Arama sonuçları: *

• Users: GB93
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. GB93

Yardım XBOX GAMEPASS ULTIMATE

Merhabalar gamepass ultimate sitesinden aylık 309 liraya üye olamıyorum 3 5 tane kart denedim kredi kartı banka karti sanal kart vs olmadı yardımcı olabilecek varmi ?
  2. GB93

DİGİTÜRK MODÜL Kullanan Varmi ?

Merhaba digiturk modul kullanan varmi memnunmu tavsiye eder mi? Sezon sonu almaya dusunuyorum takılma vs oluyormu
  3. GB93

Yardım Gamepass Ultimate kod lazim orjinal

Siteden alamıyorum kartları kabul etmiyor hata veriyor elinde dijital kod olan varmi 1 aylık kredi hesabımda aktiflestiricem ?
  4. GB93

Gamepass abonelik Hatası

Xbox kol aldim 9.nesil lakin gamepass ultimate almaya çalışıyorum sabahtan beri denemediğin kart kalmadi ödeme hatası alıyorum yardımcı olucak varmi ?
  5. GB93

BF1 Tam ekran sorunu

Merhaba oyunu steamdan aldim ea ile üye oldum sorun yok ama ekran pencere modunda oluyor ekrani tam ekran yaptım bu sefer monitör gitti çıkıp giriyorum oyun crash veriyor ekran kartı güncel bu arada başına gelen varmi ?
  6. GB93

Pc icin gamepad önerisi

Pcde oyun oynamak için hikayeli oyunlar fifa 25 başlamayı düşünüyorum gibi oyunları oynamak için gamepad bakıyorum ucuz yollu kablosuz f/p kullanan önerenleri beklıyorum
  7. GB93

Yardım Ekran Gidiyor DisplayPort

Merhaba 3060 8 gb ekran kartım var ama aldığım beri pc açarken ekran gelmiyor yada geliyor gidiyor arkadaki display portu söküp çıkarınca oluyor sonra bazen gene aynısını yapıyor display port yerlerini değiştiriyorum gına geldi bunun çözümü nedir ?
  8. GB93

Oyun İçin 2.el Apple Tablet önerisi

2 el sahibinden falan almayı düşünüyorum pubg mobile prolar 120fps destekliyor diye biliyorum oyun video izleme falan için bunların nesili falan oluyormuş tam bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  9. GB93

Yardım mouse PAD ÖNERİSİ LÜTFEN

Furylevel z1 mouse aldim yeni aranızda kullanan vardır mutlaka kablosuz simdi mouse pad almak istiyorum wraith mouse padlaer kullan varmi memnunmusunuz? Yada öneride alabilirirmisiniz
  10. GB93

TWİTTER ORGANIK ORJINAL TAKIPCI

Merhabalar Twitter hesabıma organım yani orjinal takipçi lazım böyle bot değil isimsiz yabancı vs vs almak istiyorum bildiğiniz bi site varmi ?
  11. GB93

Yardım MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Mekanık klavye önerisi istiyorum agirlikla şu an steam pubg oynuyorum başka fps hikayeli oyunlar falanda oynucam ilerde gece falan çok ses etmeyen güzel rgbli mekanik klavye bakıyorum yardımcı olursanız sevirim Bütçe orta halli taksitle alicam.
  12. GB93

Yardım MODEM ÖNERİSİ LÜTFEN

Merhabalar benim evde bu modemi kullaniyorum; Zyxel VMG3312-B10B 4 Port 300 Mbps VDSL Modem Adsl iken bi sorun yoktu şimdi vdsl döndü internet hızını yükselttik 60 65 mbps arasına cikti modem belki 10 senindir kullaniyorum Modemde anlik kopmalar oluyor tekrar bazen bağlanıyor bazen wifi...
  13. GB93

BEKCI KULUBESINE INTERNET

Merhabalar ben 12 gece bekçilik yapıyorum şu an lakin mobil internetim yetmiyor kulubeye kendi üstüme yalin internet tarzı sinirsiz internet tahatssuz aylık ödemeli yapabiliyormuyum Aranızda bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
  14. GB93

nvidia klip silinme otomatık

merhaba nvidia klip aliyorum izliyorum sonra aradan zaman geçio tekrar izlemek için bakıyorum klosöre video yok bu hep oluyor bilgisi olan varmı?
  15. GB93

Yardım Hyper x Cloud 2 Kullananlar

Merhaba bu kulaklığı arkadaşlar almak istiyoruz fps oyunları hikayeli oyunlar film vs vs için ses kasma için ayakla sesleri öneren varmi yada kullanan ?
  16. GB93

Yardım Pc icin kablosuz gaming kulaklik önerisi

Kulaklik almayı düşünüyorum kablosuz olmasını istiyorum steam pubg online fps oyunlarında falan herhangi gecikme falan oluyormu ayak sesi silah sesi vs vs önerileri bekliyorum
  17. GB93

Yardım Klavye önerisi istiyorm

Klavye alicam ama gece falan oynarken cok ses cikaran bisey istemiyorum evde hastam var rahatsiz olabilir bilgisi olan yardim ederse sevinirim
  18. GB93

Yardım Monitör tavsiyesi ilk pcm

Bu sistetimi dün aldım 30 yaşında ilk defa 0 pc aldim sadece sizden güzel 144 üstü 165 hz faln daha çok fps hikayeli oyunlar oynayabilicegim beni üzmicek ghos ekran vs vs olmayandan monitörden anlayan arkadaşlar olursa tavsiyelerini bekliyorum
  19. GB93

Apple mini 5 alınırmi ?

Temiz mini 5 almayı düşünüyorum pc almaya gücüm yetmiyor maalesef kullanan varmi alınırmi? Güncelleme alıyormu ?
  20. GB93

Çözüldü✓ Tebilion iptal süreci

merhaba ben yeni yayinlanan sistemi almistim sonra grupta acayip yaygara gördüm iptal ettim İİlksiparişim ilk pc olucakti neyse bilgisi olan varsa bu iade ne zaman gerçekleşir 4 taksitle almıştım icime sinmedi sistem bi cok arkadas elestirmis ben pek anlamadigimdan almistim.
Geri