Arama sonuçları: *

• Users: furkan234
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

DualSense 5'in özellikleri PC'de nasıl kullanılır?

Arkadaşlar merhaba, geçen günler DualSense 5 satın aldım. Şarj ettim ve bilgisayara taktım. Steam'den DSX yazılımını satın aldım, DLC'sini satın almadım. Sormak istediğim bazı şeyler var. Bilgisayarda adaptive triggersı nasıl kullanabilirim? Program sayesinde kullanabiliyormuşuz sanırsam. Biraz...
  2. F

INNO3D RTX 5070 TWIN X3 vs ASUS DUAL RTX 5070

Arkadaşlar fiyatları çok yakın, hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?
  3. F

Bluetooth adaptörle DualSense 5 tüm özellikler çalışır mı?

Merhaba, DualSense 5 için TP-Link UB500 Bluetooth 5.3 nano USB adaptör alacağım. Bu adaptör ile adaptive triggers özelliğini kullanabilir miyim?
  4. F

SteelSeries Arctis 5 yazılım Update sonrası ses gelmiyor

Arkadaşlar merhaba, SteelSeries GG üzerinden kulaklığa gelen frameware güncellemesini yaptım. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra hiçbir şekilde kulaklıktan ses gelmedi. Telefona bağladım telefondan ses geliyor fakat bilgisayardan gelmiyor. Ses düzey karıştırıcısını açtım, ses aygıtı olarak...
  5. F

M2 SSD ve Normal Sata SSD Aynı Anda Kullanılmıyor

Arkadaşlar selam. Sistemime yeni m2 ssd taktım, taktığım zaman sistem hiçbir şekilde eski sata ssd'yi görmüyor. Bilgisayar yönetimi kısmında bile çıkmıyor eski ssd. Anakartım Msi B450 Tomahawk Max II acaba sorun neyden oluyor olabilir?
  6. F

İtopya onlineda olmayan ürünü başka mağazadan yollar mı?

Arkadaşlar selam. İtopya'dan bir ürün alacağım fakat online stoklarında kalmamış, Ankara'daki mağazalarında stok bulunuyor. Acaba İtopya ile iletişime geçsem o mağazadan bana ürünü satıp, kargolayabilirler mi? Çünkü ben Ankara'ya çok uzağım, gidip alma şansım yok. Kendilerine destek üzerinden...
  7. F

Arctis Nova 5 vs Arctis 7+

Arkadaşlar selamlar, bu iki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini neden tercih etmeliyim? Eğer ki kullanmış ya da hakkında bilgi sahibi olan kişiler varsa cevaplarsa sevinirim. Fiyat olarak ikisi de aynı seviyedeler.
  8. F

Nova 5 vs G733 vs Cloud III vs HS80 vs Arctis 7+

Arkadaşlar selamlar. Tercihen beyaz kablosuz kulaklık bakıyorum kendime çünkü diğer ekipmanlarım beyaz. Bu 5 kulaklık arasında kaldım. Hepsinin fiyatları aynı sayılır. Bunlar arasından herhangi birini kullanan ya da kullanmış olanlar varsa veyahut haklarında bir bilgi sahibi olanlar varsa, bana...
  9. F

Değiştirilen üründe arızalı çıkarsa mağaza tekrar değişim yapar mı? (gamingentr)

Arkadaşlar merhaba. Gamingentr'den monitör satın aldım, elime bugün geçti ve testlerini yaptım. 1 adet ölü piksel var ekranda. Aradım siteyi ve değişim yapabileceklerini söylediler. Fakat aklıma bir soru takıldı. Acaba yeni yollayacakları üründe tekrar ölü piksel çıkarsa o ürünü de değiştirirler...
  10. F

AOC 24G2ZE 240 Hz 0.5 ms vs Dell G2524h 280 Hz 0.5ms

Arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım. AOC 8.599 TL, Dell 7.299 TL. Aranızda bunları kullanan var mı, hangisini tercih edersiniz? Ek olarak hikayeli ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bu yüzden ms ve Hz benim için önemli. Tabii ki gerçekten 0.5 ms olmadıklarını biliyorum. Sizce hangisini tercih...
  11. F

