Arama sonuçları: *

1. minirayss42

Bu motor alarmı alınır mı

https://www.amazon.com.tr/Bisiklet-Kablosuz-Motosiklet-Sens%C3%B6rleri-Kumandal%C4%B1/dp/B0C73VVTWV?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A3G41B7IHORYOL Motoruma alarm alacağım fakat bunu beğendim, fiyatını da. Üründe yorum falan yok bu yüzden size sormak istedim. Bütçem 400TL
  2. minirayss42

G29 sürekli kutuya konduğu ve çıkarıldığı için yalama olur mu?

Arkadaşlar evimde bir stant olmadığından dolayı her seferinde yani günde 3-4 kere her canım çektiğinde kutusundan çıkarıp kuruyorum. Sıkıldığımda ise 2-3 saat sonra falan kablolarını sarıyorum, poşetine koyuyorum ve kutusuna yerleştiriyorum. Acaba bunu yapa yapa soketleri yalama eder miyim? Ve...
  3. minirayss42

City Car Driving G29 seti görmüyor.

Tüm oyunlarda sorunsuz kullanıyorum Shifter ile fakat bu oyun direkt görmüyor
  4. minirayss42

Aklımda hayal gücü niteliğinde soğutma sistemi geldi.

Arkadaşlar Sıvı metali kullandığımız zaman 5-6 sene sonra değiştirmek gerekir fakat biz insanlar bunu 1-2 sene yapıyoruz biliyorsunuz. Aklıma şu geldi delice gelebilir fakat üreticiler fabrikada işlemci ile bakır arasına lehim damlatacak ve o lehimi sıvı şekilde tutarken soğutucu bakırı üzerine...
  5. minirayss42

20-25GB boyutlu oyun tavsiyesi

20-25GB oyun tavsiyesi arıyorum akşam işten gelince 2-3 saat açıp kafa dinleyecek rahatlama seansı olacak bir hikaye veya basit eğlence oyunu.
  6. minirayss42

Çözüldü✓ iTopya Destek Rezilliği

iTopya sayesinde sinirden telefonu fırlattım ekranı kırıldı. Monitörüm 3 haftadır garantiye diye verdim ve hala ASUS da olduğunu söylediler bugün tekrar aradım 39. Sıradan 48 dakika kadar bekledim tam ilk sıraya geldiğim anda yüzüme kapattı.
  7. minirayss42

Monitörümün çıkışı HDMI 1.4 nasıl 165HZ alabilirim?

Arkadaşlar laptopum 2.0 destekliyor fakat monitörümün çıkışı HDMI 1.4 ve 144HZ inputlaglı olarak veriyor. Bunu nasıl 165HZ alırım veya Displayport diğer ucu HDMI olan kablo alsam G-Sync ile 165HZ alır mıyım? Monitörüm...
  8. minirayss42

Çözüldü✓ Masaüstü ile Laptop takas edeceğim cihaz sizce mantıklı mı?

Arkadaşlar şuan ki sistemim A320 S2H, R7 2700, 1660S MSI Gaming X, 16GB 300MHz, Crucial 512SSD + 500 WD Black HDD, Takas etmeyi düşündüğüm laptop ise https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-hp-victus-leptop-1112727444/detay Sizce bu takas...
  9. minirayss42

Şubat ayına kadar motor fiyatları artar mı? ve Scooter tavsiyesi

Arkadaşlar stajyer maaşımdan her ay 3000TL ayıracağım. 2. El bir Scooter almak istiyorum fakat en az 80 bassın da istiyorum Spacy 110 gibi. Benim biriktirebileceğim para ( 24 Bin TL) Ailem ekler ise 5-6 K yani 27 bin TL civarı diyebiliriz. 6-7 ay ehliyetsiz kullanacağım sonrasında B1 ehliyet...
  10. minirayss42

17 Yaşında Motor satın alabilir miyim?

Yaz ayında motor alacağım. Bu motoru noterde kendi üstüme alabiliyor muyum?
  11. minirayss42

Starfield yeni oyunu Gamepass e eklendi mi?

Starfield yeni oyunu Gamepass e eklendi mi?
  12. minirayss42

VG279Q1A içindeki köpükler olmadan garanti kabul eder mi?

Monitör: VG279Q1A Monitörün kutusu sığmadığından içindeki beyaz köpükleri atmışım ve yarın İtopya outlet mağazasına garanti için götüreceğim aldığım belgeler ile. Sizce köpüğü olmadan düz kutu ile kabul ederler mi? Yakınlarıma sorduğumda eder, köpüğü ne yapsın adamlar demişti fakat bana göre...
  13. minirayss42

Wraith Prism RGB Isılarım normal mi?

Arkadaşlar oyunda 67 derece vs. Warzone gibi CPU kemiren fakat Render tarafında veya Prime95 de 86 geçmiyor sabit kalıyor. Normal mi? Anakart değiştirdim ve üzerindeki ayakçıklara taktım hatta macunu bile değiştirmedim. Eski ısıları 55-60 oyunda Render ise 68 falandı ve fan daha sesli çalışıyor...
  14. minirayss42

Arkadaş grubu oluşturuyorum

Eski arkadaş grubu kurdum ve beni kışkırtdılar, kışkırttıkları için oyundan çıktım ve bana oyun bozan diyerek engellediler :D Aşırı trajikomik bir durum. 3-5 kişilik tekrar arkadaş grubu kurmayı planlıyorum. (Ortam eğlenmelik vs.) Olabildiğince samimi, yaş ortalaması 15-18 olacak şekilde. Ort...
Geri