Arama sonuçları: *

• Users: Baiter
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Seçtiğim ekipmanları yorumlar mısınız?

İyi akşamlar arkadaşlar yeni sistem aldım bu hafta monitör ve kasa gelecek ekipmanlar eksik kaldı amazonda şöyle bir sepet yaptım iyi mi kötü mü bir bakarsanız sevinirim.
  2. B

F/P Ekipman Tavsiyesi

Dostlar iyi akşamlar olsun yeni sistem aldım kasa + monitör ekipmanlar eksik kaldı karar veremedim güncelde yeni markalara hakim değilim sizden ricam bana fiyat performans olarak iyi çokta pahalı olmayan klavye, mouse, kulaklık ve mousepad önerebilir misiniz ?
  3. B

Yardım 4K veya 2K Monitör Tavsiyesi Arıyorum

Selamlar bugün sistemimi sonunda sipariş verdim dostlar 7800x3D + rtx 5080 li bir sistem şuan monitör bakıyorum seriden tavsiye lazım bu sisteme 4k iyi bir ips veya 2k oled gider dedim aşağı yukarı aynı fiyat aralığında kalıyor bu tarz monitörler ama farklı tavsiyeniz olursa da elbette birlikte...
  4. B

9700x + 5070Ti Sistem Acil Bakar mısınız?

Aylardır sistem aramaktan hadi şu geceyi yakalayalım hadi şu indirim zamanını bekleyelim derken zaman geçti ve artık her şey uçmaya başladı 65 70 e burun kıvırdığım sistemler 80lerde geziyor sinerjiden şöyle bir sistem topladım bir bakar mısınız acil yorum bekliyorum dostlar bunaldım vallahi...
  5. B

Yeni sisteme monitör tavsiyesi

İyi forumlar arkadaşlar 5070ti sistem alma arefesindeyim yakın zamanda sipariş vereceğim hazır kasım indirimleri ve hepsiburada da 10x peşin fiyatına taksit imkanı aşırı cezbediyor önceden daha düşük seviyede 2k monitör bakarken şimdi oled dahi bakmaya başladım sizce ne almalıyım 2k mı 4 k mı...
  6. B

RTX 5070Tİ VS RX 9070XT SİSTEM

Öncelikle iyi forumlar ben uzun zamandır sistem arayışındayım 2 sistem buldum bunlar arasından sizce neyi tercih etmeli ? Açıkçası önceliğim 5070ti daha çok desteğe sahip olup daha güven verdiği için önceki sistemlerimde hep nvidiaydı Bu 5070ti olan model biraz özelleştirme yapmıştım 9070xt...
  7. B

Gaming gecesi 5070ti Sistem tavsiye.

Sistemi 2 farklı şekilde özelleştirme yaptım iyi mi kötü mü öneri var mıdır özelleştirme açısından bitmeden yardım ederseniz sevinirim.
  8. B

5070Tİ sistem önerisi lazım.

Merhaba iyi forumlar başlıktada yazdığım gibi 5070ti sistem alacağım hazır sistem düşünüyorum fazla vaktim yok tek tek alıp toplamakla uğraşamam maalesef şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Not: bütçe ortalama 60-75k arası diyebiliriz
  9. B

Gaming gecesi sistem için yorum acil

Sistemi özelleştirdim bu halde şuan siz ne düşünüyorsunuz az zaman kaldı ama iyi düşer mi düşerse bu özelleştirmeler iyi mi ssd ve kasa değişmeye gerek var mı ?
  10. B

Gamegaraj 5070ti sistem için tavsiye

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar aşağıda linkini bıraktığım sistemi özelleştirdim gerçi bütçeyi geçti 60 65 arası düşünüyordum değişiklik önerileri olursa bekliyorum teşekkürler şimdiden. https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/gravix-5a/
  11. B

Iphone 13 den başka cihaza geçiş.

Iphone 13 kullanıyorum 2-3 ay oldu sıfır aldım her şeyi duruyor. Bu sıra satıp açıkçası başka cihaza geçmek istiyorum tavsiye ve önerileriniz bekliyorum. İyi forumlar.
Geri