Arama sonuçları: *

• Users: Akif72
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

MSI VECTOR 16 HX AI A2XWHG-091XTR vs Asus Tuf Gaming A16 FA608PP-QT031

https://www.hepsiburada.com/msi-vector-16-hx-ai-a2xwhg-091xtr-intel-core-ultra-7-255hx-16gb-1tb-ssd-geforce-rtx5070ti-freedos-16-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00008C3A0R-yorumlari...
  2. A

Yardım Glorious Core uygulaması ekrana sığmıyor lütfen bakın

Glorius Core uygulaması ekrana sığmıyor yarısı altta kalıyor ve kesinlikle yukarı gelmiyor o yüzden save yazısı gözükmüyor sanırım programın formatı 1920x1080 benim monitör 1366x768 bu sorunu çözmeme yardımcı olabilecek var mı?
  3. A

Yardım Glorius model ı yazılım değişiklik yapamıyorum

1 2 gün önce glorius model ı aldım yazılımını yüklediğimde ise tam ekran da açıldı tam ekran da çıkarsamda küçültemiyorum ve save tuşu gözükmediğinden hiçbir değişiklik yapamıyorum lütfen yardım edin
  4. A

Glorius model ı alınır mı?

Glorius model ı alınırmısizce
  5. A

Pusat one shot pro mu alıyım glorious model I mı?

araştırmalarım sonucu bu iki mouse gözüme çarptı razer v2 x i almayı düşündüm ama sonra vazgeçtim bu iki moustan birini almayıdüşünüyom hangisini alıyım yada sizin güzel bir mouse öneriniz varmı bütçe 1000 TL 200 aşağı yukarı gidebilir önemli değil ama 1200 ü geçmesin çok fazla.
  6. A

Pusat one shot pro mu alıyım glorious model I mı?

araştırmalarım sonucu bu iki mouse gözüme çarptı razer v2 x i almayı düşündüm ama sonra vazgeçtim bu iki moustan birini almayıdüşünüyom hangisini alıyım yada sizin güzel bir mouse öneriniz varmı bütçe 1000 tl 200 aşağı yukarı gidebilir önemli değil ama 1200 ü geçmesin çok fazla
Geri