Arama sonuçları: *

• Users: atlasssz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

DİSK %100 KULLANİMİ SORUNU

Merhabalar arkadaşlar Micron_2400 MTFDKBA512QFM atlı ssd'im var laptopumda ne zaman bir şey indirsem disk 10 saniye içerisinde %100 kullanıma ulaşılıyor Windows search sys main vb hizmetleri kapattım ama durum aynı ssd'yi güncelledim yine aynı yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
  2. A

CLOUD 3 XBOX MİKROFON CİZİRTİ

Hyperx cloud 3 aldim xboxa baglayinca mikrofonda arkada cizirti oluyor. White noise gibi.
  3. A

Arctis 7x+ VS Nova 5x

Hangisi alayim xbox ve pc icin kullanicagim. Önceliklerim: Mikrofon, Ses kalitesi,Konfor
  4. A

KLAVYE SPACE SORUNU.

https://streamable.com/emq3p2 E YOOSO Z11T KLAVYEMDEKİ SPACE TUSUNUN SAG TARAFİNA BASİNCA GARİP Bİ SES VE COK YAY SESİ CİKİYOR
  5. A

MONİTÖRUN GİDİP GELMESİ VE TAKILMASI

Arkadaşlar genellikle oyuna başladığım zaman da 2-3 saniyede bir 0.30 milisaniye gibi bir ani takılma oluyor o ne dalmışken çok hissedilmiyor ama mesela valorant'ta oyunun başlamasını beklerken dikkat cekiyor. Birde monitor bazen aniden 2-3 saniyede gidip geliyor. (Monitor laptopa bagli )
  6. A

İKİNCİ EL KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

1000-1200tl bandinda Öneriniz nedir? Kablosuz ve mekanik olmasi gerek. Aklimda sifir aigo a87 var.
  7. A

XBOX VE PC İCİN KULAKLİK ONERİSİ

2 kulakligimi satip daha iyi kulaklik almayi istiyorum, 5000-6500 tl arasi butcem var xbox ve pcde kullanim icin ne onerirsiniz? Kablosuz olucak.
  8. A

Aj159 (düz)vs Darmoshark m3s

Hangisi daha iyidir.
  9. A

İyi laptop ama valorantta düşük fps

Elimde 3-4 yıllık omen 17 ck005nt laptop var. Rtx3070 ve i7 11800h. Son 6-7 aydır valorantta düşük FPS de oynuyorum. Diğer oyunlarda da düşüklük var. Ama valorantta en düşük ayarlarda 170-110fps arası alıyorum. PC isinmiyor, performans modunda.
  10. A

Valorant Vanguard Otomatik Açılıyor

Pc yi acinca vanguard otomatik olarak devreye giriyor buda bilgisayari zorluyor bunu cozmenin yolu varmi?
Geri