Arama sonuçları: *

• Users: semolingo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Oyun oynamak için TV önerisi 10k bütçeli

İyi günler dilerim:) 10k bütçem var ve 50-55 inch bir televizyon arıyorum. Kendi sistemime bağlayıp gamepad ile uzaktan(mümkünse yatarak) oyun oynayacağım. Önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız çok teşekkür ederim<3
  2. S

Xbox çevrimiçi güvenlik ayarları yapamıyorum acil yardım

Gamepass aldım ve forza indirdim ama gelen mesaj kutusundaki ödülleri alamıyorum. Çevrimiçi güvenlik ayarı yap diyor. Sayfaya gittiğimde duzenlettirmiyor nasıl çözerim
  3. S

Rx6700 rtx 4060 ile takas mantıklı mı

Rx6700 ekran kartını verim üzerine 3200 lira vererek rtx 4060 almak istiyorum ancak rtx 4060in tek fanı çalışmıyor 3 fanli bir model sizce mantıklı mi
  4. S

Rx 6700 yüksek FPS de ses çıkarıyor

Rx 6700 ekran kartında FPS 160 in üzerine çıkınca cızırtı sesi geliyor FPS yi likitkeyincensorun çıkmıyor sebebi nedir acaba ikinci el yeni aldım kartı
  5. S

Çözüldü✓ 21k ya GTX 1070 ti sistem nasıl?

21k ya GTX 1070ti ve R5 5600 işlemcili 3600mhz 16 GB RAM AOÇ c32g1 monitör Asus rog scope RX klavye g502 mouse ve 1tb SSD nasıl? İleride ekran kartını değiştireceğim kaç para eder 1070 ti ve 5060 yada 4070 ile 5600 kullanabilirmiyim
  6. S

Avax coinin geleceği hakkında yorum

Ben avax coin alacağım ama şuan almam mantıklı mı? 150 dolardan 10 dolarlara düşmüş.
  7. S

7.4 volt 2s pili 3.7 volt ile şarj edebilirmiyim?

Şimdi beyler bayanlar ben 7.4 volt 2200mah li-ion pilimi 3.7 volt 1 Amper bir şarj cihazı ile şarj edebilirmiyim? 1697996219 Kimse yok mu bilen
  8. S

1300mah şarjlı pil ile 2200 nah şarjlı pili seri bağlama

Arkadaşlar ben bir tane uzaktan kumandalı araba aldım ama pilli bende buna şarj edilebilir kalem pil takmak istiyorum şuan elimde 2 adet GP ReCyko 1300 mah pil mevcut ve 2 tanede 2200 mah pil mevcut bunları seri bağlamam durumunda bu piller aynı anda mı bitecektir yoksa ilk 1300 lük bitecek ve...
  9. S

Minecraft Java ile bedrock sunucusuna nasıl girerim

Minecraft javadan bedrock sunucusuna nasıl girebilirim?
  10. S

Modlu geyser sunucusu açma

Arkadaşlar ben şimdi hem bedrock hemde java ile girilebilen bı modlu sunucu kurmak istiyorum araba modu felan yükleyeceğiz ama bazı arkadaşlarım telefondan oynuyor yardımcı olursanız sevinirim?
  11. S

Minecraft Java en yüksek FPS alma

Minecraft Javada alabileceğim en ama en yüksek FPS için bir mod eklenti herhangi bir şey varsa yardımcı olurmusunuz?
  12. S

Bios şifresi yazacağım ama enter tuşu çalışmıyor.

Casper laptopumda bios şifresi var ve girerken enter tuşum çalışmadı açıp kapattın ama çalışmıyor eğer biosta enter tuşu işlevi gören bir tuş varsa yardım edin lütfen.
Geri