Arama sonuçları: *

• Users: simwo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Bilgisayarlarda sanal ram diye bir şey varmı?

knklar laptopa ram lazım o yüzden aklıma sanal ram geldi.Bilgisayarda sanal ram varmı
  2. S

Yardım Xiaomi redmi 10c telefonunda ekranda yanıp sönme sorunu

Bir kaç haftadırki ara sıra xiaomi redmi 10c markalı telefonumda küçük olsada gözle görülür yanıp sönmeler olduğunu görüyorum.Bıraz sonra gidiyor.Yardımınızı bekliyorum.
  3. S

Yardım Laptopa ek ram takılırmı.Laptopa uyumulu ram nasıl seçilir.

4 gb ram var laptopumda.Bu biraz az.Takviye yapmak istiyorum.Ek takviye yapılır mı?.Nasıl yapılır.Laptopa uygun ram nasıl seçilir cevaplarsanız sevnirim
  4. S

Yardım cs go için 4 gb ram yetermi ?

şuan steamdan csgo indiriyorum.CS go için 4 gb ram yetermi.Laptopum sony vaio 4 gb ram ve 300 gb ssd.Sorularımı cevaplarsanız sevinirim. 1693133572 laptopum kasarmı ?
  5. S

Format atmadan önce sürücüler yedeklenmelimi ?

Mavi ekran yüzünden laptopuma kendim format atmak istiyorum.Youtubede bira araştırdıkdan sonra formatın nasıl ata bileceime yönelik bilgiler edindim.Format atmaya hazırlaşıyorken bir videoda format atmadan önce sürücüleri en azından internet sürücüsünü yedeklemezseniz internetin bilgisayara...
  6. S

Yardım Need for speed most wanted 2005 blacklist sorunu

Need for speed 2005 demo sürümünü ben eski laptoptan yeni laptopa paylaşdım.Oyuna girdim blacklist butonuna tıkladım ve önüme klasik fragmanı geldi.Normalde fragman bittikten sonra blacklistin 1 ci elemanı gelir.Ama fragman bittikten sonra beni ana menüye attı.Tekrar denesemde yine sonuç...
  7. S

Yardım Tamindir.com sitesi güvenlimi ? nfs most wanted indirmek için

Need for speed most wanted 2005 indirmek istiyorum Googleye yazınca tamindir.com sitesini gördüm.Güvenlimi ? Tamindir.com https://www.tamindir.com/
  8. S

ntoskrnl.exe İRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran hatasını veriyor.

mavi ekran alıyordum (15 defa İRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran hatası aldım) ve bluescreenview uygulaması ile mdp dosyalarını taradım ve ntoskrnl.exe adlı dosya mavi ekran hatası veriyor.Ne yapmalıyım 1689414908 @Emmree
  9. S

Windows 8.1 irql_not_less_or_equal mavi ekran hatası.minidump dosyaları var

Bir kaç ay önce windows 8.1 bir sony vaio markalı laptopumda mavi ekran hatası aldım.Hata roblox oynarken karşıma çıkdı.Hata kodu buydu : İRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.Önce mavi ekran geldi 100e kadar saydı ve ekran karardı.Ekran kararmasıyla birlikte laproptan bip bip diye sesler çıkmaya...
Geri