Arama sonuçları: *

• Users: Mostinsen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mostinsen

Lian Li Galahad II Trinity pompa fanı sesi normal mi?

Kasayı yeni topladım sayılır 1 ay oldu. Hiçbir sorun yoktu üç gündür pompa fanından garip bir ses geliyor. Video ekledim. Videonun başında 2200 RPM sesi, 5 saniye sonra da 3900 RPM yapıyorum sesi artıyor. Ne yapmam gerek? Bu arada videoda inanılmaz bir ses var kamerayı pompanın dibine soktuğum...
  2. Mostinsen

XMP açtıktan sonra PC açılmıyor

RAM ANAKART Bilgisayarı dün topladım dünden beri 4-5 saat kullandım güncellemeler vs. derken 10-15 kere kapatıp açmışımdır hiçbir sorun çıkmamıştı. Az önce aklıma geldi RAM MHz değerlerine bakayım dedim 4800 olduğunu gördüm. BIOS'a girip XMP açtım MHz değerini Auto olarak bıraktım save&exit...
  3. Mostinsen

Ankara Bilgisayarcı Önerisi

selamın aleyküm bir sistem topladım internet üzerinden parçaları farklı sitelerden aldım kendim toplarım zannettim ama gece 4-5 saat uğraştım beceremedim. ankara'da bildiğiniz memnun kaldığınız bi bilgisayarcı var mı götürmem lazım. parçalar pahalı her yere götürmeye güvenemiyorum
  4. Mostinsen

Anakart ve Kasa Tavsiyesi

Ekran Kartı: Inno3D RTX 4080 iChill RAM: G.Skill Trident Z5 Neo RGB İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D SSD: Kingston FURY Renegade 2TB PCIe 4.0 NVMe M.2 PSU: BitFenix BFG Gold 850W AIO: Lian Li Galahad II Trinity AIO 360mm ARGB Siyah Anakart olarak MSI MPG X670E Carbon WiFi seçmiştim ancak...
  5. Mostinsen

Toplayacağım Sistemi Yorumlar Mısınız

Kasa: Cooler Master MasterBox TD500 V2 Beyaz Anakart: MSI MPG X670E Carbon WiFi RAM: Patriot Viper Elite RGB İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D SSD: Kingston FURY Renegade 2TB PCIe 4.0 NVMe M.2 PSU: BitFenix BFG Gold 850W 80+ Gold PCIe Gen 5.0 AIO: Lian Li Galahad II Trinity AIO 360mm ARGB...
  6. Mostinsen

70 Bin TL Sistem Tavsiyesi

Selam arkadaşlar. Öncelikle çocuklar gibi mutluyum. Yeni sistem toplamanın verdiği heyecanı biliyorsunuz. Koşa koşa size geldim. Belirttiğim gibi cepte 70 lira var, kafada bin tane şey. Yıllardır hayalim bembeyaz bir sistem toplamak. Şu beyaz RTX 4080 Kasım indirimine girmiş önceki fiyatına...
Geri