Arama sonuçları: *

• Users: Alaku
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım Anakart ve İşlemci tavsiyesi

Bir anakart ve işlemci alacağım ikinci el. DDR4 olup 6. ve 7. nesil işlemciler desteklemesini istiyorum. Ryzen de olur intel takıntım yok ama performansları o tarz olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok bütçem yok 3500 e kadar çıkabilirim. 1738517419 msi z170a gaming pro anakartlar nasıldır
  2. A

Yardım Win tuşuna basınca ekranda bozulma oluyor

Bilgisayarımda Oyun yükleme alanlarında herhangi bir alt+tab seçeneğinde ya da windows tuşuna bastığımda ekran böyle kısımlarında bozulmalar oluyor. laptopu ilk aldığımdan beri böyle ara ara karşıma çıkıyor ve gidiyor. Koyduğum fotoğrafta windows tuşuna basmıştım zaten belli oluyor sadece...
  3. A

Yardım Nvme yi Sata ssd ye nasıl dönüştürürüm

Elimde bi nvme ssd var laptopdan söktüm bunu nasıl sata ssd ye dönüştürebilirim Burdan resme bakabilirsiniz
  4. A

Yurt dışı telefona yılbaşında hat takınca mesaj geliyor mu?

Açıklayacak olursam benim bi yurt dışı iphone um var ve ben eylül ayında kullanmaya başladım hattım zaten açık. Her sene başında kapanan yurt dışı telefonlar açıldığında YASALUYARI mesajı geliyor mu ? Geliyorsa bana neden gelmedi ? Türktelekom hattım çoğu kişinin hattı açılmamış belki ondandır...
  5. A

HM76-65 BTC Combo ile PC toplanır mı?

i7 3630QM işlemcim var PC toplayacağım HM76 uyumlu olduğu söylendi. Anakart üstünde BTC combo yazıyor ve genelde kullanan kişiler mining yapmak için satın almışlar ama mining hakkında hiç bilgim yok.(ve amacım mining yapmak da degil) şimdi bu anakart ile sadece mining mi yapılabilir yoksa ben...
Geri