Arama sonuçları: *

1. U

Nokia 8 Sirocco ve Nokia 5.1 Plus için Android 10 Sızdırıldı.

COVID-19 salgını yüzünden teknoloji firmalarının bir çoğu gerek donanım gerek de yazılımsal olarak çalışmalarında sekteye uğradı. Haliyle bu durumdan piyasaya sürülmeyi beklenen güncellemeler de gecikti. Ancak sızan haberlere göre Nokia 8 Sirocco ve Nokia 5.1 Plus için Android 10...
  2. U

Google Telefon Uygulaması Play Store Üzerinden Erişilebilir Durumda

Google daha önce Pixel telefonlarının sahip olduğu stok uygulamalarının bir çoğunu Play Store üzerinden yayınlamıştı. Ancak Telefon/Çevirici uygulaması bunlardan biri değildi. Artık Telefon uygulaması bazı android cihazlar için kullanılabilir durumda. Geçtiğimiz hafta XDA-Geliştiricileri...
  3. U

4500 Tl İçin Sistem Tavsiyesi?

Bütçem max 4500 Kafamda belirlediğim sistem bu https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/teknobiyotik-e2-5-oyuncu-bilgisayari.html 4500e kadar neleri yükseltmeliyim sizce?
  4. U

SDN Ekibi konuya buyursun

SDN forumda super moderatörüm ve donanım arşivini uzun zamandır takip ediyordum, buraya daha dün üye oldum ve bizim forumdan baya insan varmış. Napıyorsunuz ne var ne yok bi gelin sarılalım hemşerilerim yav :D
  5. U

Yardım Superbox 10mbps pakette 60mbps hız almak

Dostlar selam, kullanmış olduğum paketin maximum hızı 10mbps fakat şu an indirme yaparken 60-70 mbps civarı bir hız alıyorum. Acaba gece saatlerindeyiz diye hız sınırı yok mu yoksa bunun olayı farklı bir şey mi? Bilen varsa aydınlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler. :)
Geri