Arama sonuçları: *

1. VectorTheGreat

Yardım PCI-E(4X) - M.2 SATA Dönüştürücüsü, A520M K V2 için uyumlu mudur?

M2 Dönüştürücü almak istiyorum fakat ürünün anakartıma uygun mu emin olamadım. Özellikle üründeki o demir kısmı kafamı karıştırdı buraya uygun takılır mı diye. Edit: alternatif ürün önerisine de açığım Ürün...
  2. VectorTheGreat

Çözüldü✓ SteelSeries Arctis 1 Wireless Xbox Edition Mikrofonu çalışmıyor

aşağıdaki link üzerinden kulaklığı sipariş ettim ve bugün elime geldi. Sesi çalışıyor fakat mikrofonu ne yaparsam yapayım çalışmıyor. Ne telefonda ne de bilgisayarda. Acaba atladığım bir kaç şey var mı ki mikrofon çalışmıyor? steelseries engine yüklü ve cihazımı tespit de ediyor. Daha ne yapmam...
  3. VectorTheGreat

Freelancer işim için Wordpress mi yoksa React mi kullanmalıyım?

Bir tanıdığım sayesinde yaşadığım şehirde bir firma için freelancer iş aldım. Benden tabanı kuvvetli yazılmış profesyonel seviyede website oluşturmamı istediler. Benim alanım Front-End fakat bu zamana kadar ticari amaclı hiç kullanmadım. Hep kendime projeler falan yaptım. Wordpress ile website...
  4. VectorTheGreat

Laptop umun boot order ı nasıl olmalıdır?

Merhaba arkadaşlar. Laptopum ssd ye kurulu ve ayrıca hdd si var. Geçenlerde hdd yi içinden aldım masaüstü bilgisayarıma taktım. Şimdi laptop u çalıştırdığımda laptop açılmıyor. Windows ssd ye kurulu olmasına rağmen açılmadı. Bios da boot order sıralamam mı yanlış?
  5. VectorTheGreat

Hard diski power supply dan gelen kabloya takamıyorum

Yani takmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorum yoksa kablo ile hdd uyumlu mu değil. Nerede hata yapıyorum?
  6. VectorTheGreat

Wi-fi driver'ı yok ve bazı windowsgüncelleştirmeleri olmuyor.

İyi günler. Yeni bilgisayar aldım ve windows 11 kurdum. Wi-fi kurulu gelmedi telefonumdaki wi-fi'yi pc'ye aktararak güncellemeleri yaptım. Çoğu windows update bitti ama wifi özelliği gelmedi. İkinci sorun ise fotodaki gibi Nvidia Display ne olursa olsun güncellenmiyor. Nasıl çözebilirim?
Geri