Arama sonuçları: *

• Users: Fyrios
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

27 inç 144hz ips panel monitör tavsiyesi alabilir miyim

Arkadaşım için hikayeli oyun odaklı bir monitör tavsiyesiniz var mı marka çok önemli değil fps oyunu oynamıyor zaten oynarsa hikayeli oynuyor ekran kartı 3050 6gb
  2. F

Yılbaşı indirimi olacak site varmı?

Bi indirim gelir mi gaming gecesi gibi takip edemiyorum bilgisi olan var mı ?
  3. F

Çözüldü✓ Acilinden 95-105k Arası rekabetçi oyun 1080p sistem tavsiyesi

Arkadaşlar r7 9800x3d ve rtx5070ti istiyorum yanındaki parçaların hangi marka hangi model olduğundan pek anlamam o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
  4. F

Vatandan bu sistem nasıl? Enayi işimi yoksa iyi mi

Toplam 94500 TL tutuyor neyi değişmeliyim? Sadece valorant ve csgo oynuyorum 360hz monitör ile 1080p 2k ile işim yok. Amd ekran kartı sevmiyorum
  5. F

Çözüldü✓ Max 95kya istem tavsiyesi Fps oyunları için

Sadece valorant ve csgo oynuyorum 360hz 1080p monitörüm var bana darboğaz yapmayacak şekilde en yüksek fps alabileceğim nvidia ekran kartlı bir sistem önerir misiniz?
  6. F

Çözüldü✓ İnce hesaptaki işlemci ve ekran kartı

R7 9800x3d ve https://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-5070-12gb-gaming-trio-oc-white-gddr7-192bit-dx12-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-79906/ Alınır mı bu 2sinden başlayayım diyorum
  7. F

Çözüldü✓ Bu sistem nasıl incehesaptan

https://www.incehesap.com/thanatos-v2-oem-paket-fiyati-42947/ Neyi değiştirmem gerekiyor pahalı mı normal mi
  8. F

Çözüldü✓ 85k bütçeye sistem tavsiyesi

rekabetçi oyunlar oynuyorum 1080 monitörüm var ekran kartı nvida istiyorum renk takıntım yok varsa öneriniz tek tekte alabilirim hazır sistemde alabilirim ilk defa sıvı soğutmalı sistem alacağım için detayları biliyorum yardımcı olursanız sevinirim
  9. F

Yılbaşı indirimi olur mu?

Herkese merhaba, sistem toplamayı düşünüyorum R7 7800x3d ve 5070 li sistem ama markalı ve düzgün bir şekilde geri kalan parçaları tercih ettiğimizde minimum tutar 95 100k gibi bir şey oluyor benim bütçem ise 85k. Yılbaşı için bir indirim mi olur yoksa markalara takılmadan ucuz yollu bir şekilde...
  10. F

Çözüldü✓ Valorant rx6800xt r5 5600x drop sorunu çözümü

Arkadaşlar nolursa olsun 1080de darboğaz yapıyordu oc yaptım sanal çözünürlük oluşturdum fps sabitledim yüksek ayarlarda oynadım ekran kartını güncellemedim bir sürü şey yaptım hatırlamadığım bir sürü şey son çözüm ise valorant oyun içi ayarlarda çok izlekli görselleştirmeyi kapattım ve...
  11. F

Çözüldü✓ Windows 10 ltsc 2021 indirmek istiyorum

Konularda baktım orjinal bir şekilde bulamaz mıyım türkçe bir halde bir link buldum orjinal olduğunu ve türkçe olduğunu söylüyorlar
  12. F

Çözüldü✓ R7 7800x3d ve 5070 uygun mudur valorant için

Arkadaşlar sistemimi değiştirmek istiyorum daha öncede bu forumdan tavsiye alarak aldım ama istediğim şeyler olmadı. Yalnızca valorant oynuyorum ve çok sıkıldım darboğazdan donmalardan kasmalardan forumda da çok araştırdım ama net bir cevap bulamadım sorularımı bilen arkadaşlar cevaplarsa...
  13. F

Çözüldü✓ Bios güncellerken karşılaştığım sorun

Bios modelimin son versiyonu çıktı https://www.gigabyte.com/Motherboard/B550M-AORUS-ELITE-rev-13/support#support-dl-bios buradan sonuncusunu indirdiğimde güncellemeye gidiyorum ve orada görmüyor sonradan farkettim ki bi fark var öncekilerinden görsel şeklinde indirmiş nasıl çözebilirim
  14. F

Çözüldü✓ Rx6800xt ve R5 5600x Darboğaz yapar mı?

Şu an için ekran kartım ve işlemcim bu sadece valorant oynarken sorun yaşıyorum 1080 monitöre sahibim valoranttan başka bir oyun oynadığımda sorun yaşamıyorum ama sadece valorantta drop giriyor sürekli olarak Pc-buildse pek güvenmiyorum açıkçası başka oyunlar oynadığımda sorun yok ama sadece...
  15. F

Çözüldü✓ Darboğaz sorunu tavsiye

rx 6800xt ekran kartı ve 5600x işlemciye sahibim 16gb 3600mhz ram var 1080p valorant oynuyorum sadece başka bir oyun oynamıyorum ama anlık drop giriyor ben bu sistemde neyi değişmeliyim bu drop olmaması için bakımları ye yapıldı
  16. F

15K ya telefon önerisi

Akrabam için telefon önerisi var mı 15k bütçe telefondan pek anlamadığım için konu açtım
  17. F

Çözüldü✓ Fişten çekilen pc açılmıyor

herkese merhaba, bilgisayarım yaklaşık bir aydır kapalı durumdayken fişten çekince açılmıyor. Bir şekilde fiş çıkar tak veya hdmi kablosunu ekran kartına takarak vs bir şekilde çalıştırmayı başardım. Önceden rgb fanım yanıp sönüyordu çalışmıyordu yine de. Şu an rgb ışık ramları söküp çıkarınca...
  18. F

Valorant yüksek fps drop sorunu

Bu amd kaynaklı mı bilmiyorum ama ben zaten valorant oynamak için sistem topladım sistem ryzen5 5600x ve rx6800xt 8x2 ram var cbp kapatıp denedim açtım denedim xmp açtım kapattım her şeyi denedim yok olmuyor drop giriyor yine 260-500 fps arası git gel yapıyor bi anda fight esnasında ya da...
  19. F

Valorant ilk girişte takılma problemi

-AMD Ryzen 5 5600X -Kioxia 500GB Exceria Serisi 1700MB/1600MB NVMe M.2 SSD -KINGSTON FURY BEAST 2x8GB 3600MHZ DDR4 CL17 PC RAM -GIGABYTE B550M AORUS ELITE 4733MHZ(OC) RGB M2 AM4 mATX ANAKART -XFX RADEON RX 6800XT SPEEDSTER SWFT 319 16GB GDDR6 256BIT DX12 EKRAN KARTI 240hz 1080 monitörüm var...
  20. F

Çözüldü✓ Sistem yükseltmek istiyorum

Mevcut sistemim ryzen 5 5600x Xfx 6800xt 2x8 3600mhz Söylemek istediğim konu şu amd ekran kartından rahatsız oluyorum artık örneğin valorant oynarken oyuna girdiğimde ilk 3 el kasma yapıyor ben de değişmek istiyorum. Daha iyi bir sisteme geçiş yapmak istiyorum ama bir daha satmakla uğraşmakta...
Geri