Arama sonuçları: *

• Users: pecoron
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Argb kontrolcuye kule tipi soğutucunun argb baglantisi

Herkese selamlar yeni kasa aldım herşeyi montajladim bı sıkıntı yok ama kule tipi soğutucunun argb kablosunu argb çoklayiciya bağladım fakat renkler gelmedi sadece düz çalışıyor yanlış bir seymi yaptım yoksa yanlış yeremi taktım emin değilim yardımcı olursanız sevinirim
  2. P

Spiderman 2 fps dususu ve bulanık goruntu

herkese selamlar spiderman 2 basladım fakat bazı sorunlar var anlayamadıgım fps normalde 100 ıle 80 arası oynuyor fakat bazı ara sahnelerde veya normalde 50 60 bazende 40 a kadar dusuyor sonra duzelıyor ama yınede fps normal olsada sankı kasıyormus hıssıyatı alıyorum dıger problemde hareket...
  3. P

Argb islemci sogutucu icin argb kontrolcu onerı

soru baslıkta kumandalı olması tercıhımdır
  4. P

Argb desteklemeyen anakartta argb sogutucu

herkese selamlar yenı bır ıslemcı sogutucu aldım argb montajı vs yaptım fakat anakartımda argb pını yok argb ledlerı calıstırmanın farklı bır yolu varmı ? [H3 id='anakart+Asus+Prime+B450M-K+II']anakart= Asus Prime B450M-K II [/H3]
  5. P

Kule tipi soğutucu öneri

Herkese selamlar AMD ryzen 5 5500 işlemcim var onun için kule tipi soğutucu Almak istiyorum ayrıca ileride işlemci değiştireceğim için şimdiden almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum F/P ürün arıyorum
  6. P

Cs de cizgi cizgi renk

herkese selamlar cs oynarken ozellikle karanlık alanlara gırdıgımde ekranda renklı renklı cizgiler olusuyor nedenını bılmıyorum yarımcı olursanız sevınırım (kutuların hafif soluna bakarsanız belli oluyor )
  7. P

Monitör ayarlarında gama ve contrast ayarları kapalı

soru başlıkta
  8. P

The last of us part 2 fps ve drop sorunu

herkese selamlar tlou2 oynuyorum fakat cok gereksız bır sekılde fps dusuyor ornegın oyuna gırıyorum ılk 10 dk 100 140 fps arası gıdıyor sonrasında esya uretmek ıcın tab a bastıgımda gereksız bır sekılde 20 ıle 40 fps dusuyor yada menuye gırdıgımde bunun sonrasında 20 40 fps dususu kalıyor ve 40...
  9. P

Oyunlarda görüntü bozulması

Herkese selamlar tlou2 oynuyorum fakat mouse sag sola çevirince veya karakterlerin saçlarında görüntü bozulması gibi karincalanmalar oluyor düzeltmenin bir yolu varmıdır?
  10. P

Birden fazla cihaz bağlanabilen Bluetooth adaptör önerisi

Soru başlıktaki gibi Windows 11 kullanıyorum önerilerinizi bekliyorum
  11. P

Windows11 e gecınce asırı fps dususu

herkese selamlar 3 gun once wındows 10 dan 11 e gectım fakat oyunlarda asırı fazla fps dususu var ornek olarak cs de 250 300 fps alırken suan 200 u zor goruyor bazı yerlerde 100 e kadar dusuyor bu fps dususu normalmı
  12. P

Mafıa definitive edition cıkarken sıyah ekran

herkese selamlar mafıa definitive edition oynuyorum fakat oyundan cıkarken hep sıyah ekran kalıyor pc yı kapatmam gerekıyor cozumunu bılen cevaplarsa sevınırım
  13. P

Wındows 11 e gecerken cıkan surucu hatası

herkese selamlar wındows 11 e gecıcem usb me rufusla hazırladım fakat wındows kurmaya baslarken boyle bır sey cıkıyor pc teknık konusunda pek bı bılgım yok acemıyım ne yapmam gerekıyor
  14. P

Diski mbr den gpt ye gecırmek ıcın formatmı atılması gerekıyor

herkese selamlar oncelıkle wındows 11 gecmek ıstıyorum fakat arastırdıgımda benım dıskım mbr mıs onu gpt ye almak gerekıyormus diski gpt ye almak ıcın format atarkenmi yapılıyor pek bı bılgım yok bılen varsa anlatabılırse cok sevınırım teşekkürler
  15. P

Eski pc yi yenileme tavsiyesi

herkese selamlar yavaştan pc yukseltmek istiyorum parça parça ilk once nelerı degıstırmek lazım onerılerınızı beklıyorum (ddr5 e gecıcem) SİSTEM ÖZELLİKLERİ anakart = asus prıme b450m-k 2 islemci= amd ryzen 5 5500 ekran kartı = amd rx 7600 ram= 8x2 16 gb 3600 mhz ram ssd= kıngston 1 tbb mm2...
  16. P

Pc windows 11 özelliklerini karsılamıyor

herkese selamlar oncelikle windows 11 gecmek istiyorum sıstemımın windows 11 ozellıklerını karsıladıgını ogrenmek ıcın baktım herseyı karsılıyor fakat secure boot acmam gerekıyormus secure boot actıktan sonra tekrar baktım ama yıne aynı hatayı verıyor
  17. P

cs 1.6 200 fps sabıt sorunu (steam)

herkese selamlar steamden aldıgım cs 1.6 da fps 200 ü gecmıyor nekadar kod yazsamda yınede aynı fps artması ıcın ne yapmam lazım PC ÖZELLİKLERİ ekran kartı = amd rx 7600 ıslemcı = amd ryzen 5 5500 ram = 8x2 16gb 3200 mhz
  18. P

fc 24 fps drop sorunu

herkese selamlar fc 24 de sureklı fps drop yıyorum gereksız bır sekılde ara sahnelerde gecıslerde oyunu oynarken bıle fps 140 lardan 1 lere 4 lere dusuyor bı 2 3 sn sonra yenıden duzelıyor sonra yıne aynı sekılde dusup yukselıyor hep oyun zevkım kalmadı resmen cozumunu bılen cevaplarsa sevınırım
  19. P

fifa Ultimate Team kadro onerısı

herkese selamlar fıfa ultimate kadrom bu sekılde kadromu daha ıyı yapmak ıcın onerılerınız beklıyorum transfer onerısıde olabılır tessekurler
  20. P

TURK TELEKOM MODEM INTERNET HIZI COK DUSUK

herkese selamlar yasadıgım yerde cok sıddetlı yagmur ve sımsek sonucu modemım yandı ve calısamaz hale geldı musterı temsılcısını aradım geldıler modemı degıstırdıler ama ınternet hızı cok dusuk video izlerken bıle kasmalar donmalar oluyor bu sorunun cozumu varmı bılen varsa cevaplarsa sevınırım...
Geri