Arama sonuçları: *

• Users: hskg
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

20-25k bandı hazır sistem önerisi lütfen

20-205k civarı hazır sistem önerisi istiyorum lol valo Cs vs oynuyorum o yüzden pahalı bir şey almayı düşünmüyorum önerinizi bekliyorum teşekkürler
  2. H

Valo lol cs için sistem önerisi

17 18 K arası bütçem var valo cs lol gibi oyunlar dışında pek oyun oynamıyorum önerileriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  3. H

18 K bütçem var yardımcı olur musunuz

Başlıkta belirttiğim gibi 18 K bütçem var kasa arıyorum oynadığım oyunlar valo cs lol vs yardımınız için şimdiden teşekkür ederim
  4. H

Bu sistem alınır mı öneriniz var mı

https://www.gaming.gen.tr/urun/300482/mantis-3060-amd-ryzen-5-5500-asus-dual-geforce-rtx-3060-oc-8gb-white-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Almayı düşündüğüm sistem bu üstüne 1k daha koyabilirim sizce almalımıyım yoksa başka önereceğiniz sistem var mı şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
  5. H

16-17k arası sistem önerisi

Başlıkta da yazdığım gibi 16-17k arası bütçem var hazır masaüstü sistem arıyorum şimdiden yardımlarınız ve tavsiyeniz için teşekkürler
  6. H

Hazır sistem arıyorum 16 17 K arası bütçem var yardım eder misiniz

Başlıktada belirttiğim gibi 16 17 K arası bütçem var hazır bir sistem önerinizi istiyorum şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
  7. H

Bilgisayar önerisi 16-17k arası

16 17 K arası bütçem var önerebileceğiniz sistem var mı şimdiden yorumlarınız için teşekkürler iyi akşamlar
  8. H

Bu sistem sizce alınır mı başka hazır sistem öneriniz var mı

Bütçem 16 17 K arası hazır bir sistem arıyorum şuan almaya karar verdiğim sistem bu sizce almaya değer mi oynadığım fazla fps oyunu yok klasik Cs valo lol yardım ederseniz sevinirim...
  9. H

16 17 K bütçem var hazır sistem öneriniz var mı

Başlıkta belirttiğim gibi 16 17 K arası bütçem var önerdiğiniz bir sistem var mı valo lol Ca gibi klasik oyunlar oynuyorum onun dışında pek farklı oyun oynadığım söylenemez yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  10. H

20 K bütçe ile kasa ve monitör tavsiyesi

20 K bütçem var kasa ve monitör almak istiyorum tavsiye ettiğiniz bir sistem var mı yorumlarınızı bekliyorum
  11. H

Bu sistem alınır mı bakıp yorumlar mısınız

Bu sistemi almayı düşüyorum görüşleriniz neler alınır mı başka bir öneriniz varsa söyler misiniz https://www.gencergaming.com/da-c4
Geri