Arama sonuçları: *

1. İzzet Safa Sun

Msi mag 100r fanları takmak

Msi mag 100rdan fan çoklayıcı kablo çıkıyor mu. Anakartımda (Gigabyte B450M S2h) 1 tane sys fan girişi var. Kasada 3 tane fan var. Fan çoklayıcı kablo almalı mıyım?
  2. İzzet Safa Sun

2D oyun yapacağız yardımınıza ihtiyacımız var

Herkese iyi günler. Ben ve bir kaç arkadaşım 2D bir oyun yapmak istiyoruz. Aranızdan kodlama ve tasarım konusunda yardımcı olmak isteyenler varsa yazabilir. Oyundan kazancımız olursa ekibimize dağıtıyoruz.
  3. İzzet Safa Sun

Wordpressten anlayanlar bakabilir mi?

Wordpresste yazarlarımız mobil uygulamadan yazar rolü ile yazılarını yazabiliyorlar fakat masaüstünden giren yazalarımız siteye giriş yapıp /wp-adminden giriş yaptıklarında yazı eklemek için çıkan panel çıkmıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz.
  4. İzzet Safa Sun

Yeni site açtık sizce nasıl olmuş?

https://www.lawzers.com Yazar sayımız arttıkça yazı ve kategori sayımızda artacak. Yakında Adsenceden gelir elde edersek işleri büyütüp ingilizce sitede açacağız. Çevirmenlerimiz hazır. Yazarlarımıza para kazanınca belli miktarda prim vermeyi de düşünüyoruz. Sizce site tasarımı yazılar nasıl...
  5. İzzet Safa Sun

Yeni kurduğumuz web sitesini nasıl büyütebiliriz

İlk başta 4 kişiydik şuan 13 kişiyiz. Aktif olarak yazılar paylaşıyoruz. Sitenin tasarımıda bize göre ve sorduğumuz insanlara göre hoş. Yazılarımızda aynı şekilde, editörlerimiz tarafından düzenlenip siteye atılıyor. Google Adsenceye başvurduk daha reklam vermeyi açmadılar. Sitemizin daha çok...
  6. İzzet Safa Sun

[ÇÖZÜLDÜ]Laptop harddiskini masaüstüne taktım 2 tane gözüküyor

Gördüğünüz gibi bir hdd ekledim fakat 500mblık bir d diskide kendiliğinden oluştu normal mi? Daha önce böyle bir sorun ile karşımadım. E diski 700gb
  7. İzzet Safa Sun

Profil butonu özelleştirmesi

Çok gerekli değil fakat işe yarar bir şey. Profil butonuna basıp açıldıktan sonra kaaptmak için boş bir yere basmak yerine tekrar ara butonuna basınca kapanabilir.
  8. İzzet Safa Sun

Web sitesi açtım nasıl geliştirebilirim?

Bilgisayar önerileri vb. şeyler yazacağım web sitesi kurdum. Şuanlık blogspot kullanıyorum ileride geliştireceğim. Fakat ben bu siteyi nasıl daha fazla kişinin görmesini sağlayabilirim.
  9. İzzet Safa Sun

DirectX Encountered Hatası

Call of duty warzoneda bu hatayı alıyorum. Sistemim yeni. Acaba directx mi kurmam gerekiyor.
  10. İzzet Safa Sun

Ssd Sağlık testi

Hangi uygulamayı önerirsiniz. Hem hızını hem sağlığını hem de sıcaklığı gösteren test olması önemli
  11. İzzet Safa Sun

Fanım çalışıp hemen duruyor.

Arkadaşlar sistemi topladım fakat fanın ışığı yanıp hemen sönüyor fanlar aynı azıcık dönüp duruyor. Sistem açılmıyor sıkıntı nerede olabilir.
  12. İzzet Safa Sun

[Anket] MSI vs Arctic Hava soğutma

İkisininde fiyatı aynı hangisi daha iyi soğutur. Kullananlar yorumlarını paylaşabilir.
  13. İzzet Safa Sun

Kaliteli parçalarla sistemimi topladım :D

1600af 1660super Gigabyte B450M Gaming X Corsair Vengeance 8gb ram 3000Mhz x2 Crucial Bx500 480gb Fsp Hydro 600Watt 80+ Sharkoon Tg5 blue Uyumsuz parça var mıdır?
  14. İzzet Safa Sun

Öneri Msi vs Gigabyte anakarta

Msi b450m pro vdh mi Gigabyte b450 aorus m +100₺ Aradaki farkı vermeli miyim? Crucial Bx500 480gb Corsair Vengeance 8gb 3000Mhz x 2 ram Modeli CMK8GX4M1D3000C16 İle kullanacağım Sorun çıkarır mı? Hangisini alsam daha mantıklı olur? Gigabyte 1660super ile uyumlu mudur? 1589207627 Güncel
  15. İzzet Safa Sun

850₺ anakart önerisi

Maksimum 850₺ye anakart önerebilir misiniz? Corsair Vengeance 8gb 3000Mhz ram x2 Modeli CMK8GX4M1D3000C16 Crucial Bx500 480gb 1660super 1600af İle kullanacağım ileride işlemci yükseltmeyi düşünüyorum. Şuanlık bu anakartı düşünüyorum. Gigabyte b450 aorus m Eğer başka öneriniz varsa sebepleriyle...
  16. İzzet Safa Sun

Yardım Gigabyte B450 Aourus m RAM uyumluluğu

Bu kartı almayı düşünüyorum. (GamingX stokta kalmamış) Crucial Bx500 480gb Corsair Vengeance 8gb 3000Mhz ram Modeli CMK8GX4M1D3000C16 Bu ramden 2 tane takmayı düşünüyorum herhangi bir sıkıntı olur mu? Ya da max 850₺ye daha iyi anakart öneriniz var mı?
  17. İzzet Safa Sun

Gigabyte B450 Gaming X

Bu anakart Crucial Bx500 480gb Corsair Vengeance 8gb 3000Mhz ram destekler mi? Sitesinde ssd listesinde yok. Ramide aradım bulamadım. 1589124149 Ram modeli CMK8GX4M1D3000C16
  18. İzzet Safa Sun

Gigabyte B450M DS3H alınır mı

690₺ civarı alınır mı? B450M S2h almak istemiyorum fiyatı çok artmış. Ya da msi b450m a pro max alacağım.
  19. İzzet Safa Sun

Max 300₺ wifi adaptör önerisi

Maksimum 300₺ye wifi adaptör önerisi lazım pcı olması daha iyi olur.
  20. İzzet Safa Sun

Kingston vs Crucial vs SanDisk

Çok kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım? Kingston tercih edeceğim gibi. Crucial ısınma sorunu düzeldi demişlerdi fakat neden olmasın diye heo aklımı karıştırıyor.
Geri