Arama sonuçları: *

• Users: CorteX881
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. CorteX881

Evdeki ethernet portu nasıl aktif edilir

arkadaşlar evimde 2 adet ethernet portu var şuan kullandığımız salonda fakat çok fazla engel olduğu için diğer odalarda bağlantı çok yavaşlıyor benim odam evin merkezinde odamda ethernet portu var kapağı söküp baktım 2 adet kablo bağlı porta modemi bağladığımda dsl ışığı yanıyor sönüyor habire o...
  2. CorteX881

Epic gamesin vereceği sonraki 3 oyun

sızıntılar şuana kadar doğru sonraki oyunlarda sırasıyla escape academy, 20 minitues till dawn, a plague tale innocence son olarak marvels guardians of the galaxy doğruluğu oldukça yüksektir tahmin değil sızıntıdır
  3. CorteX881

WI-FI 5 telefonda yavaş wifi hızı

Cihazım Galaxy A51 6/128 android 11 ve wifi 5 destekliyor bilgisyarımdada wifi 6 var 90mbps alabiliyorum internetim 100mbps ama telefonda 10 15 mbps alabiliyorum netflix ve disney+ donmadan izlenmiyor bir çözümü varmı
  4. CorteX881

Romaning ve sms sorunu

Merhaba sorunu kısaca özetleyeyim steamden doğrulama kodu almam gerekiyor fakat kuwait numaram kalmış şuan türkiyede kullandığım operatörle ooredoo kw nin romaning anlaşması yok bu yüzden kuwait den sms alamıyorum kuwait hattımı turkcell hat takılı bir telefona takarsam romaning anlaşması var...
  5. CorteX881

Bu haberin doğruluğu ne

Yurt dışından iphone 13 pro aldırdım anneme de kayıt ücreti 20k olmadan yetiştiremedik bu haberde anlatılan şeyin doğruluğu nedir
  6. CorteX881

TLauncher oynayacak arkadaş arıyorum

yaşım 17 sesli gelebilirim gelemeyebilirimde şuan hali hazırda oynadığım bir base var tek oynamaktan sıkıldım survival oynuyorum hileler kapalıdır.
  7. CorteX881

ininal / sahibinden sorunu

merhaba sahibinden üzerinden satış yaparsam diye banka hesabı ekleyeyim dedim ininal visa olduğu için ibanı var da ben hangi ibanı yazıcam sahibindendeki hesap yerine para yatır diyince ordan bi banka seçiyom da hepsinde görünen iban farklı ne yapmam gerek şuan akbank ta gördüğüm ibanı kaydettim de
  8. CorteX881

Dying light 2 oynayacak arkadaş arıyorum

Merhabalar oyunun final bölümüne kadar geldim fakat şuan bitirmek istemiyorum yan görevleri yapıp değişik yerlere tırmanıp serbest takılacağım oyunu yalamış yutmuş biride gelebilir tecrübesiz biride isterseniz 2 kişi isterseniz 4 kişi oynariz Discord: therealömer
  9. CorteX881

steam hesabım sizce nasıl

https://steamcommunity.com/profiles/76561199224212377/ yaklaşık 2 yıldır indirimlerden ordan burdan topladığım hesabım
  10. CorteX881

alttaki görselin çizim tarzı nedir

bu resme benzer resimler arıyorumda çizim türünü anlayamadım vektörel değil sanırım
  11. CorteX881

RED DEAD REDEMPTİON 2 379TL

SON TARİH 3 AĞUSTOS
  12. CorteX881

2023 yılında cod mw 2019 alınır mı?

hikaye için 1000tl etmez bir oyun online için alacaksanız cevap hayır çünkü oyuncusu yok ölü oyun diyebiliriz anca tdm de oyun buluyor diğer oyun modlarında hiç oyuncu yok 1 survival girecem diye yarım saat bekliyorum resmen illa alacaksanız 100 tl daha ekleyip mw2 yi alın aktif olarak 200 250...
  13. CorteX881

5 gün içinde 900tl nasil kazanilabilir

5 gün içinde 900tl ye ihtiyacım var 17 yasindayim internet üzerinden yapabileceğim iş varmıdır
  14. CorteX881

COD MW YÜKSEK PİNG SORUNU

başlıkta belirttiğim gibi internetimiz 100mbps ben 90 civarı alıyorum wifi 6 kullanıyorum diğer oyunlarda ping 15 20 iken cod mw de 150 180 arası oynayışı çok baltalıyor bendenmi kaynaklı bir şey nat type moderate felan yazıyo wifi ayarlarındanmı bir şey yapmam gerek
  15. CorteX881

cod mw 2019 altın ve gümüş skinler

oyun içindede gördüm altın ve gümüş silah kaplamaları codm deki gibi mücadele tamamlayıp xp kasarak o silahın ilk gümüş sonra altın skinini alabiliyormuyuz
  16. CorteX881

Activison hesap sorunu

cod mw aldım yükledim açtım giriş için mailimi girdim codm için önceden bi activison hesabı açmıştım zaten şifremi unuttum diyip sıfılama linki istiyorum gelmiyor bende diyorum bu mailde hesap yok heralde kayıt ol diyorum bu seferde mail başka hesapta kullanılıyor diyor nasıl iş bu
  17. CorteX881

bu oyunun boyutu halismidir

218gb nedir abi hayatımda ilk defa bukadar büyük boyutlu oyun gördüm
  18. CorteX881

.................................

................................J
  19. CorteX881

acer nitro 5 soğutma bloğu temizliği

birkaç gün öncede forum atmıştım işlemcim 98 99 oluyor diye bu gün soğutma bloğunu çıkardım ve temizledim 2 tutam toz çıktı hava kanalları tamamen kapanmış nerdeyse güzelce temizleyip tekrar topladım pc yi 85 90 derece olan cpu sıcaklığı 70 75 e 70 75 derece olan gpu sıcaklığımda 60 65 e...
Geri