Arama sonuçları: *

1. tacsizkral44

MILLENICOM PROMOSYON KODU

Arkadaşlar millenicoma geçeceğim bana promosyon kodu lazim
  2. tacsizkral44

Yks Kaynak Secimi Yardım

Arkadaşlar benim elimde ayt Soru bankasi olarak Mert hoca 3d 345 orijinal ve Aydın var ama içimdeki ses nedense Aydın yayınlarını çözme diyor kitabida bana hocam verdi sizce atmalimiyim birde tyt mat netim ortalama 25 sizce branş denemesi mi cozim yoksa Barış çelenk soru bankasi
  3. tacsizkral44

Turknet referans kodu

Arkadaşlar turknete geçeceğim bana referans kodu lazım
  4. tacsizkral44

Qcy T13 anc mı Yoksa Qcy ht15 mi

Arkadaşlar yeni bir silikonlu kulak içi kulaklık alacağım bu iki model arasında kaldım farklı fikirlerede açığım Bütçe 700
  5. tacsizkral44

Netgsm güvenilir mi(gsm)

Arkadaşlar yeni bir operatöre geçeceğim ve netgsmin fiyatları çok ucuz geldi güvenilir mi
  6. tacsizkral44

WeChat Hesabımı Onaylayacak Bı Baba Yiğit

Arkadaşlar WeChat e giriş yapicam son aşamadayim ve WeChate giriş yapmiş birisine ihtiyacım var
  7. tacsizkral44

Minecraft Bedrock Almak Java Sahibi Yapar mı

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Minecraft Java almak istiyorum ama 1200 vermek istemiyorum ama aklima değişik bir fikir geldi oda play store dan 280 TL ye Minecraft bedrrock satın alsam ve satın aldığım mailden Minecraft launchera giriş yapsam olur mu sizce
  8. tacsizkral44

AliExpress Ugrenn Yetkili Satıcı

Arkadaşlar ben bı tane AliExpress ten ugrenn kablo alicam ama fiyatlar çok düşük acaba sahte kablo gönderirler mı birde bilen varsa bu markanın güvenilir satıcısı var mı
  9. tacsizkral44

Hangi Konsolu Almalıyım

Benim 6-7k butçem var ve bütçe ile oyun konsolu almak istiyorum Seçenekler-Xbox series S/Xbox one X/Ps 4 Sizce hangisini almalıyım
  10. tacsizkral44

3500 TL ye gtx 1660s değer mi

Arkadaşlar sizce 3.5k ya gtx 1660s alınır mı birde kart 2022 alım
  11. tacsizkral44

2. El rx6600 alınır mı?

Arkadaşlar 5k bütçem var sizce rx6600 alınır mi
  12. tacsizkral44

5k Bütçeye Hangi Ekran kartı Alınır

Arkadaşlar 5k bütçem var ekran kartı Alicam aklımdaki rtx 2060 ama sizinde fikrinizi almak istedim birde
  13. tacsizkral44

Nasıl Bir Bilgisayar Almalıyın

Arkadaşlar benim bütçem az ve bu bütçede öncelikle konsol mu yoksa bilgisayar mı almalıyım konsol alsam bu paraya Xbox series s geliyor ve çok da iyi bir konsol değil bilgisayar alsam muhtemelen ikinci el almam gerekecek yani tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var
  14. tacsizkral44

Ajazz AK680 Alıcam????

Arkadaşlar ajazz ak689 alıcam bu klavye nasıldır ve şuan Aliexpress de 780 TL Amazon da nays ile 750 TL denk geliyor değer mi
  15. tacsizkral44

Yardım Hangi monitörü tercih etmeliyim yardım

Başlıkta gördüğünüz gibi iki tane monitör arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim.
  16. tacsizkral44

Hangi Sistemi Seçmeliyim

Arkadaşlar aşağıdaki hangi sistemi almalıyım. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-clash-ryzen-5-5500-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-asus-geforce-dual-white-oc-8gb-rtx4060-oyun-bilgisayari-p-40618...
  17. tacsizkral44

İlk PC mı alıcam YARDIM Yaw kimse yokmu

Bütçem Max 19.5k ve bu fiyatta AMD almaktan korkuyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
  18. tacsizkral44

Arkadaşlar PC toplicam YARDIM

Arkadaşlar PC toplicam 15 yaşındayım ve Max bütçe 19.5k ve aşmak istemiyorum AMD almaktan da korkuyurum.Yardımlarınızı bekliyorum.
  19. tacsizkral44

Max 1.3k ya saat önerisi

Arkadaşlar bütçem 1.3k ama gerekirse 1.5k kadar çıkar bu fiyat bandında çakma olmayan bir saat almak istiyorum.
  20. tacsizkral44

Öneri Arkadaşlar yardım çakallık yapıcam

Arkadaşlar ben hepsiburada da alışveriş yapıcaktım sepet 1500tl baktım bana diyor ki eğer hepsi premium olursan kargo beleş ve %3 hepsipara bende şöyle düşündün acaba gidip bim den fups kart alıp o karta 1 lira yükleyip ondan hepsi premium açsam o kart ile(ilk ay 1tl sonra 30tl) alışverişimi...
Geri