Arama sonuçları: *

• Users: Sefa...
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 sistem nasıl

Merhabalar Bu sistem üzerine biraz ekleme yaptım 30000tl civarıne geliyor sizce alınır mı
  2. S

R9 380 furmark testi sonucu nasil

Buldugum eski r9 380 karta furmark testi yaptim 8x msaa 1920x1080 max 73 derece gordu sizce sonuc nasil
  3. S

R9 380 ile i5 6500 un dahili kartini bir kullanabilirmiyim

Arkadaslar sistemim yukarda belirttigim gibi dusundugum sey acaba islemci uzerinden ekran kartina destek cikmam mumkun mu bunu aktiflestirmem gerekiyor mu yoksa aktif mi nasil ogrenebilirim bios ile alakali bir durum varsa anakartim gigabyte h110m
  4. S

Hyperx fury Ramim sahte mi

Arkadaslar ram hyperx fury 8gb DDR 4 fakat sahte oldugundan supheleniyorum sizce sahte mi kutusu durmuyor
  5. S

Hyperx fury 8gb ddr4 nerden bulabilirim

Merhaba fotoğraftaki ramin aynisi var fakat ayni modeli sattigini iddia eden tum sitelerin yorumlarinda fury beast gonderildigi yaziyor bu da beni suphelendiriyor cakma mi degil mi emin olamiyorum bunun aynisini nerden bulabilirim 3200mhz bu arada
  6. S

Sizce bu işlemciye ne olmuş olabilir

Bugün yolda yürürken yerde bi işlemci buldum sizce ne yaşanmış olabilir
  7. S

1100 tl civarı mekanik klavye önerisi

Merhaba ben 1100 tl civarı mekanik klavye arıyorum öneriniz nelerdir Çok sesli olmasın(şart değil ama salona çok yakınım ailemi rahatsız etmek istemiyorum) Kablosuz şart değil %60 lık daha iyi olur ama çok sıkıntı değil
  8. S

Çözüldü✓ Gigabyte 5 beep sorunu

Arkadaşlar sorun belirttiğim gibi daha önce olyyordu fakat bios pilini çıkarıp 5 dk bekleyip tekrar deneyince açılıyordu bu sefer tam discordu açarken dondu ve reset attı aldığım hata bu yardımcı olabilir misiniz 1696745863 Yardımcı olabilecek yok mu? 1696746398 Az önce çözdüm sorunu ramin...
  9. S

Ekran kartı boşta fan hızı ayarlama

Arkadaşlar bilgisayar boşta iken otomatik olarak fan hızını en düşüğe çekiyor ben bunu sürekli ayarlamak istemiyorum nasıl bunun otomatik olarak istediğim hızda olmasını sağlayabilirim
  10. S

Gta 5 full save kuramıyorum

arkadaşlar belgelerdeki profiles klasörü boş program datada gta 5 ile alakalı bir şey yok oyunu farklı bir diske indirdim hiçbir şekilde full save yapamıyorum yardımcı olurmusunuz
  11. S

Gigabayt anakart 5 bip hatası

arkadaşlar bilgisayarım donuyor ve yeniden başlatınca 5 bip hatası alıyorum araştırdıktan sonra işlemci kaynaklı olduğunu öğrendim fakat bu her zaman olmuyor arada sıranda böyle bir hata alıyorum aldığım zaman ise ekran kartı ram vb. işlemci hariç şeyleri kabloları söküp takınca düzeliyor bazen...
  12. S

Kasa fanları nasıl yerleştirilmeli

Arkadaşlar kasamda 2 adet fan var ön taraftaki içeri arkadaki dışarı hava verecek şekilde ayarlanmış kasada 2 fan yeri daha var fakat fan yok bu sebeple bolca delik var ben fanların ikisini de içeri hava verecek şekilde bağlamalı mıyım soğutmaya bir katkısı olur mu?
  13. S

2. El sistem önerisi

Çok yüksek bir bütçem yok 2. el hazır bir sistem almak istiyorum bulduğum sistemlerden birinin özellikleri: İ7-3770 8gb ram ekran kartı bilinmiyor monitör dahil değil 600w psu 500gb hdd tek bildiklerim bunlar fiyat 3200tl ekran kartını sordum şehir dışında olduğunu söyledi eve geçtiğimde...
Geri