Arama sonuçları: *

• Users: CLAYOX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. CLAYOX

LoL Warwick Build support

Arkadaşlar öncelikle selam LoL'e başladıgımdan beri Warwick oynuyorum artık WW benim canımdan bir parçassı gibi oldu LoL'de Build için durmadan YouTube kanallarından Build'lere bakar kenara not alırdım. Kullandıgım Build elayja kanalında Q ile 2300 vuran WW Build'i idi (nashor un dişi aşırı...
  2. CLAYOX

Microsoft Store'da uygulamalar inmiyor ''0x800706d9''

Uzun zaman sonra laptopuma geçtim ve Minecraft ve WhatsApp indirecektim fakat uygulamalar inmiyor. Güncellemeler her şey tam PC'yi format veya sıfırlamak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  3. CLAYOX

Yardım GameLoop oyun indirilmiyor

https://www.kisa.link/aqOmt Resimdeki gibi hata var kaç defa sildim yükledim bir şey değişmedi.
  4. CLAYOX

50-60K laptop önerisi

Oyun için Gaming laptop arıyorum 60K'nın üzerine çıkmaz isek iyi olur. https://www.epey.com/laptop/karsilastir/934687-957512/msi-katana-15-b13vgk-1874xtr_hp-victus-gaming-16-s1002nt-a05n6ea/ Bu ikisinden birisini olur mu? Hangisini almam daha doğru olur? Bir öneriniz varsa bekliyorum.
  5. CLAYOX

Gaming leptop önerileri

Arkadaşlar merhaba, 3060 Ti'li bir PC masaüstüm var, onu kardeşime bırakıp laptop alacağım. Bana güzel bir Gaming laptop önerirseniz çok sevinirim. Laptopu üniversitede de kullanacağım, bu yüzden istediğim AMD işlemci olursa daha iyi olur. Ekran kartı size kalmış, İncehesap vb. sitelere...
  6. CLAYOX

TT fiber internet başvurusu nasıl yapılır?

Herkese selam fiber internet başvurusu için bilgi almak istiyorum. Oturduğumuz sokağın biraz üstünde TOKİ'ler var ve o TOKİ'lerde fiber altyapı var. Oraya giden fiber altyapı kabloları bizim buralardan geçiyor diye biliyorum. Başvurmak için nere yapmamız gerekiyor? Ücret ne kadar? Bir de eğer...
  7. CLAYOX

PC BIOS Update sonucu "disk error" hatası veriyor

Arkadaşlar PC'ye BIOS Update yapıp RAID yaptım PC'yi yeniden başlatınca kaldı. 1721388666
  8. CLAYOX

Dragon Adventures Script

Dragon Adventures oyunu için oto mob farmı olan script lazım youtubedan bir kaç tane baktımçalışıyordu şimdi paralı yapmışlar bildiniz bir script varsa yazarmısınız
  9. CLAYOX

ETS için online mod(truckersMP)

arkadaşlar selam. Şu kirkenes maden yolu gibi truckermp de oynanan ets2 modları varya oynlardan önermenizi istiyorum.tabii bazı dlc ler gerektiriyor. Bende sadece Black to see dlc si var buna güzel şöyle truckersMp de girebileceğim mod onerirmisiniz
  10. CLAYOX

Arkadaşlar Windows kurulum hatasi

Windowsu bulut olarak indir deilde dier türlü kur demiştim ekran siyah olarak kaldı hiç bir türlü açılmadı flasta sadece bios update dosyası vardı update yaptım ekran geldi fakat işletim sistemi seç kısmında seçiyorum yenden basliyo yine aynı şekilde seçmeni istiyor ne yapabilirim
  11. CLAYOX

Formattan sonra PC internet hatası

Format attım bilgisayara ondan sonra açılırken internette sorun oluştu diyip duruyor burayı nasıl gecebilirim PC masaüstüne dönmüyor burda kalıyor
  12. CLAYOX

Aternostan Sunucu Kurma Hakkında Yardım Lazım (SÜRÜM) (MC)

Merhese selam. Ben arkadaşımla Aternos'ta sunucu kurduk. Ben PC arkadaşım tel. Böyle oynamak sıkıcı olduğu için mod eklemeye karar verdik. Aşağıda görsel bıraktım. O görsel arkadaşımın girebilmesi için gereken eklenti. Ben de sunucu sürümünü buna göre ayarlıyorum 1.20.5 değil de diğer sürümleri...
  13. CLAYOX

YARDIM LAZIM (SÜRÜM)(MC)

Merhese selam. Ben arkadaşımla Aternos'ta sunucu kurduk. Ben PC arkadaşım tel. Böyle oynamak sıkıcı olduğu için mod eklemeye karar verdik. Aşağıda görsel bıraktım. O görsel arkadaşımın girebilmesi için gereken eklenti. Ben de sunucu sürümünü buna göre ayarlıyorum 1.20.5 değil de diğer sürümleri...
  14. CLAYOX

Minecraft için Sürüm için Yardım Lazım

Merhese selam. Ben arkadaşımla Aternos'ta sunucu kurduk. Ben PC arkadaşım tel. Böyle oynamak sıkıcı olduğu için mod eklemeye karar verdik. Aşağıda görsel bıraktım. O görsel arkadaşımın girebilmesi için gereken eklenti. Bende sunucu sürümünü buna göre ayarlıyorum 1.20.5 değil de dier sürümleri...
  15. CLAYOX

Arkadaşlar 2 hesap arasında kaldım yardım edin

https://www.itemsatis.com/zula/saglam-7li-saglam-ozellestirmeli-zula-hesabi-2509631.html bu hesap tele kod gitmiyor diyor satıcı 1250 tl ye anlaştık https://www.itemsatis.com/zula/buyuk-indirim-mainlik-mukemmel-hesap-bol-7li-2506778.html bu hesap sapa sağlam siz hangisini önerirsiniz
  16. CLAYOX

valorant hwid spofer oneri

Arkadaşlar 4 ay oldu van152 Ban hatasını alalı. Bana hwid spoofer onerirmisiniz ama sakın unixcheats spooferini onermeyin çalışmıyor onerebileceginiz güvenilir çalışan bir spoofer onerirmisiniz
  17. CLAYOX

STEAM HESABIM NE KADAR EDER SATABİLİRİM

OYNANMA SAATLERİ: ets 2 78,6 BANANA SHOOTER 5.5 CS 46.9 AC UNİTY 4.8 PUBG 40 XERA SURVİVAL 3.2 GTA5 35.6 LOST LİGHT 2.8 FORZA4 29.5 PORTAL 2 2.5 THE FOREST 23,3 RAFT 2...
Geri