Arama sonuçları: *

1. Exclimax(?)

Bende 5G açıldı ve hala yavaş.

Merhaba. Beylikdüzündeyim şuanda (istanbul) ve bir anda 5g aktive oldu bende. İnternetim hala yavaş. Türktelekom kullanıyorum, galaxy s23. Bir görsel vardı, borunun boyutu büyüyordu ama akan su hep azdı. O ayar.
  2. Exclimax(?)

750₺ye kadar kulak içi bluetooth kulaklık önerisi

iyi akşamlar. 4-5 yıldır kullandığım emektar mi earbuds basic kulaklığım artık beni bırak diye yalvarıyor, şarjı yarım saat gidiyor, kutusu 1 kere bile tam şarj yapamıyor (zaten kapağı kırıldı, midye gibi gözüküyor açınca). bu sebepten yeni kulaklık arayışındayım ancak çok fazla model ve marka...
  3. Exclimax(?)

Galaxy S21 FE 256gb alınır mı?

Easycep ve türevi firmaların genellikle sevilmediğini biliyorum ancak daha önce bir adet iPhone 11 ve Galaxy A33 almıştık ve sorun çıkmadı. 256 GB Samsung Galaxy S21 FE 15.614₺ ya satılıyor (çok iyi kondisyon). Buradan almak istememin sebebi ise taksit yapılıyor olması. Yoksa maksimum Galaxy A34...
  4. Exclimax(?)

Max. 7.5k₺ telefon önerisi

Arkadaşlar kardeşime telefon bakıyoruz ve bütçe bu şekilde. 2.el, sıfır ya da yenilenmiş farketmez. Benim aklıma ilk Samsung Galaxy A24 geldi, şuan Amazon'da 7650₺. Önerilere açığım. Easycep'ten S9 Plus aklıma geldi 5.3k ama değer mi bilemedim. Teşekkürler şimdiden.
  5. Exclimax(?)

9500₺ Üst sınırlı öğrenci vergi indirimi

Cumhurbaşkanı şuanda açıkladı. Üniversite öğrencilerine özel üst sınırı 9.500₺ olmak kaydıyla bir kereye mahsus cep telefonu veya bilgisayar alımlarında 5.500₺ üst sınırlı indirim yapılacağı açıklandı. Canlı TV'de gördüm yazdım hemen.
  6. Exclimax(?)

1000₺ civarı VDSL modem

Ev için VDSL modem bakıyorum. Sinyal menzili geniş ve stabil bir bağlantı sağlamasını istiyorum. Aklımda Tenda V12 AC1200 ve TP-Link Archer v300 var. Önerilere açığım. İyi akşamlar...
  7. Exclimax(?)

Logitech G213 vs HP 800

Aslında HP 800 benim tek bir şey dışında tüm isteklerime karşılık veriyor, o da RGB olmaması. Logitech G213 membran ve hani sırf rgb diye membran klavyeyi bu kadar paraya almak ne kadar değer bilmiyorum. Ayrıca HP 800 deki aux girişi cidden çok işime yaracağını düşündüğüm bir olay. Sadece rgb...
  8. Exclimax(?)

Ucuza bilek destekli klavye önerisi

Arkadaşlar 1000 yazdığıma bakmayın olabildiğince ucuz olması lazım. Yurt içi dışı farketmeksizin önerilere açığım. Bilek desteği olmasını istiyorum ya da en azından bileğimi haşat etmeyecek bir yapısı olsun. Mümkünse rgb ve/veya aıx girişi de olursa tadından yenmez. Mavi ve yeşil switch...
  9. Exclimax(?)

Maksimum 4k₺ IPS monitör

Maksimum 4bin liraya ips panel monitör bakıyorum. Monster ın Aryond A24 ü alınır mı? 3.700₺ şuanda Hepsiburada da. Kdv zammından sonra monitör fiyatları çok değişmezse biraz bekleyebilirim. İyi günler, iyi forumlar.
  10. Exclimax(?)

Sinerji sistem aldım nasıl olmuş?

Böyle bir sistem aldım. Olmuş mu? Nvidia sistem almayı düşünmüştüm ama çok pahalandılar ve açıkçası RTX 4060 a para vermekte istemedim. Kısaca şöyle bir sistem oldu: -Ryzen 5 5600 -Gigabyte B550M DS3H -RX6700 XT -32 GB 3200mhz DDR4 Geil marka ram -Kingston NV2 1 TB nvme ssd Öneri ve...
  11. Exclimax(?)

Çözüldü✓ Bu iki sistemden hangisi? (RTX 4060 vs RX6700 XT

Sorum açıktır diye düşünüyorum. Yeni çıkan pc hocası sistem ve Hero sistemi özelleştirip böyle bir ürün çıkardım. Aslında gönlüm nvidia dan yana ama 8gb vram sıkıntı, oyun comparison videolarında çok belli oluyor. Vergiler artmadan bir yardımcı olursanız sevinirim. İyi geceler.
  12. Exclimax(?)

Güçlü ekran kartları neden düşük çözünürlükte darboğaz yapar?

Merak ettiğim bir şeydir bu hep. Atıyorum RTX 3090 neden 1080p de darboğaz yapar? O kart 2k hatta 4k yı rahatça işleyebiliyorken neden 1080p yi işlerken zorlanıyor? Umarım örneğim açıklayıcı olmuştur. Çok merak ettiğim bir konudur bu.
  13. Exclimax(?)

1k civarına 1TB SATA SSD önerebilir misiniz?

Harici harddiskten oyun oynarken disk uyku moduna giriyor oyun tak diye kapanıyor. Bende ssd alayım dedim ama yanına yaklaşılır gibi değil. Biraz araştırınca Team CX2 ve Apacer AS350 arasında kaldım. 1.5k ya WD Green var ama insanlar pek iyi konuşmuyor Green serisi için. Yardımcı olabilir...
  14. Exclimax(?)

Yardım Apacer AS350 - Team CX2 - WD Green arasında kararsız kaldım.

Bu üç ssd arasında kaldım, bütçem dolayısıyla olabildiğince 1k civarında kalmam gerekiyor. Biraz araştırınca Team CX2 ile WD Green in aynı kontrolcüyü (SMI SM2258XT), Apacer AS350 nin ise SM2258 i kullandığını öğrendim ve aralarındaki farkı anlayamadım açıkçası. Team ssd de hynix nand var, wd...
Geri