Arama sonuçları: *

1. E

Yardım r9 5900x , rx 6700 dar boğaz yaparmı

SİSTEM: e.k rx 6700 işlemci: r9 5900x işlemci sogutucu: gametech frezeer 3.0 anakart: a520m k 16 ram 512 m2ssd işlemciyi yeni aldın 85 derece uzeri çalışıyor fps im cok dusuyor ve oyun anlık olarak donuyor sıcaklığa bağlımı bir fps düşüşü yasıyorum yoksa dar boğaz yaparmı
  2. E

yeni işlemci donma kasma yapıyor

R9 5900X işlemci aldım bugün pc ye taktım oyuna girdiğimde sıcaklık deri 85 derecenin üzerin de, ani fps kaybı ve donma oluyor. daha önceki işlemci r5 5600 55 derecelerde gayet akıcı bir şekilde oyun oynaya biliyorum kasmadan. soğutucum gametech freezer 3.0 ani fps düşüşü sıcaklıkla etkili...
  3. E

ekran kartı vidaları kendiliğinden çıkıyormuş gibi geliyor

konuyu ikinci kez açıyorum ilkinde biraz hatalı anlatmışım. amd radeon rx6700 ekran karım var 5 aylık bir ekran kartı. ekran kartının ustundeki vidalar kendiliğinden gevşemiş gibi geliyor. hafiçe ekartı elimle sıkıştırdığım da vidalar yukarı cıkıyor. vidalara kesinlikle dokunmadım sıkıştırmayı...
  4. E

ekran kartının vidaları kendiliğinden cıkıyor

Merhabalar arkadaşlar 5 ay önce aldığım sistemde amd radeon rx 6700 ekran kartı var ekran kartının uzerindeki vidalar zamanla cıkmaya başlamış gibi geliyor. hafifçe sıktığım zaman vidalar boşluktaymış gibi yukarı cıkıyor 1688842062
Geri