Arama sonuçları: *

• Users: majest
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Maksimum 4 bin TL Wireless mouse önerisi

Palm grip ve claw şeklinde tutuşum. Elim ortalama bir büyüklükte. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. M

MAKS 40 K Gaming Laptop

Önerilerinizi bekliyorum. Şuanda almayı düşündüğüm cihaz ektedir: Buraya Tıkla
  3. M

80-125 CC Scooter Motor Tavsiye

35 Bin TL'ye 2. El farketmez, ne alabilirim? Çok hakim olmadığım için scooter alıp motora alışacağım.
  4. M

AUDI A5 40 TDI VS 1.4 TFSI Sport

Araba motorundan çok anlamıyorum. Hangisi daha iyi?
  5. M

Mini HDMI to HDMI kablosu hakkında

Arkadaşlar ofisteki bilgisayarımda GeForce GT730 var. Ve HDMI girişi yok sadece Mini HDMI girişi var. Mini HDMI to HDMI kablo alırsam 180 HZ alabilirmiyim, bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi?
  6. M

2 PC İçin 350 Joule Priz Kullanımı

Merhaba bugun LINKEKI AKIM KORUMALI PRIZ'I alacagim fakat 350 joule falan yazmislar. Ne oldugunu bilmiyorum. 2 Tane PC icin yeterli olurmu biri 4060 7500f li sistem digeride 5600x 580 li sistem.
  7. M

Yardım 2. El PC icin islemci lazim

Beyler 2. PC lazim sari sayfalardan bakiyorum ama bu intel islemcilerden hic anlamiyorum. R5 5600 ayarinda olan intel islemcileri yazabilirmisiniz acaba?
  8. M

Temu yeni hesap acma durumu

Arkadaslar eski hesabimda TC falan kayitli ve 1-2 kere siparis verdim. Simdi yeni bir hesap acip ayni sekil kendi TC kimligim ile siparis versem sikinti yasarmiyim bilen varmi?
  9. M

Discorddan playstation yayini nasil acilir?

Bir arkadasim discorddan playstation yayini vermisti bize nasil yapildigini bilen varmi? Hangi kablo gerekiyor bunu yapabilmek icin.
  10. M

SteelSeries Arctis Nova 5P İnceleme

Merhaba Nova 5P beyaz rengini geçen günlerde MediaMarkt'tan satın aldım kulaklıkta herhangi bir dip ses veya milletin kronik dediği hiçbir sıkıntıya rastlamadım ses kalitesi olarak çok iyi. FPS oyunlarında ayak sesleri daha belirgin, CS2 FACEIT'te 5 maç denedim ve ayak seslerini 360 olarak...
  11. M

Ofis icin hangi monitoru almaliyim

Merhaba ofiste calismak icin ortalama bir monitor almam gerek sizce hangi model daha mantikli olur? ASUS TUF Gaming VG24VQE Dell G2422HS
  12. M

10-11k'ya alınabilecek en iyi işlemci

Ekran kartım 4060 sizce ne almalıyım?
  13. M

Bilgisayarım ne kadar eder?

ASUS RX570 ROG STRIX OC 8GB Ryzen 5 5600 16 GB RAM (2x8) Adata Ultimate SU630 240 GB SSD Seagate 500Gb St3500312 HDD GIGABYTE B450M S2H GamePower Aether 1x120mm Mid ATX Kasa 230V Power Supply Yaklaşık 4 yıldır kullanılıyor. Sizce bu sistemi 2. el olarak kaçtan satabilirim?
  14. M

Hangi hazır sistem alınmalı?

1 Numara 2 Numara 3 Numara Ek olarak eklemek istediğiniz hazır sistem varsa ekleyebilirsiniz, bütçem 31 Bin TL.
  15. M

25-30 Bin TL arası Hazır sistem öneri

FPS oyunları oynayacağım sizce ne almalıyım?
  16. M

Bu iki telefondan hangisini almalıyım?

Samsung S23 FE 128 GB V POCO X6 PRO 512 GB
  17. M

PSN 5 Slim Dijital Kasa alacağım

CIF 2000 olanını alacağım 18 k bandından alacağım sizce bayramda indirime girermi bekleyeyimmi?
  18. M

ASUS ROG STRIX Scope TKL vs GMMK2 QTR Modüler

Hangisini almalıyım çok kararsız kaldım ASUS ROG SCOPE GMMK2
  19. M

Yardım CS için monitör önerisi

Arkadaşlar cs için güzel bir monitör istiyorum HZ'si benim için önem taşıyor ne alabilirim? Bütçe 8 k
  20. M

İşlemci ısı değeri hk.

Arkadaşlar yeni işlemci aldım R5 5600 işlemciyi taktım biosu updateledim falan ısısına bakmak için core temp uygulamasını yükledim baktığımda ise işlemci 6 çekirdekli olmasına rağmen core 0 yazıyordu ve çekirdeklerin ısısını göstermiyordu. Neden böyle oluyor bilen varmı? ve işlemci soğukken...
Geri