Arama sonuçları: *

1. H

Öneri Mikrofonu iyi bir headset/mikrofon.

Hocamlar selamlar öncelik ile. İçerik üreticiliği ile uğraşmaktayım. Blackshark v2x kullanıyorum. Fakat bu ekonomik model olduğu için, kablosu kopmaya başladı ucuz malzemeden dolayı. Mikrofonu en az bunun kadar kaliteli bir mikrofon arıyorum. Kablosuz headset, ya da tecrübeli ve bilgili...
  2. H

Askerlik icin izlenecek sürec ve adimlar

Selam gencler, abiler ve kucukler. Tecilimin bitti. Fakat ne yapmam gerektigine dair zerre fikrim yok. Cok fazla bilgi kirliligi olustu kafamda etraftan dinlediklerim ile. Yakin zamanda askerden donmus, askere basvurularini tamamlamis arkadaslar veyahut gercekten guncel durumla ilgili bilgisi ve...
  3. H

Yayın izlerken hangi platformu tercih ediyorsunuz?

Gençler selam. Bir süredir içerik üreticiliği ile ilgileniyorum. Videoların yanında, yayın da açmayı planlıyorum. Kick öncesi, twitch yayınlarım vardı. Kickte bir deneme yaptım, fakat geri dönüşün kötü olmasını geç, geri dönüş yoktu bile. Twitch'e baktığımda ise kimsenin kalmadığını gördüm...
  4. H

Öneri Bu maillere dikkat edin!

Gençler selam. Bugün saat 7 civarı uyandığımda böyle bir mail ile karşılaştım. Bu tuzak maildir, dikkat edin. En son etkinliği inceleyin e basınca hesaba giriş yapılmasını istiyor, Giriş yaparsan da hesabın patlıyor. Az daha uyku sersemi yiyordum. Maile bakınca bile anlaşılıyor. Kullanıcı adı...
  5. H

Yardım PC'de Registry diye bir uygulama var

Gençler selam. Kaspersky ile taratırken, Registry diye bir uygulamaya denk geldim. Dijital bir imzası yok. Konumuna baktığımda ise 'Bu bilgisayar' klasörünü açıyor. Bilgisi olan var mı? Pek çok zararlı yazılım, Registry yi taklit ettiği söyleniyor. Windows un kayıt defteri olduğunu biliyorum...
  6. H

Kasamın fanlarına elektrik gitmiyor.

Gençler selam. Uzun süredir kasamın fanlarına elektrik gitmiyordu. Aç-kapa yapa yapa, bildiğin düz kontak ile çalışır vaziyete geliyordu. En son dün baya uğraştırdıktan sonra açıldı. Bugün ne kadar uğraşırsam uğraşayım açılmadı. Pc çalışıyor, sadece ARGB fanlar çalışmıyor. Kabloları da kontrol...
  7. H

Yardım Samsung A25 5g Telefon şarjdayken, şarjı azalıp kapanıyor.

Gençler selam. Daha alalı bu eşekoğlu eşeği max 1 hafta falan oldu. 2'dir aynı haltı yiyor. Arada tam şarj olduğu da oldu bu sorun olmadan tabii. Ama yeni aldığım cihazda bu sorunu bu kadar sık yaşamak can sıkıcı. Kullandığım cihaz Baseus'un 25w'luk adaptörü. Hiçbir şekilde önceki telefonumda da...
  8. H

Yardım POCO markasının ürünleri nasıl?

Gençler selam. Peder, Poco marka telefonlara bakıyor. Reklamını ilk ülkeye geldiği ara güzel yaptı, adını duyurdu. Lakin hiçbir kullanıcısından, daha doğrusu kullanıcısı ile denk gelmediğim için cihazları hakkında fikrim yok. 7k'lık ekonomik bir model kestirdi gözüne. Marka hakkında bilginiz...
  9. H

Yardım Kasanın fanları bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor.

Gençler selam. Sorum başlıktaki gibi. Sıvı soğutma sıkıntısız çalışıyor. Fakat kasanın içinde bulunan 3 adet RGB fan şu son 1 haftadır, kendi keyfine göre çalışıyor ya da çalışmıyor. Kasayı açıp, anakarttaki kabloları kontrol ettim, bir gevşeme yok. Bunun bir çözümü var mıdır?
  10. H

Yardım Blackshark V2X mikrofon çalışmıyor.