Düşük GPU kullanımı ve yüksek işlemci kullanımı

Arkadaşlar selamlar. Sapphire RX 6600XT Nitro+ ekran kartına sahibim. İşlemci olarak Ryzen 5 5600 kullanıyorum. GPU kullanımım hiçbir zaman stabil olmuyor ve sürekli FPS sorunu yaşıyorum. Aynı şekilde işlemci kullanımımda çok yüksek oluyor. Ekran kartı kullanımım 40, 50, 60'larda geziyor ve de...
  12. F

EA Hesabımdaki Oyunlar Silindi

Arkadaşlar selamlar. Dün gece normal bir şekilde oyun oynuyordum fakat birden EA App'ten oyunlarımın silindiğine dahil bildirim geldi. Kimi oyunlar silinmiş gözükse de silinmemiş, kimisi de tamamen hesabımdan yok olmuşlar. Acaba bunun nedeni ne olabilir? Ayrıca silinme tarihleri 2023 Kasım ve...
  13. F

Gamepower Kizaru Arızası Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

Merhabalar kulaklığı bu gün aldım. Ürünün RGB modlarını gezerken tüm renklerin yavaş yavaş renk değiştirdiği modta sağ ve sol taraflar farklı şekilde renklere sahip oluyorlar, kimi zaman aynı renklere de denk geliyorlar. Acaba kulaklığın yapısı mı böyle yoksa sıkıntı mı var. Diğer bir sorunda...
  14. F

Bu laptop alınır mı?

Arkadaşalar selamlar bu laptop alınır mı? 1k fark koyarak 16GB ram yapıyorlar. Bütçe 26k öneriye açığım.
  15. F

Bilgisayar boştayken elektrik sesi geliyor

Arkadaşlar selam sistemimin işlemci ve ekran kartını değiştirdim. Sistemden boştayken garip bir cızırtı sesi gelmeye başladı. Sadece açık ve sıcaklıklar düşükken bu ses geliyor. Oyunda sistem ısınınca, bilgisayar açılırken veya kapat tuşuna bastığımda ses kesiliyor. İşlemci ve ekran kartının...
  16. F

Bilgisayar çalışırken gelen elektrik sesi

Arkadaşlar selamlar bilgisayar çalışırken garip bir elektrik sesine benzer ses geliyor. Ama sadece açıkken kapanıyorken veya açılıyorken bu ses yok. Sizce bu ses ne olabilir Coil Whine olabilir mi?
  17. F

RX 6600XT Sapphire Nitro Plus FurMark değerleri

Arkadaşlar selam sizce test değerleri nasıl?
  18. F

2. XFX SWFT RX 6800 mi yoksa sıfır rx 7600 mü?

Arkadaşlar selamlar. 7000 liraya 2.el XFX SWFT RX 6800 mü alsam daha iyi yoksa 6900 liraya Sapphire RX 7600 Pulse'mı. RX 6800'ün kat kat daha iyi olduğunu biliyorum fakat 2.el almak konusunda tedirginliklerim var. Satıcının yolladığı testleri başka konularda bakmıştık değerler normaldi. 2.el...
  19. F

XFX SWFT RX 6800 Ryzen 5 2600x ile kullansam ne olur?

Arkadaşlar selamlar ikinci el XFX SWFT RX 6800 alacağım fakat işlemciye param çıkmıyor normalde 5600 alacaktım. Kendi işlemcim Ryzen 5 2600x yetersiz kalacağını biliyorum fakat bir süre böyle kullanmak zorundayım. Ne kadar performans düşüşü yaşarım?
  20. F

Oksid Bilişim Güvenilir midir?

Arkadaşlar 2.el ekran kartı alacağım XFX SWFT RX 6800 Oksid Bilişimden alınmış kart ve garantisi mevcutmuş. Bu site güvenilir mi, her hangi bir sıkıntıda garantiye yollasam tamir yapabilirler mi?
Geri