Arama sonuçları: *

• Users: inkodes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. inkodes

İp 17 pro max için sarj aleti önerisi

Arkadaşlar merhaba Bi arkadaşım yeni başlıktaki cihazı yeni aldı Daha sarj aleti almadı Bu telefondaki 40w + anlık 60wa çıkan mevzuyu kullanmak icin hangi sarj aletini almamız lazım Spigen vsde bu urunler var mı yoksa yine20w adaptorle mi devam etmek mantıklı? Şimdiden teşekkürler...
  2. inkodes

10-15k arası tablet önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar Tableti 10 yaşında bi çocuk kullanicak oyun amaçlı Taksit önemli sifir urun alicaz Önerilerinizi bekliyorum
  3. inkodes

Televizyon önerisi acil yardim

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product-comparison?products=1248354,1251288,1236843 Arkadaslar bu 3 modeli düşünüyorum hangisini önerirsiniz Veya başka model önerileriniz var mıdır Şimdiden teşekkürler
  4. inkodes

40000tl televizyon önerisi

Arkadaslar butcemiz esneyebilir sizce bu donemde televizyon alirken hangi teknolojilere odaklanmak lazim hangi özellikler olmazsa olmaz Ve de onerebileceginiz modeller varsa önerilerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürler
  5. inkodes

RX6700XT EKRAN KARTI 103DERECEDE ÇALIŞIYOR YARDIM

Arkadaşlar merhaba konunun özetini başlığa yazdım gow ragnarok 2k native ultra ayarlarda oynuyordum(90fps alıyorum sizce az mı normal mi) bir de ne göreyim ekran kartı 100üstü derecelerde geziniyor kendi bilgime göre 95i gecmemesi lazım ama durum suan bu 2 yıldır kullanmaktayım markası asrock...
  6. inkodes

Yardım lütfen. Windows 11 kurarken tekrara düşüyorum

Arkadaşlar selamlar. Win11 flaşımı rufustan hazırladım windowsu kendi sitesinden yeni indirdim işlemi başlatıyorum diski sıfırlayıp kurduruyorum ilk başta mavi arka ekranda yüzde77ye kadar gidip yeniden başlatıyor kendini bu aşamada flaşı cekmezsem basa atıyor ben de cekiyorum sonrasında siyah...
  7. inkodes

51000tlye s25 plus alınır mı?

Arkadaşlar merhaba Şuan s25plus Hepsiburada resmi saticisinda 52kya satılıyor https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s25-256-gb-12-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-lacivert-p-HBCV00007MIEMH?magaza=Hepsiburada Trendyolda ise 51kya var https://ty.gl/q8int6kafjv8d Sizce şuan almalı mıyım...
  8. inkodes

IPhone 13 alınır mı?

Arkadaslar sizce iPhone'u 13 alınır mı Sıfırı şuan 34k
  9. inkodes

40000-50000 civarı telefon önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar Bütçeyi yukarıda belirttim sizce bu fiyata ne almalıyım? Samsung watch6 classic saatim buds3 kulakligim var Bir de iPad air6 cihazım var Sizce hangi ekosistemden yuruyeyim veya direkt başka markadan mi gitmeliyim Her türlü öneriye açığım şimdiden tesekkurler
  10. inkodes

Güncel router önerisi

Arkadaşlar merhaba Bir yakinim router satın alicak Kendisinde eskiden kalma turktelekom modem var .Dağıtım gucu yetmediginden yanına kurmayı düşünüyoruz. Güncel piyasada makul fiyata satılan kaliteli sorun cikarmayacak router önerilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
  11. inkodes

Aidata pcnin driverları nasıl bulunur? Yardım...

arkadaşlar merhaba aidata ADC-2111400825605X ismini bıraktıgım pcye windows kurmam gerekti kurdum genel olarak herşeyi düzgün çalışıyor ancak hoparlörünün sürücüsünü bulup indiremedim daha dogrusu win updateden sürücü indi ama hoparlör calısmadıgından yanlıs filan indirdi herhalde konu...
  12. inkodes

Samsung s25+ alınır mı?

arkadaşlar samsung s25 plus almayı düşünüyorum. sizce bu fiyata alınır mı? fiyatları düşer mi gidişatı ne olur? önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  13. inkodes

Kasamın önündeki usb portları düzgün calısmıyor

arkadaşlar deepcool cg540 kasa kullanıyorum anakartım gigabyte a520mk v2 ön tarafında 2 tane usb 3.0 portu var bu portlar aslında calısıyor ama taktıgım seyi surekli tak cıkar yapıyormusum gibi davranıyor bu konuda nasıl arastırma yapıp nası cozecegime dair düzgün fikrim yok acıkcası...
  14. inkodes

1tb m2 ssd önerisi??

arkadaslar merhaba gigabyte a520mk v2 anakart kullanıyorum anakartımda 1 tane ssd girişi var ve pcie 3.0 suan dandik bi 500gb ssdim var yenilemeyi dusunuyorum ama yine bu ssdyide yan depolama olarak kullanmayı dusunuyorum, pcie x1 girişinden aparat ile dandik ssdyi baglayacagım yeni yere de...
  15. inkodes

40000 TL telefon önerisi

Arkadaşlar 40k civarına yurtiçi veya yd en mantıklı şekilde ne alabiliriz bütçeyi artırma şansım da olabilir şu aralar en mantıklı telefonlar hangileri öneride bulunur musunuz?
  16. inkodes

2000tl civarına kablosuz kulaklık önerisi

Konu baslikta bu fiyata en iyi hangi twsler önerirsiniz önceliğim ses kalitesi ve slikonlu olması şimdiden hayırlı
  17. inkodes

35kya kadar hazır sistem önerisi

Arkadaşlar 35kya kadar hazir sistem bakıyoruz öneriniz var mı suanki sistemlerden veya yakın zamanda çıkacak bekle dediğiniz sistemler var mı tavsiyelerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürler
  18. inkodes

Samsung a55 vs poco x7 pro hangisi alınır ??

bir arkadaşım alıcak kendisi bol bol dizi film tüketir telefondan eski telefonu da m31 sizce hangi cihazı almalı aradaki fiyat farkına değer mi? veya başka ne öneriniz olur 20kya zorlanarak cıkıyor ama siz yine de hangi telefon daha mantıklı su anlık piyasada önerilerinizi bekliyorum simdiden...
  19. inkodes

Sakal ve ıslak traş için traş makinesi önerisi

bütçeye bi sınır koymadım ama pahalı modeller almayı düşünmüyorum 1 2 haftada bir sakalımı bıyığımı keseyim bazı zamanlar da şekil veririm bir de ıslak kullanım sunarsa daha güzel olur önerilerinizi veya tecrübelerinizi bekliyorum
  20. inkodes

Çamaşır Kurutma makinesi önerisi

Arkadaslar çamaşır kurutma makinesi alicaz Anlayan varsa nelere dikkat etmeliyim veya öneri ürün varsa güzel olur Bütçe sorun değil şimdiden tesekkurler
Geri