Arama sonuçları: *

• Users: aiakosss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

C diskinde boş alan olmasına rağmen çok az alan ayırtıyor

merhaba c diskinde 100 gb boş alanım var bunun 8 gbtını d diskine atıcam ama disk yönetiminde olmuyor biliyorsunuz ki ondan öncesinde disk yönetiminde c yi bölmek istediğimde sadece 459 mb bölmeme izin veriyor bunu nasıl düzelticem
  2. A

sıvı soğutucu önerisi

merhaba yaz geldiği için iyi bir sıvı soğutma istiyorum 240mm de olur 360mm de farketmez benim aklımda ki soğutucu bu https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-coreliquid-360r-v2-3x120mm-argb-fanli-sivi-sogutma-sistemi.html sizinde öneriniz varsa yazabilirsiniz
  3. A

Bu kasalardan hangisi daha iyi

merhaba yaza girdiğimiz için bilgisayarın içini buz gibi tutacak bir kasa arıyorum benim bulduklarım bunlar https://www.hepsiburada.com/dragos-warfire-7x-argb-fan-usb-3-0-psu-yok-atx-gaming-bilgisayar-kasasi-beyaz-p-hbcv000041kzmr...
  4. A

Windows 10 uçak modu yok

windowsumda uçak modu yok yada uçuş modu yok bulamıyorum yani bulamıyorum değil direk yok
  5. A

GTA5 cayo perico görevi

merhaba gta5 de cayo perico görevini her bitirdikten sonra bütün aşamaları tekrardan mı yapmamız gerekiyor eğer böyleyse bu iş çok saçma değil mi başka yolu var mı glitch tekniğini denicem birazdan
  6. A

GTA5 online girerken hata

merhaba gta5 online girmeye çalışırken böyle bir hata veriyor türkçe yamayı kaldırdım yani direk openIV uygulamasını kaldırdım hala bunu hatayı veriyor nasıl giricem
  7. A

razer kulaklığımı kırdım yardım edin

Razer BlackShark V2 X kulaklığa sahiptim bugün CS'de her zaman 60 ms aldığım sunucuda sebepsizce 200 ms almaya başladım bu durum geçmeyince ve chatten karşı taraf sürekli dalga geçince kendi beyinsizliğimle kulaklığı attım ve kulaklığı hareket ettiren yönlerden biri kırıldı yani tam neresi...
  8. A

Bilgisayar açılırken ekrana renkler geliyor

arkadaşlar merhaba bugün bilgisayarı açtım ekrana beyaz, mavi, kırmızı ve yeşil renkleri geldi sırasıyla neden olmuş olabilir. 4060ti ekran kartı takılı pcde. 3 gün önce arkadaşın interneti hızlı diye oraya götürmüştüm pcyi dün geri eve geldim ekran kartını tam takamadım diye düşünüyorum.
  9. A

4060ti lı sistem oyunlarda donuyor

merhaba bilgisayar daha yeni 1 hafta oldu alalı ama cod mw remastered oynarken takılıyor aşağıa sistemi bırakıcam yardımcı olursanız sevinirim.
  10. A

Cod 4 Mw Remastered (2017)

Merhaba cod4 mw remastered (2017) türkçe yama kurmak istiyorum bildiğiniz site var mı virüssüz.
  11. A

26000 TL'lik bilgisayar önerisi

Merhaba pc almam lazım 26000tl bütçem var öneri sunar mısınız?
  12. A

donanımarşivi youtube kanalına güvenerek aldığım pc bozuk

Arkadaşlar merhaba Abdullah abi sürekli incehesap'ı överek yerlere göklere sığdıramadığı için ona güvenerek imcehesaptan pc aldım. Dün eve geldi.Bende hep Melih'den, Unlost'tan gördüğüm için camdaki jelatinleri söktüm. Pcye ekran kartını takmam için sonuç olarak camdaki vidaları çıkartıp camı...
Geri