Arama sonuçları: *

• Users: Toran
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Toran

1500 TL Kablolu Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

Arkadaşlar selam. Kulaküstü kulaklık sağlık nedenlerinden dolayı uzun süreli kullanamıyorum. Bu yüzden kulakiçi kulaklık kullanmaktayım. Şu anda aktif olarak kullandığım basit telefon kulaklığıydı. Fakat telefonla birlikte gelen kablolu orjinal kulaklıktı. Desibel seviyesi oyunlarda info verme...
  2. Toran

7500f ile 3060ti uyumlu mu?

AM5 sisteme geçtim. 7500F ile 3060TI uyumlu çalışır mı? Darboğaz yapar mı? 2K monitörüm var. 1080P'de darboğaz yapmazsa 2K'da darboğaz yapar mı? Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI İşlemci: AMD Ryzen 5 7500f Ram: Gskill 6000MHz CL32 16x2=32 GB Ekran Kartı: Gigabyte 3060TI Eagle OC
  3. Toran

CGNAT havuzunda olunup olunmadığı nasıl anlaşılabilir?

Sol fiber kullanıyorum. Gördüğünüz gibi IP sorgulamadaki IP ile WAN internet yazan yerdeki IP aynı. Böyle bakınca havuzda değilim gözüküyor. Fakat ağ geçidi yazan yerde 92.45 aynı gerisi farklı olacak şekilde yazıyor. Acaba ağ geçidi olan bana atanan alt IP mi oluyor yoksa farklı bir şey mi...
  4. Toran

Oyundayken İnternet Gidiyor

Selam. Oyun içindeyken internet gidiyor. Bu FIFA olsun, PUBG olsun CS:GO olsun fark etmiyor. Aynı zamanda telefondan bakıyorum internette problem yok, telefondan hız testi bile yaptım PC'de internet yok gözüküyorken. Yani anladığım kadarıyla bilgisayar ayarlarında bir sıkıntı var. Bu problemi...
  5. Toran

Microsoft Authenticator yüzünden maile giriş yapılamıyor

Şöyle ki; Mail adresimin şifresini değiştirdim ve tekrar girmek istediğimde şöyle bir uyarı geliyor. Sorun şu ki; Telefonumdaki Microsoft authenticator uygulamasından da şifre değiştiği için çıkış yapmış. Telefondaki Microsoft authenticator uygulamasına mail hesabımı eklemek istediğimde de...
Geri