Arama sonuçları: *

• Users: aqueace
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Arkadaşlar Banka Memurluğu düşünüyorum Sizce Nasıl

Arkadaşlar, Banka memurluğu istiyorum Uzun bi süredir Banka çalışanı olmak çok rahat ve ideal geliyor sizce önerileriniz nedir maaşı olsun primi olsun nasıl oluyor arkadaşlar size sormak isterim bide?
  2. A

Meslekten anadoluya geçme yardıma ihtiyacım var

Lise öğrencisiyim 12. sınıfa geçtim Meslek öğrencisiyim sizce Okumak istiyorum ders bilgim az çok var 12. Sınıf için Anadoluya geçilir mi arkadaşlar?
  3. A

Ögretmene ihtiyacım var sormam gereken bir şey var lütfen

Arkadaşlar Lise son sınıf öğrencisiyim (12. Sınıfa başliyacağım 8 eylülde) Üniversite isteyen biriyim ama staj bayağı engel oluyor stajı bırakmak için napmam gerekiyor Lise Kimya diploması istemiyorum. Mezun olmak istiyorum sadece kimisi diyor 40 gün tamamla sonra bırak yeterli olur Diyo kimisi...
  4. A

Nakil hakkında ve geçip geçmeme hakkında bir şey soragağım

Örnek veriyorum, Lise 3. Meslek Lisesi öğrencisiyim Staj yerim belli evrakları verdim okul onayladı yazın nakil yapabilirmiyim. 2. Sorum şu ~ Lise 3. Sınıf Anadolu öğrencisiyim Örnek veriyorum Matamatik , Coğrafya , Psikoloji , Tarihten kalıyorum Sorumlumu geçerim okul tekrarımı olur? Yardımcı...
  5. A

Yardıma ihtiyacım var meslek lisesi ve Anadolu sıkıntı yaşıyorum

Merhaba arkadaşlar 11. Sınıf bitiyor ve seçtiğim okulda 1. Sıra ve kontenjana sahibim neyse asıl soru bu değil Staj yerine gidip görüşme yapıp staj yerim onaylandıktan sonra okula evrakları verince kabul edilince Meslekten Anadolu’ya geçiş yapabiliyormuyum? Örneğin; 11. Sınıfı bitirdim staj...
  6. A

OKUL NAKİL İŞLEMİ HAKKINDA BİLGİ İSTİYORUM

11. Sınıf öğrencisiyim ve seçtiğim okulda 1. Sıradayım ve 1 kontenjan var Şimdi asıl sıkıntı şu bu hafta sınav haftam kendi sınavlarıma girmeden karşı okula geçersem nolur 29. Unda açıklanıyor çünkü Merak ettiğim bu 2. Asıl soru da aşağıda Diğer okula geçtiğim zaman sorumlulukları seneye...
  7. A

Bilgisayar performans gösteremiyor acil yardım gerekli.

Arkadaşlar sistemimi aşağıya bırakıyorum sonra yaşadıgım olayı açıklıyorum. İşlemci Ryzen 7 5750G PRO Ekran Kartı: RTX 3060 Ram Corsair 8+8 Ram bellek SDD M2 500GB Şimdi arkadaşlar yaşadıgım sorun şu arkadaşımda ryzen 5 5500 ve 2060 Super var ama oyunlarda benden çok FPS alıyor örneğin valoda...
  8. A

A1 Ehliyet ve NK150 Kullanılabilirmi

A1 ehliyet ile NK150 kullana bilirmiyim çok acil yardıma ihtiyacım var
  9. A

DX12 VEYA D9 Sorunu yaşıyorum yardım lazım

Arkadaşlar Directx12 kullanıyorum daha doğrusu ekran kartında yazan o ben lol oyuncusuyum ve dx12 yüzünden drop yiyorum bilgisayara dx9 kursam bir sorun olurmu fps kaybı vs vs
  10. A

YARDIMA İHTİYACIM VAR ACİL DROP SORUNU

LOL de durduk yere skil attıkca yürüdükce drop yiyorum sebebi nedir sistem özellikleri aşağıda sistemsel sanmıyorum. RTX 3060 R7 5750G 16 GB RAM 650W POWER S Yardım edebilecek olursa cidden bir kıyak geçmeyi isterim
  11. A

DROP YİYORUM SEBEBİ NEDİR?

Lol de sürekli olarak drop yiyorum arkadaşlar 10 saniyede bir İşletim sistemim 3060 Ryzen 7 5750G 16 gb ram
  12. A

RTX 3060 RYZEN 7 5750G Furmark TESTİ

Arkadaşlar Furmark test yaptım 1920x1080p , tam ekran fps değeri olarak 100 illa 105 arasında kalıyor iyi mi? kötümü anlayamadım yardımcı olabilirmi bilgili birisi
  13. A

Rat virusu hakkında yardım edin

Merhabalar bir arkadaşın attıgı videoyu açıp izledim rat virüsü yemişmiyimmidir? ( indirmedim) sadece açıp izledim link değil direkt resimdeki gibi bastım
  14. A

200, cc kross motor öne gelme

Arkadaşlar 200 Cc notor nasıl öne gelir? Devriyaj sıkıp hızlı bırakıp direk gaz versem öne kalkarnı
  15. A

Motorlar hakkında bir sorum olacaktı

Hızlı bir şekilde giderken diyelim ki vites atmak istedim ve debriyaj basıp vites attım bu süreçte gazı bırakmam gerekiyor mu yoksa gaz vermeye devam edebilirmiyim Örneğin 80 de gidiyorum ve 3 den 4 e atıcam bırakmam gerekir mi
  16. A

Instagram hakkında bir şey sorcam

Bir hikaye yi , 3-4 defa görüntülesek kaç defa görüntülediği mız gözükür mü?
  17. A

Lise geçme kalma 10. SINIF

Merhabalar 10. Sınıfım ve 4 dersten kalıyorum bunların içinde edebiyat da var sınıf tekrarı yaparmıyım
  18. A

The forest hikayesi hakkında

Arkadaşlar oyunu bitirdim oyunun sonunda bir yere girip 2 kuzen bitirdik onayladıktan sonra büyük bir enerji dalgası ile bir başka uçağı düşürüyoruz bunun sebebi nedir? Ve bilgili biri anlats bilirmi
  19. A

Motor tavsiyesi 125CC

Merhaba motor alacağım ve aklımda 3 model var sizlere sormak istedim Benelli 125-S Benelli BN 125 MT 125 KTM DUKE 125 Sizce hangisi hız ve fiyat konusunda iyidir
  20. A

Motor hakkında yeni bir soru sormak istiyorum

Hızlı bir şekilde giderken debriyaja boş yere basmaktan bir sorun çıkarmı birinci sorum buydu. 2. bir soru yavaşlarken debriyaj + fren yapmaya gerek varmı
Geri