeyi alabilmek için uğraşmaktayım. Erasmus öğrencileri için normalde vize...
  4. Crane

Erasmusa gideceğim fakat vize randevusu bulamıyorum.

Merhabalar. Bir sorun olmazsa önümüzdeki Eylül ayında İtalya'ya gideceğim erasmus için. Bütün belgelerim hazır, kabul mektubumu aldım fakat vize için randevu bulamıyorum uzun süredir. Ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. İdata dışında farklı acentelere başvurmam gerekiyor mu? Bilgisi...
  5. Crane

Yurt Dışı Kargo Gönderimi

Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi Almanya'da yaşayan arkadaşıma bir doğum günü hediyesi göndermek istiyorum fakat 500gr bile etmeyen bir paket için inanılmaz yüksek gönderim ücretleri çıkıyor. Cep yakmayan şekilde nasıl oraya kargo gönderebilirim? Bilgisi veya deneyimi olan arkadaşların...
  6. Crane

Erasmus sınavı sonrası?

Merhabalar. Yaklaşık iki ay önce dil sınavlarına girdim ve birkaç gün önce sınavları geçtiğimi öğrendim. Okulumun erasmus ofisi doğru düzgün bir bilgi sağlamıyor ve yardımcı olmuyorlar. Ne yapılması gerekiyor, hangi adımları izlemeliyim hiçbir şey bilmiyorum. Evet sınavları geçtim fakat tercih...
  7. Crane

Hangi oyun motorunu kullanmalıyım?

Bir arkadaşımla beraber görsel roman türünde bir oyun geliştirmeyi planlıyoruz. Ben oyunun tasarım ve senaryo kısımlarından arkadaşım ise teknik taraftan sorumlu olacak. Kendi alanlarımızda başarılı olsak bile oyun geliştirme konusunda çok amatörüz. Görsel roman türü için hangi motoru tavsiye...
  8. Crane

CALL OF DUTY : MODERN WARFARE III

Arkadaşlar oyunu satın almak için Steam hesabımı açtım. Satın almaya çalışıyorum ama sürekli hata veriyor. İlk defa yaşadığım bir durum olduğu için anlam veremedim. Birkaç dakika önce telefonuma kartıma bloke koyulduğuna dair bir mesaj geldi. Bankayı arayıp konuştuğumda şüpheli bir hareket...
  9. Crane

Hogwarts Legacy launch problemi

Arkadaşlar oyunu dün akşam saatlerinde satın aldım. Yükledim ve 2 saat kadar oynadım. Hiçbir problemle karşılaşmadım. Bugün tekrar oyunu açmaya çalıştığımda ise ilk kısımdaki uyarı yazısından sonra oyun crash vermeye başladı. Birkaç çözüm denedim ve düzeltemedim. Steamden dosyaları doğruladım ve...
  10. Crane

Cs gamble siteleri ve gerçeklik payı

Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. Gerçekten gamble siteleri üzerinden düzgün bir item veya kazanç sağladınız mı veya sağlayan birilerine rastladınız mı? Cs oyununu yıllardır oynamakla beraber hiçbir zaman bir bıçağım olmadı ve bu benim için bir takıntı haline geldi diyebilirim. Bundan dolayı...
  11. Crane

Haksız VAC ban ihtimalleri ve mod kullanmanın riskleri

Merhabalar. CS2 ile beraber tekrar oyunu oynamak istiyorum fakat VAC sisteminden haksız yere ban yediğini iddia eden insanlardan dolayı korkuyorum açıkçası. Daha önce VAC ban yemedim. Dolu bir steam hesabım olduğundan oyunu oynarken bir ihtimal haksız yere yerim korkusuyla oynayamıyorum. O...
  12. Crane

Yeni bilgisayarda yavaş internet

Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım. Kasanın işletim sistemi ve driver gibi kurulumlarını sağladım. Fakat şu anda internetim bilgisayar üzerinde inanılmaz yavaş. Sebebi nedir veya nasıl çözebilirim.
  13. Crane

Yeni Sistem Açılmıyor Nasıl Çözerim?

Arkadaşlar geçen günlerde gençer gaming ile alakalı bir konu açmıştım belki görmüşsünüzdür. Bugün itibari ile kasa elimde. Her şey takılı olmasına rağmen güç düğmesine bastığımda hiçbir tepki alamıyorum. Gözle görülür bir problem yok, neden açılmadığını anlayamıyorum.
  14. Crane

Gençer Gaming mağduriyet ve saçmalıkları

27.06.2023 tarihinde vermiş olduğum sipariş üzerine kendileri 18 gün sonra bugün beni aradılar. Kendileriyle daha 1 hafta önce mail yoluyla iletişime geçmiştim ve siparişimin en geç 14.07.2023 tarihinde yani bugün kargoya verileceğini söylediler. Beni arayan beyefendi satın aldığım kasa...
  15. Crane

Çözüldü✓ Topladığım sistemde herhangi bir problem var mı?

Sistem toplamak hakkında üst düzey bilgi sahibi olmamakla birlikte sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Herhangi bir problem veya düzeltmem gereken bir durum görüyor musunuz?
  16. Crane

Çözüldü✓ rx 6800 ve ryzen 5 5600x 1080p çözünürlükte darboğaz yapar mı?

Sorumu başlık kısmında belirttim.
Geri