Arama sonuçları: *

1. L

AMD Akışkan Hareket Çerçeveleri (AFMF) -

Arkadaşlar selamlar , resmi olarak sürücü ile gelen AFMF özelliğini bugün denedim , ryzen 5 5500 ve RX 6600 sahibiyim , grafikleri ultra + fsr kalite modunu açıp birde bu özelliği açtığımda FPS tavan yapıyor lakin , sağa sola ani dönüşlerde aşırı FPS düşüşü yaşadım , görüntüyü beğendim ama sağa...
  2. L

A520m ANAKART CL 18 RAMLERİ CL 16 YAPTIM AMA..

Arkadaşlar selamlar , RX 6600 ryzen 5 5500 ekran kartı ve işlemcili sisteme sahibim anakartin ise a520m anakart ,3600 mhz Cl 18 ramler mevcut , bugün biosa girdim Cl değeri 18 yazan yeri 16 yaptım ve çıktım şuan CPU zde Cl değerim 16 gözükmekte ama farklı bir ayara dokunmadım. gecikme...
  3. L

Çözüldü✓ Asrock a520m CL 18 RAM CL 16 YAPTIM AMA ?

Arkadaşlar selamlar asrock a520m anakart sahibiyim ram overclok desteği mevcutmus sanırım ramlerim ise team forge 3600 MHz CL 18 RAM , anakarttan görseldeki gibi hiç bir vat vs arttırmadan girilen değer 18di 16 yaptım kaydedim çıktım şuan cl 16 olarak gözüküyor , yapmam gereken bir şey varmı...
  4. L

GENCERGAMİNG VE ARAS KARGODAN GELEN KARGO

Selamlar Perşembe Gencer gaming'den almış olduğum ürün bugün tarafıma Aras kargo ile teslim edilecek bakalım sağlam gelicek mı veyahut pcde bir sorun bir sıkıntı görecek miyiz , akşam saatlerinde size bunları bildiricem , gönül sağlam ve sorunsuz gelmesi yönünde ama hep birlikte bakacağız ...
  5. L

Yardım XFX RX 6600 SICAKLIK DEĞERLERİ NASILDIR?

Arkadaşlar selam tekrar sistem topladım ekran kartı xfx rx 6600 kasam ise ful mesh baya hava giriş çıkışı iyi olan bir kasa XFX rx 6600 kullanan arkadaşlar benimle sıcaklık değerlerini paylaşabilir mi , ve coilwhine durumu vs nedir , 70-74 dereceleri görmeyiz umarım
  6. L

Asrock rx6650xt challenger

Asrock rx6650xt challenger sıcaklık değerli nasıl , kullanan var mı acaba iyi forumlar, YouTubeda falan araştırdım bulamadım maalesef
  7. L

Ryzen 5 5500 RX 6650xt GENCER GAMİNG HAZIR SİSTEM

https://www.gencergaming.com/vulcano Gencer gamingde 14k bütçe ile bu sistemi almaya karar verdim rami 3600 MHz ve M2 ssdyi bı tık daha okuma yazma oranlısına yükselttim , ARKADAŞLAR SORUM ŞU PCDE DEEPCOOL'UN 500W 80+ WHİTE PSU'SUNY KULLANMIŞLAR PSU YETERLİ OLUR MU , AÇILIP KAPANMA SORUNLARI...
  8. L

RX 6650XT İ5 12400F İÇİN PSU ÖNERİSİ

Arkadaşlar herkese selam . RX 6650xt İ5 12400F Asus prime h610m K 8+8 3200 MHZ RAM 500 GB M2 SSD BU ŞEKİLDE BİR SİSTEMİM VAR , KASA VE GÜÇ KAYNAĞI GAMEBOOSTER OLDUĞU İÇİN DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM , SORUM ŞU BU SİSTEME FSP XMATEK GİBİ MARKALARIN 550W 80+bronz PSU'lari yeterli olur mu uzun bir...
  9. L

Acil bu dizüstü PC bu fiyata alınıp kaça satılır?

Arkadaşlar bir amcamız i5 1235u işlemci 16 GB ram 1060 ekran kartlı laptop satıyor kutusu çantası herşeyiyle 3k diyor sizce alınır mı al sat için alıcam çok acil Ekran 144hz 1080p 1700236427 Msı dizüstü bu arada
  10. L

KARA CUMA İNDİRİMLERİ 24 KASIM

Kara cuma 24 Kasım tarihinde sizce hazır sistemlerde vs indirime gidilir mi ben rx6650xtli ful Asus sistemi 13k'ya sipariş verdim ama daha uyguna güzel sistemler gelir mi sizce 24 Kasım'da
  11. L

İtopya geç kargolama.

Selamlar öncelikle belirtmek isterim ki her sözde kampanyada ( şahane Kasım , yılbaşı indirimi vs ) itopya sistemleri aşırı geç gönderiyor 10 Kasımda sipariş verdiğim kasa halen hazırlanıyor olarak gözükmekte itopyadan 2.ci hazır sistem siparişim , geç gönderildiği gibi test falanda yapılmıyor...
  12. L

İTOPYA KASIM İNDİRİMLERİ

Selam arkadaşlar kazım ayı indirimlerinde itopyadan sistem alıp eline ulaşan var mı ? Ortalama kaç günde elinizde oldu , bende cuma günü sipariş verdim de.
  13. L

Arkadaşlar Selam tam 13k hazır sistem önerisi

Arkadaşlar selam öncelikle 7 ay önce aldığım RX 6600 ve i3 12100f işlemcili bilgisayarımı 13000 TL'ye sattım ve şu https://www.itopya.com/planet-entryintel-core-i3-12100fasus-radeon-rx-6650-xt-dual-8gb-oc16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdga_h24667 itopyadan bu sistemi sipariş ettim tüm parçalar aynı...
  14. L

GAMENOTE KB857L BLUE SWİCH KLAVYE W TUŞUM ÇALIŞMIYOR

Başlıkta belirttiğim klavyem henüz 2 aylık dün bir FPS oyunu oynarken W tuşu aniden çalışmamaya başladı basıyorum basıyorum yok tuşu söktüm swichi sökemedim bu model klavyenin arkasını açmadan Swichi sökme şansım var mı , Eskişehirde swich değişimi yapan yerde henüz bulamadım Ürünü Game...
Geri