Arama sonuçları: *

• Users: Oguzhandrn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Yardım Cs2 Sis Ve Yanıcı Bomba Efektine Maruz Kalınca Fps Düşmesi Yaşıyorum

Merhaba arkadaşlar normalde CS de normal maçta ortalama 180 200 arası FPS alıyorum. Fakat önüme sis yanıcı ve bomba geldiğinde FPS'im 200'den 60'a düşüyor çözümü var mı?
  2. O

Laptop pil ayarları açılmıyor(oyun oynarken şarj azalması)

Windows 11 kullanıyorum görev çubuğundaki pil simgesine tıkladığımda beni pil ayarları sekmesini atıyor fakat daha sekme yüklenmeden direk kapanıyor. Ve de bir oyuna girdiğimde şarjım %100 ise 2 saat sonra %50'ye düşüyor (prize takılı olduğu halde) ve %50'den aşağıya inmiyor ama PC performansı...
  3. O

HDMI KABLOSU İLE 165 HZ ALABİLİRMİYİM?

Bende Asus TUF Gaming VG249Q1A Monitörü var Hdmı Kablosu ile 165 hz alabilir miyim yoksa hdmı to dp adaptörümü almam lazım (Almam lazımsa Öneri Yaparmısınız.)
  4. O

Logitech F310 rb tuşu çalışmıyor

Arkadaşlar düne kadar F310'un rb tuşu çalışıyordu fakat bir anda rb tuşu çalışmamaya başladı. Bende içini açıp bir şeyler deniyordum, gamepadın anakartına 2 parmağımla dokunduğumda rb tuşu çalışıyor fakat 1 parmağımı kaldırdığım anda yine çalışmamaya başlıyor çözümü nedir?
  5. O

RTX 3050 laptopta Valorant düşük FPS

Merhaba, benim sistemim i5 11400F RTX 3050 ve 16 GB'lık bir laptopum var. Fakat Valorant'ta rekabetçi maçlarda 120 80 arası FPS alıyorum benchmark videolarına baktığımda yüksek ayarlarda 140-150 FPS sabit alıyorlar. Fakat ben düşük ayarlarda havaya bakarken bile 200'ü zor görüyorum.
  6. O

Valorant düşük fps sorunu

Merhabalar benim sistemim i5 11400f rtx 3050 ve 16 gb lık bir laptopum var. Fakat valorantta rekabetçi maçlarda 120 80 arası fps alıyorum benchmark videolarına baktığımda yüksek ayarlarda 140-150 fps sabit alıyolar fakat ben düşük ayarlarda havaya bakarken bile 200 ü zor görüyorum.
  7. O

CS:GO Smoke gelince fps düşmesi ve çok fazla fps drop olması.

Laptopumun özellikleri i5 11400f rtx3050 16gb ram var. Fakat cs de fps drop ve smoke gelince fps'im 250 den 60,80 lere düşüyor çözümü varmı bunun?
  8. O

Xbox Game pass ultimate de Ea play FIFA 22 süre kısıtlaması varmı?

Xbox Game Pass Ultimate aldığımda EA playda FIFA22'yi Online oynayabiliyor muyum ya da bir süre kısıtlaması var mı?
  9. O

Yetkili serviste Panel değişirmi?

Merhabalar bende 60hz Casper excalibur g770 modeli laptop var, bunun yeni modeli 144hz olarak çıkmış, servise para ödeyip panelini değiştirebilir miyim?
  10. O

Laptopda Hz Sıkıntısı

Ben bir laptop aldım. Ve laptop 60 hz ama bir oyuna girdiğimde okadar düşük bir hz değeri alıyorumki 60 hz le alakası yok sanki 50hz gibi...
  11. O

Logitech g102 mi yoksa AOC GM500 mü?

Arkadaşlar itopyada indirim var GM500 140 lira G102 ise 160 lira.Fps oyunları oynuyorum hangisini almalıyım?
  12. O

Klavyede Caps lock'a basılı tutunca ekranda takılma oluyor!

Klavyede Caps locka 3 sn basılı tutunca ekranda takılma oluyor sanki 3 fps'e düşüyor monitör hızı
  13. O

Twitch Seyir Partisi

Merhabalar Bende amazon prime var fakat twitch'den bir seyir partisinde katıldığımda Üzgünüz Bölgenizde mevcut olmayan bir film izliyor yazıyor tüm seyir partilerinde böyle çözümünü biliyorsanız yazar mısınız?
  14. O

Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Arkadaşlar Ben anakartımı bios update ederken elektirkler kesildi ve garantiye gönderdim.Bugün garantiden geri geldi Bilgisayarı açtığımda mavi ekran hatası alıyorum onarıma vb. yerlere giremiyorum sadece biosa girebiliyorum usb den format atmak istiyorum ama yine mavi ekran hatası...
  15. O

Monitöre Görüntü Gelmiyor

Arkadaşlar Monitöre görüntü gelmiyor bios pilini taktım çıkardım ekran kartını çıkarıp anakartın girişinden denedim rami çıkardım sildim geri taktım ama yine görüntü gelmedi bios pilini çıkarıp 10 sn başlatma tuşuna bastım yine bi sonuç elde edemedim sizce sorun nerede?
Geri