Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Pc güç tuşuna basıyorum pc açılmıyor

Pc güç tuşuna basıyorum fakat hiçbir tepki vermiyor pc sorun ne olabilir yardımcı olur musunuz
  2. K

Pc güç tuşuna basıyorum fakat hiçbir şey çalışmıyor

Anakartta şu pcıex16 led yazan ışık sürekli kırmızı yanıyor ama güç tuşuna basında açılmıyor 3 gün önce açılıyordu çalışmasında bi sıkıntı yoktu şimdi hiçbir şekilde çalışmıyor nedeni ne olabilir
  3. K

fc 24 arkadaşıma oyun isteği attıyorum istek gözükmüyor

fc 24 de arkadaşımla birbirimze oynama isteği atıyoruz ama istek gelmiyor ve gözükmüyor başka bi yerde aynı sorunu yaşayan birisi oyunun dosyalarını doğrulayıp sorunu çözmüş ama ea appte nasıl dosya doğrulanır bulamadım çözümü bilen birisi yardımcı olursa sevinirim
  4. K

1000 mbps nette steamde indirme hızı sorunu

1000 mbps netim olmasına rağmen steamde 25-50 arası indirme hızı alıyorum sebebi nedir bilen var mı 1697196952 hız testim de bu şekilde
  5. K

dark bluetooth dongle pc de görünmüyor takınca

evdeki diğer pc de denedim takınca direkt çalıştı benim pcde çalışmıyor cihazı takınca bluetooth simgesi gelmiyor farklı portlara da taktım ama sonuç aynı sorunu nasıl çözebilirim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  6. K

ryzen 5 5600 stok fanlı 85 derece görmesi

ryzen 5 5600 stok fanlı 85 dereceyi gördü işlemciyi daha yeni aldım normal midir 85 dereceyi görmesi cooler master termal macun sürerek montajını yaptım the last of us 1 de 85 dereceyi gördü
  7. K

ryzen 5 5660 rtx 2080 e dar boğaz yapar mı

elimde ryzen 5 5600 var rtx 2080 ile nasıl olur darboğaz vb bi sorun yaşar mıyım
Geri