Gençler selam. Teknosa'nın internet sitesi üzerinden 9 ay önce kadar ismi geçen 'Razer Blackshark V2X' aldım. Satıcı teknosa olsun dedim, sorun yaşarsam diye. Ki sorun da yaşadım. Mikrofon çalışmıyor, en azından bende. Teknosa servis kaydı oluşturup mağazaya götürdüm. Mağazadaki arkadaş açtı...
  11. H

Yardım İndirimler bitmeden f/p webcam

Gençler selam. Yeni yıl, yeni zam gelmeden bir kamera almam lazım. F/P olarak, güzel kayıt alabileceğim bir kamera arıyorum. Şimdiden teşekkürler. Fiyat için 400-500 civarı düşündüm, fakat üstüne de açığım. Şimdiden teşekkürler...
  12. H

Yardım Monitör cızırdıtıyor, ne yapmalıyım?

Gençler selam. Bugün itibariyle monitörüm cızırtı etmeye başladı. Bazen ötüyör, bazen cızırdıyor. Eskide sayılmaz AOC marka, ama maalesef hepsiburada dan almış bulundum. Bilginiz var mı bu durum ile ilgili?
  13. H

Yardım Ensa Bilgisayar'ı duyan var mı?

Gençler selam. Laptopum arızalandığı için tamir servisi arayışım bulunuyordu uzun süredir. Çalıştığım şirketin IT si beni buraya yönlendirdi. Ekran kartı tamiri bile yaptıklarını söyledi. Gittiğimde bir internet kafe ile karşılaştım. Sorduğumda orasının olduğunu söylediler. Bilgisayarı emanet...
  14. H

Yardım Özellikle Laptoptan anlayan tamir servisi önerisi

Gençler selam. Bir süre önce küçük kardeşim emektar laptop umu düşürüp bitkisel hayata geçirdi. Çalıştığım şirketin IT'si baktı, beni aşar dedi. İstanbul içinde mümkünse Avrupa yakası, değilse de mühim değil işini bilen ve dürüst yapan biri lazım, özellik ile laptoptan anlayan servis öneriniz...
  15. H

İstanbul - Avrupa yakasında güvenilir bir bilgisayar tamircisi?

Gençler selam. Yakın zamanda küçük kardeşim emektar laptopumu düşürdü ve laptop arızalandı. İstanbul - Avrupa yakasında güvenilir bir bilgisayar servisi/tamircisi öneriniz var mı? Bizim mahallede babamın askerlik arkadaşı vardı; emektar patates kasamın ram ini çalmıştı. Başka bir taneside...
  16. H

Çözüldü✓ Antivirüs gerekli mi?

Gençler selam. 2 yılı aşkın kaspersky kullandım. Memnundum. Fakat sonradan maddi sıkışıklıklar, para biriktirme vs. derken avast'ın free sini kullandım. Yeni pc'ye geçince de hediye olarak norton geldi. Norton da performans sorunları vardı. Avast'ta veri sızdırma muhabbetleri var. Ve yazılımcı...
  17. H

Yardım THH aldığım gamepad de aleyhime karar verdi, nasıl itiraz ederim?

Gençler selam. THH üzerinden d&r dan almış bulunduğum gamepad için başvuruda bulundum. Aylardır süren süreç bitti ama reddedilmiş. 15 gün itiraz sürem var denildi, nasıl ve nereden itiraz ediyoruz buna?
  18. H

Yardım FİFA 23 oynayan var mı?

Gençler selam. FİFA 23'te başarım kasacağım, fakat bir başarım için destek gerekiyor. Co-op olark 10 maç kazanmak lazım. Aktif oynayan var mı?
  19. H

Öneri FIFA Ultimate Team (2023) nasıl daha iyi olurum?

Gençler selam. Fifa 23'e geri başladım ve UT deniyorum. Division Rivals'ta ilk sezon çok iyiydim gelene gidene tıklatıyordum. Ama klas yükselmem ile felfecil kadrolu manyakların gelmesi bir oldu. Kadrom kötü değil, fena da oynamam ama gelen geçen 4-5 atıyor. Nasıl bir taktik kullanmalıyım...
  20. H

❌İndirim Bitti! Geçmiş olsun, son kale Steam çöktü !

En kötünün kötüsü ihtimal gerçekleşti. TL özel fiyalandırmayı kaldırmak varken, TL'yi direkt kaldırdılar. Arjantin ve Türkiye'nin son yıllarda oluşan dengesiz ekonomisi yüzünden oyun geliştiriciler zor durumda kalıyormuş. Bunu buluşmalarda dile getirmişler, valve ekibi de bunun farkındaymış...
Geri