Arama sonuçları: *

• Users: Tsunade
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tsunade

Yks için test kitabı önerisi

11.Sınıfım seneye yks sınavına giricem tarihim oldukca ileri seviyedir bu yüzden tarin okuyacağım tarih dışında ki derslerim çok iyi değildir ama yinede iyidir tyt türkçe ve ayt türkçe için konu anlatımlı kitap önerebilecek varsa çok güzel olur onun dışında diğer sözel dersler içinde olur.
  2. Tsunade

Discord hesabıma giriş yapamıyorum

Merhaba discord hesabıma yaklaşık 1 aydır giremiyorum mailini fln değiştirmedim böyle bir mailde gelmedi discordda eposta şifresi değiştir diyince şifresi vsde değişmiyor böyle bir eposta mevcut değil diyor discord onlarca ticket attım bakmıyorlar hesabım da değerli bir hesap early var sebebi...
  3. Tsunade

... ... aa a a

...... . . . aa
  4. Tsunade

İşlemci termal macun

İyi günler 1 yıl önce aldığım bilgisayarın ici çok tozluydu islemci fanını çıkartıp fanı temizledim geri taktım termal macunum yoktu ama termal macun işlemcinin üzerinde duruyordu ısı değerlerine baktım aynıydı termal değiştirmeye gerek varmi acaba
  5. Tsunade

Steam deckmi asus rog allymi

İyi günler yazın stajım var bu stajdan alacağım parayla steam deck veya rog ally düşünüyorum switchde olabilir kullananlar acaba cihazlarıyla ilgili bilgi verebilirim Alınır mı? alinmazmi vs
  6. Tsunade

Gamebooster monitör alınır mı? 5899 lira

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2428ff-238-280hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-ss-ips-flat-gaming-monitor_u21274 Bir arkadaşım alıcak o yüzden pek bilmiyorum bu markayıda alınır mı?
  7. Tsunade

PS5 god of war ragnarok yükseltmesi fiyatı nedır

God of war ragnarok ps5 versıyonu 500 ps4 versıyonu 390 100 lira daha çıkmayacağı için ps4 versiyonunu alıp yükselteme yapıcam ama yükseltme ne kadar bilen varmı 10 dolar olduğunu biliyorum ama türkiyeye özel fiyat olduğu için 100 lira vs ise alıcamda onun için
  8. Tsunade

Pcde aniden ekranda bir sey cikiyor

Bilgisayari alali 4 ay gecmistir 1 aydir boyle operada googleda boyle nasil diyim hizli gecis yapiyorumya mesela boyle seyler cikiyor hizli hizli sekme degistirerek aldim bu goruntuyu nedeni ney anliyamadim ekran kartindanmi kaynakli acaba
  9. Tsunade

2k ips monitör önerisi ucuz

2k ips monitör önerisi yapabilecek varmı acaba
  10. Tsunade

29 Ekime özel internet hızlarımı arttırıldı

Yani söylediğim şey biraz saçma bir arkadaş dedi benim internet hızım normalde 50 55 mb flndı ama bugün 100mb hızına çıktı anlamadığım şekilde 29 ekim için özelmi acaba bilen varmı aslında 30 ekim oldu hala hızlıda meraktan soruyorum
  11. Tsunade

Kasada 3 fandan 1 tanesinin rgbsi yanmıyor

Bunun nedeni ne olabilir acaba kasayı alalı 4 ay fln geçti bugün oldu
  12. Tsunade

Youtubeda video izlerken ekranda kareler çıkıyor

Opera gx kullanıyorum ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum izlerken nedense böyle şeyler oluyor birde oyun oynarken vs arkada opera açıksa video donuyor fln öyle şeyler oluyor neyden kaynaklı operadan diye düşünüyorum ama bilemiyorum ne yapabilirim
  13. Tsunade

Bu bilgisayar alınır mı?

https://www.trendyol.com/casper/excalibur-g870-1265-dfb0x-b-intel-core-i7-12650h-32gb-ram-1tb-nvme-ssd-8gb-rtx4060-freedos-p-672187638?boutiqueId=61&merchantId=114258&utm_source=share Bu bilgisayar alınır mı? hocam
  14. Tsunade

opera gx aynı anda 2 video izleyememe

Selamlar youtebdan aynı anda 2 video izlemek istiyorum bir videoda godotla ilgili bir şey izliyorum sese gerek yok videoya bakyıorum diğer videoda başka bir şey sesini dinliyorum ama opera bir video açıp diğerini duraklatıyor örnek 1. videoyu izliyorumya 2.video duraklatılmış şekilde...
  15. Tsunade

Bilgisayar kendi kendine açılıp güncelleme oldu

Dün akşam saat 10 gibi kasayı kapattım fişi fln takılıydı monitör açıktı 1 saat sonra gibi kasa bir anda açıldı ve windows güncellemesi oldu baya ürktüm niye böyle oldu anlamadım tanıdıklarıma vs sordum uyku modunda olabilir dediler nedenini bilen varmı veya yaşıyan sıkıntı çıkarırmı diye...
  16. Tsunade

Gaming İstanbul 2023 nasıldı

ehm boş bir gameistin sonuna daha geldik cosplayler vs güzeldi onun dışında fuar boştu geçen seneki gibi <:Ç ama ilk kez gidecek olanlar için güzel bir deneyim olabildi bence sizin düşünceniz nasıl seneler geçtikçe gameist daha kötüleşiyormu yoksa her sene aynı şeyler tekrarlandığı içinmi...
  17. Tsunade

Sorumluluk sınavları zormu

10.sınıf öğrencisiyim geçen sene edebiyattan 1 puanla kaldım hoca bıraktı :> sorumlulukta hangi konuların çıkacağını bile söylemediler geçen seneki konulara çalışın dediler şaka gibi hangi konuya çalışacağımı bilmiyorum bile defterleri vs attığım içinde internetten geçen senenin konularına...
  18. Tsunade

No Man's Sky oynanırmı

xbox game passte var oynanırmı metacrtic puanı vs düşük ama oynıyanlar tarafından övülüyor macera teması pek sevmem ama şans vermek için neden olmasın :D oynancak düzeydemi onun için soruyorum starfield çıkana kadar biraz oynarım eğer güzelse
  19. Tsunade

Yeni Twd Oyunu geliyor (The walking dead)

The Walking Dead: Destinies Vallaha yıllardır Bekliyorum böyle rick grimes yönetebileceğimiz bir oyun ve geliyor gelmekte olan Flux Games tarafından geliştirilen oyun o kadar iç açıcı durmasada benim beklediğim bir oyun
  20. Tsunade

RDR2 ekran kartı 80 derece

evet normal sayılabilecek bir sıcaklık ama youtubedan fln testlere bakyıorum 70 derecede fln oynanıyor rtx 3060 12gb eagle modeli 2 fanlı soğutmak için vs ne yapabilirim
Geri