Arama sonuçları: *

• Users: Limited.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Çözüldü✓ Windows kurmak için tavsiye

https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayar-aniden-kasmaya-basladi.1090967/ Herkese merhaba.Yukarıdaki linkte yaşadığım sorun hala devam ediyor.SSD testlerinde yapmış olduğum gözlem sonucu yazma hızının düştüğünü fark ettim.Hala emin değilim bios update dahil bir çok çözümü denedim...
  2. L

Bilgisayar aniden kasmaya başladı

Herkese merhaba.PC son 2 gündür aniden kasmaya başladı sebebini bilmiyorum oyunlarda bir anda donup kalıyor youtube'da video izlerken video devam ediyor ama ekrana tıklayınca yanıt vermiyor.Birkaç şey denedim yeterli olmadı.Sistemde kullandığım m2 ssd ve işlemci değerlerini yardımcı olması adına...
  3. L

Çözüldü✓ 1-2 TB Bütçeye Uygun Sata SSD Önerisi

Merhaba.Sistem bileşenlerim aşağıda belirttiğim şekildedir.1-2TB sistemime uygun bir sata ssd arıyorum.Ne uygun ne değil takip etmediğim için bilmiyorum bu sebeple bileşenleri tek tek alta yazdım. Bütçem ortlama 2-3k.Önerileriniz varsa eleştiriyle beraber yorumlarınızı bekliyorum.İyi forumlar...
  4. L

Çözüldü✓ Bu sistemi önerir misiniz?

Herkese merhaba.Piyasadan haberim olmadığı için konu açma gereği duydum. Paylaştığım linkteki sistem hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. Benzer fiyatlarda daha iyisi veya sistemin kusurları varsa yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim...
Geri